صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 234567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

Junior Member

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

نقل قول نوشته اصلی توسط alen18 نمایش پست ها
    دوستان بنده یک سوالی دارم
    ن میخوام برای دکترا در این دانشگاه اقدام کنم. وهمین طور که میدونین دورهی دکتا در ایونجا پژوهشی است و کلاس رفتن نداره. حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه دوره پژوهشی است آیا میشه بخشی از کار را یا تمام کار را در ایران انجام داد و برای گزارشات به استاد راهنما مراجعه کرد ؟ مخصوصا اگر کار آزمایشکگاهی باشه
    یا اینکه استاد راهنما میگه هر روز باید ببنمت؟!!!!
    سلام،
    اگه در ماه کمتر از دوبار به استاد و اسپانسرتون سر بزنید وقتی که شما رو ببینن میگن: Hello Stranger
    پس حتما باید با اونها ارتباط از نزدیک داشته باشید تا شما رو ببینن و این یک امتیاز بزرگ برای شماست حتی اگر در کارتون هم چندان موفق نباشید، اما برعکس اگر خدای انجام ریسرچ باشین و شما رو کم دیده باشن اصلا شما رو در نظر نمیگیرن، در ضمن هر هفته هم باید اپلیکیشن ریپورت بدید که مرحله کارتون تا کجا پیش رفته و ....
    خلاصه دکترای از راه دور ممکن نیست.
    موفق باشید.

Junior Member

سلام
    من برای پذیرش دکترادر utm اقدام کردم ولی هر کی میرسه بهم میگه باید upm اقدام میکردی. میگن زندگی در جوهور سخته و با kl قابل مقایسه نیست. اگه قرار باشه kl را با تهران مقایسه کنیم کسی میتونه بگه جوهور مثله کدوم شهره ایران میمونه؟ جوری که دیگران میگن من احساس کردم جوهور مثل یه شهرستان کوچیک فاقد امکاناته. و اینکه دانشگاه 21 km با شهر فاصله داره درسته؟ دانشجو ها مگه تو شهر خونه نمیگیرن؟ این مجتمع ها جریانش چیه که با فواصل مختلفه؟ اینا تو شهر نیستن؟ کسی که تو این مجتمع ها ساکن شه برای رفتن به شهر مشکلی نداره؟ ضمنا اجاره که نوشته شده مال یه واحد کامله؟ به صورت یه اتاق هم از یه واحد اجاره میدن؟ کرایش چقدر میشه واسه یه جای خوب و امن؟ من اونجا آشنایی ندارم خودم تنهام نگرانم که زندگی در جوهور راو برای 4 سال نتونم تحمل کنم. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه؛ utm یا upm ؟ ضمنا بدون ماشین میشه اونجا راحت رفت و آمد کرد؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar610 نمایش پست ها
    سلام
    من برای پذیرش دکترادر utm اقدام کردم ولی هر کی میرسه بهم میگه باید upm اقدام میکردی. میگن زندگی در جوهور سخته و با kl قابل مقایسه نیست. اگه قرار باشه kl را با تهران مقایسه کنیم کسی میتونه بگه جوهور مثله کدوم شهره ایران میمونه؟ جوری که دیگران میگن من احساس کردم جوهور مثل یه شهرستان کوچیک فاقد امکاناته. و اینکه دانشگاه 21 km با شهر فاصله داره درسته؟ دانشجو ها مگه تو شهر خونه نمیگیرن؟ این مجتمع ها جریانش چیه که با فواصل مختلفه؟ اینا تو شهر نیستن؟ کسی که تو این مجتمع ها ساکن شه برای رفتن به شهر مشکلی نداره؟ ضمنا اجاره که نوشته شده مال یه واحد کامله؟ به صورت یه اتاق هم از یه واحد اجاره میدن؟ کرایش چقدر میشه واسه یه جای خوب و امن؟ من اونجا آشنایی ندارم خودم تنهام نگرانم که زندگی در جوهور راو برای 4 سال نتونم تحمل کنم. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه؛ utm یا upm ؟ ضمنا بدون ماشین میشه اونجا راحت رفت و آمد کرد؟
    درست گفتند !جوهور یه شهر کوچیکه !
    حتی UPM هم فکر کنم ۱ ساعتی تا KL فاصله داره!
    مثل تهران نیست که دانشگاه ها قبلا دور از شهر بودند ( نه همه الان شاکی نشن بچه ها ) بعد شهر گسترش پیدا کنه بیان تو دل شهر ! اینجا دانشگاهای دولتی بسیار بزرگ هستند و منتقی نیست که تو دل شهر باشند!
    بی ماشین خیلیییی سخته بیرون کمپس دانشگاه زندگی کردند و اگه اینقدر واستون جایی که زندگی می کنید مهمه باید خارج دانشگاه خونه بگیرید که انواع مختلف داره و باید ۱۰۰۰ تارو لااقل واسه یه خونه ۲ یا ۳ خوابه بدید!

