مطمئن نیستم اما به نظر نباید مشکلی داشته باشه. با پاستور تماس بگیر: سایت انستیتو پاستور
مطمئن نیستم اما به نظر نباید مشکلی داشته باشه. با پاستور تماس بگیر: سایت انستیتو پاستور
من امروز رفتم هلال احمر (شهرستان) و هم بهم کارت واکسیناسیون بین المللی دادن و هم واکسن مننژیت (16500 تومان) و آنفلانزا (12000 تومان) رو زدن. برای باقی واکسن ها هم خودشون بهم آدرس دادن. بنابراین نیازی نیست که حتما انستیتو پاستور رفت.
ویرایش توسط ShahdaD : November 19th, 2011 در ساعت 02:35 PM
دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.
به غیر از هلال احمر که مهر انگلیسی و بین المللی تعدادی از واکسن ها رو داره (همونایی که خودش می زنه) باقی مراکز اعم از خصوصی و دولتی مهر انگلیسی معتبر ندارن و ممکنه صرفا مهر فارسی خودشون رو بزنن. بنابراین باید ازشون گواهی گرفت و رفت پاستور تا تایید کنه و کارت بین المللی صادر کنه.
در مورد واکسن MMR هم من تو شهر خودم هرچی دنبال یه جای خصوصی گشتم که بزنم پیدا نکردم! در نهایت رفتم سراغ یه کلینیک دولتی و داستان رو گفتم. اونا هم قبول کردن که مجانی بهم واکسن بزنن، منتها فقط یکبار می زنن و اونم تو روز مشخصی از هفته. کلینیک های دولتی فقط به خانم های باردار این واکسن و می زنن.
من هم درگیر پروسه واکسناسیون هستم.
امروز هلال احمر کارت زرد بین المللی رو بهم داد و گفت وقتی واکسن های مورد نیازتون رو در مراکز دیگه زدید، کارت رو برگردونید پیش ما تا خود هلال احمر واستون تایید کنه!
هیچ حرفی از پاستور تهران نزد. البته تا وقتی به اون مرحله نرسیدیم نمیشه مطمئن بود چی میشه!
برای واکسن MMR هم آدرس مطب یک دکتر متخصص نوزادان و اطفال رو بهم داد!هزینه 14000 تومان
هلال احمر هم به من همین رو گفت و آدرس خانه بهداشت رو داد تا بقیه مراحل و انجام بدم ولی وقتی رفتم اونجا معلوم شد که سرکار هستم. انقدر من و این ور و انور فرستادن که از پا افتادم. ولی درباره پاستور تقریبا مطمئن شدم که برای تایید نهایی باید رفت اونجا. درباره زدن واکسن MMR هم مشکل اصلی این هست که مراکز خصوصی (خصوصا مطب ها) به ندرت مشتری دارن و این واکسنی که می زنن عملا تاریخ گذشته هست. یه جا خوندم که تو تهران به اون بزرگی تنها مرکزی که واکسن تازه تزریق می کنه کلینیک دانشگاه تهران تو خیابان 16 آذر هست حالا حساب شهرستان و بکنین!
خلاصه اینکه، من امروز متوجه شدم که هیچکی هیچی نمی دونه![]()
مطالب زیر رو هم تو یه فایلی دیدم که یادم نیست از کجا اوردمش (ممکنه همینجا بوده باشه!):
برای تهیه کارت واکسن بین المللی در استان تهران تنها و تنها انستیتو پاستور تهران که به آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان 12 فروردین - مرکز انستیتو پاستور به شماره تلفن : 9-66953311 بین ساعات کاری 13- 8 صبح میتوان مراجعه کرد.
داستان برا افراد زیر 50 سال به این قراره :
0 - همراه داشتن پاسپورت همه افراد.
1- اگر سابقه بیماری از قبل مثلا هپاتیت یا یرقان داشتین حتما با پزشک مشاور مشورت کنین بعد شروع به تزریق کنین.
2 - مرحله اول مراجعه به اتلق شماره 8 برا گرفتن کارت بین المللی.
