نقل قول نوشته اصلی توسط feri_bhr نمایش پست ها
سلام
من دانشجوی ترم 5 عمران دانشگاه فردوسی هستم با معدل 12.70 میخاستم بدونم با فرض اینکه تا پایان تحصیلم معدلم افزایشی نداشته باشه . زبانم هم قویه و رو 7 حساب میکنم شانسی برای گرفتن پذیرش از داشگاه های کشورهای اسکاندیناوی رو دارم یا نه ؟
رنک داشگاه زیاد برام مهم نیس و از نظر هزینه هم تا 35 میلیون میتونم حساب کنم رشته های مد نظرم محیط زیست و مدیریت ساخت
میخام بدونم اگه شانسی دارم ؟!رو نوشتن مقاله کار کنم یا اگه نه! واسه کنکور ارشد سرمایه گذاری کنم؟ با شرایط فعلی ترجیح میدم در خارج ادامه بدم و شنیدم گرفتن پذیرش دکترا واسه کشورایی مثل سوئد سخت تر از مستره! درسته؟؟؟؟
ببین شاید در مورد کشور های اسکاندیناوی بهتر باشه که توی فروم کشور ها سوالت رو مطرح کنی. رشته های مهندسی دیگه کمک بهتری می کنند. احتمال اینکه عمرانی بهت اینجا جواب بده کمتره خوب.
اما معدلت زیاد بالا نیست. این مورد داره برای هر دانشگاهی.
ببین الان دانشجوی ترم 5 هستی. من دقیقا ترم 5 که بودم معدلم 13.9 بود، توی 2 سال (تازه یه عالمه فعالیت غیر درسی هم داشتم) معدلم رو آوردم رو 15. بهترین پیشنهادی که می تونم برات بکنم اینه که از الان معدلت رو به هر تلاشی که شده بیار بالا. خیلی تاثیر داره. تازه از الان درس های مهندسی شروع میشه. کمیته ای که کارنامه ات رو بررسی می کنه می فهمه که رشد تحصیلی داشتی پس با دید مثبت تری بهت نگاه می کنه. داشتن مقاله واجب نیست اما نشون دهنده اینه که بلدی اینکار رو بکنی و براشون مهمه.
اما واسه ارشد، باید تصمیم بگیری. ببینی یا اینوری یا اونوری. چون پروسه اپلای کردن خودش واقعا یه کار تمام وقت محسوب می شه. و تا وقتی که دانشجو هستی خیلی راحت تره. استاد ها دم دستتن.
حالا که هدفت محیط زیست و مدیریت هست، این درس ها رو خیلی خوب نمره بیار.

موفق باشی