Junior Member

اینکه میگین" بی ماشین خیلیییی سخته بیرون کمپس دانشگاه زندگی کردن" یعنی دانشجوها بدون ماشین غیر خوابگاه،کجا ساکن میشن؟ سکونت در مجتمع ها همون اسکان خارجه دانشگاه میشه دیگه ؟ یعنی اسکان بی ماشین اونجاهم سخته یا منظورتون اسکان در شهر جوهوره؟
    ضمنا مرسی از پاسختون

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar610 نمایش پست ها
    اینکه میگین" بی ماشین خیلیییی سخته بیرون کمپس دانشگاه زندگی کردن" یعنی دانشجوها بدون ماشین غیر خوابگاه،کجا ساکن میشن؟ سکونت در مجتمع ها همون اسکان خارجه دانشگاه میشه دیگه ؟ یعنی اسکان بی ماشین اونجاهم سخته یا منظورتون اسکان در شهر جوهوره؟
    ضمنا مرسی از پاسختون
    سیستم حمل و نقل شهری تو جوهور خیلی بده! اکثرا بچه ها یا ماشین می گیرند یا موتور که شما دخترین و من دختر ایرانی با موتور سیکلت ندیدم تا حالا!
    سخت می گذره بدون ماشین ! زندگی که فقط رقت و برگشت به دانشگاه نیست ! یه شهرکی هست که نزدیکه به دانشگاه و خود مجتمع یه ون گذاشته واسه رفت و برگشت دانشگاه! اما بقیه جاها رو باید با تاکسی برید که گرون در میاد ! بی ماشین زنده می مونید ، اما به شمایی که دم از برم UPM که نزیک KL باشه سخت می گذره

Senior Member Saber آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT Management-UTM

نقل قول نوشته اصلی توسط utm-wanted نمایش پست ها
    سیستم حمل و نقل شهری تو جوهور خیلی بده! اکثرا بچه ها یا ماشین می گیرند یا موتور که شما دخترین و من دختر ایرانی با موتور سیکلت ندیدم تا حالا!
    سخت می گذره بدون ماشین ! زندگی که فقط رقت و برگشت به دانشگاه نیست ! یه شهرکی هست که نزدیکه به دانشگاه و خود مجتمع یه ون گذاشته واسه رفت و برگشت دانشگاه! اما بقیه جاها رو باید با تاکسی برید که گرون در میاد ! بی ماشین زنده می مونید ، اما به شمایی که دم از برم UPM که نزیک KL باشه سخت می گذره
    من خانوم های ایرانی دیدم که موتور سوار بشند اما باید حدود 500 رینگیت خرج گواهینامش بکنید، اما اصلا نه به پسر نه به دختر موتور رو توصیه نمیکنم ، اطمینانی بهش نیست ، من خودم داشتم.
    حمل و نقل هم همینطوره واقعا سخت هست بدون وسیله ، من توصیه به هم میکنم میان اینجا ماشین خریدن جزو اولین چیزها باشه براشون چون ارزش داره به نسبت هزینه و استفادش ضرر نمیکنید ، البته نه عجله در خرید اما اولین فرصت اقدام کنید.
    امضا

Junior Member

سلام
    من بايد فوريه 2012 جوهور باشم
    آيا امكانش هست قبل رفتنم بتونم خونه بگيرم؟
    كسي اونجا هست كه در قبال دريافت حق الزحمه اين كار رو انجام بده؟
    لطفا راهنماييم كنيد

Member anathema.pca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

دوست من اولا واسه خونه گرفتن احتیاج به پاسپورت شما هست، بعد هم اینکه شما بیا ، جاهای مختلف رو ببین ، خودت انتخاب کنی بهتره.

فوقش یکی دو روز خوابگاه یا هتل می مونی.
    داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی

Junior Member

براي پاسپورت مي تونم از كسي بخوام به جاي من قرارداد ببنده تا بيام
    ولي زماني كه من مي رسم يك ماه بعد از شروع ترمه و آنجاهايي كه مد نظر منه پر شده
    لطفا اگر كسي حاضره براي اتاق مستر خونه اش يه همخونه اي بياره خبر بده

سلام...اگه از دوستان کسی خواست در زمینه ی خونه و...کمکش کنم یا پیغام بده یا میل بزنه که دومی بهتره چون هرروز جک میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)