( دقت کنین شماره پاسپورت واسم ومشخصات درست باشه تو کارتتون )
3 - رفتن به صندوق و پرداخت 1000 تومان بابت تزریق واکسن هپاتیت B . برگشت به سالن و رفتن آقایان به اتاق 1 برا تزریق واکسن هپاتیت B مرحله یک و خانمها به اتاق 3 .
4 - برگشت به اتاق 8 و پر کردن کارت توسط خانم منشی و آماده شدن برا تزریق مابقی که همان واکسن دیفتری . کزاز است.
اگر کمتر از 10 سال از تزریق آن میگذرد به خانم دست اندر کارت بگین تا تاریخ حدودی آن را در کارت تان ثبت کند در غیر این صورت با توجه به این که این سری از واکسنها در اول دبیرستان در زمان بعد از انقلاب به همه تزریق شده . حداقل در تهران و شهرهای بزرگ ! ولی او خود با بزرگواری تمام یک واکسن تزریق خواهد کرد که به عنوان Booster . یادآوری تلقی میشود و در کارت با این عنوان ذکر خواهد کرد.
5 - به از این مرحله کارتی به شما دادمیشود که نباید در مرکز دیگری آن را پر و یا اضافه ویا مهر کنین اگر واکسن دیگری به هر دلیلی در جای دیگری از سرزمینمان زدین یگ گواهی تو یک سربرگ رسمی از آن مرکز بگیرین و با کارت برا ثبت در این کارت که دارای شماره سریال میباشد ببرین هرگونه مهر ویا اضافه کردنهایی باید فقط و فقط با اجازه و مهر پاستور باشد.
6 - واکسن هپاتیت B دارای سه مرحله میباشد . مرحله 1 رو که متوجه شدین.
مرحله دوم : یک ماه بعد از مرحله اول تزریق.
مرحله سوم : 6 ماه بعد از اولین مرحله تزریق.
در هر مرحله از تزریق کارت واکسن بین المللی یادتون نره که دقیق تاریخ و مهر کنن.
( بهترین واکسن هپاتیت B بنا به گفته خودشان نوع بلزیکی است ولی در حال حاضر کره ای دارن)
7 - واکسن دیگری که بابد تزریق شود واکسن MMR : سرخک . سرخچه . اوریون است. در این مرکز برا اطفال تزریق میشود و برا بزرگتر ها باید به کلینیک ها و پزشکان اطفال مراجعه بشود.
{{ بعلت اینکه این واکسن ویروس زنده میباشد هر ماه واکسن نو در سطح تهران توزیع میشود. برا پزشکان 90 % تاریخ گذشته اند!!!!!! کم مصرفی آن و پولکی بودن دکتر در مصرف آن باعث تاریخ گذشتن میشه
( بازبگفته پرسنل پاستور )
لذا تنها مرکزی که در تهران هر چهارشنبه واکسن تازه تزریق میکنه کلینیک دانشگاه تهران واقع در خیابان 16 آذر نبش دانشگاه تهران است به تلفن : 61112838 . قبل رفتن باز تماس بگیرین حساب کتاب نداره کارشون . ما رفتیم گقتن واکسن نرسیده بهمون . کمبود سوخته توزیع به مشگل خورده!!!
این واکسن در 2 مرحله به فاصله 1 ماه از هم دیگه تزریق میشه .
بادتون باشه یک گواهی از اشون بگیرین برا پاستور که این 2 مرحله رو تو کارتتون ثبت کنن .
مبادا کارته رو بدین به اونا ثبت کنن حتما باید پاستور ثبت کنه.
بعد طی این مراحل 6 ماهه یک کارت پر از کلی مهر و تاریخ های میلادی بدست میارین.
منم از بس بین این نمایندگی حلال اهمر و اون یکی تاب خوردم، خسته شدم.......
گویا تنها هفته ای 1 بار میشه رفت این مرکز.....
امیدوارم این هفته بخیر بگذره...
ولی فکر کنم در صورتی که کارت زرد بین الملی صادر بشه دیگه نیازی نباشه به پاستور برید....
دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.
علاقه مندی ها (Bookmarks)