نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 59 از 589 نخستنخست ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159559 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Senior Member mehran23 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

[QUOTE=fereshteh43;580476]سلام 1-در تاپيك 38 شغله ها خوندم مدرك جديد آيلتس خواستندبه نظر شما من مدركم مربوط به سپتامبر 2010 هست ممكنه طي 7 يا 8 ماه آينده مشكل براي من هم پيش بياد كه الان دارم اقدام مي كنم ؟؟2- من ميخواستم بعد از اينكه مداركم فرستادم و رسيد به دستشون فرانسه ياد بگيرم به اين وضعيت بهتره روي همون انگليسي بيشتر وقت بگذارم ؟؟نظر شما ؟سلام فرشته خانممدارك آيلتس دو سال اعتبار دارند و به احتمال زياد تا سپتامبر ٢٠١٢ شما به سرانجامي خواهيد رسيد پس قاعدتا نيازي نبايد باشد. راجع به زبان به نظر من چون فرانسوي و انگليسي در هم كنش هايي هم دارند و در فرصت محدود قاعدتا پيشرفت قابل توجهي در فرانسوي قابل انتظار نيست' پس بهتر است همان انگليسي را تقويت نماييد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط faraz_fahimi نمایش پست ها
    معمولاً ورشو وصول پرونده را با ایمیل اطلاع میدهد اگر شما ایمیلی در این مدت از ورشو دریافت نکرده اید احتمال زیاد پرونده تان دمشقه. دو نفر اول جدولی که در امضای من هست هم وضعیتی مثل شما دارند. دمشق هم هیچ نشانه ای از خودش بروز نمیده و ممکنه تا مدیکالتون هیچ خبری ازشون نشنوید مگر اینکه آپدیت مدرکی ازتون بخوان.
    سلام اقاي فهيمي،با توجه به تاريخ ارسال برونده من (16 Aug) اين امكان وجود داره كه به دمشق ارسال شده باشه؟ من ايميلي تا امروز دريافت نكردمولي Ecas من از 6 Dec نشون ميده كه بررسي رو شروع كردن.ممنون

ApplyAbroad Veteran
    faraz_fahimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد معماری-دانشگاه هنر تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali85 نمایش پست ها
    سلام اقاي فهيمي،با توجه به تاريخ ارسال برونده من (16 Aug) اين امكان وجود داره كه به دمشق ارسال شده باشه؟ من ايميلي تا امروز دريافت نكردمولي Ecas من از 6 Dec نشون ميده كه بررسي رو شروع كردن.ممنون
    بعید میدونم دمشق باشه چون یک پرونده 22 آگوست ورشو رفته احتمالاً با هم به ورشو ارسال شده اند.
    جدول 38 رشته ای
    جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000

جدول 29 رشته ای ظرفیت 500

لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.

لزومی نداره که این دقیقا این مبلغ 6 ماه توی حسابشون باشه . آگر حسابس دارند که معمولا مقداری پول توش بوده حالا میتونن هر هفته حدودا 5 میلیون به اون اضافه کنند تا به مبلغ مورد نظر برسه . ولی در یک روز هیچ مبلغ بزرگی را به حساب نرزید. بعد از پر کردن حساب و گذشتن مدتی کوتاه میتونن پرینت بگیرند .پس برای حدود 3 هفته یا یک ماه اگر بتونند این پول را موقتا از جایی تهیه کنند مشکلی نیست. فقط باید یاد آوری کنم که در ماههای آینده باید دوباه آپدیت حساب ارسال شود که در این صورت برای تهیه این پول زمان بیشتری خواهند داشت. موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط bita123456789 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام مدارک خواهرم رو ارسال کنم کلا 4نفر هستند وباید 20000هزار دلار بزارن تو حساب که اینها این مبلغ نقد ندارن که 6 ماه بزارن تو حسابشون بمونه کسی راهی به نظرش میرسه ؟لطفا جواب بدید
    In process April 16th 2013 -Medical 7th June 2014- Pass request 2nd December

Junior Member

سلاممن مداركم در تاريخ ٩ سپاتامبر به سيدني ارسال شد و كد رشتم ٢١٥١ و منتظر فايل نامبر هستم ميخواستم بپرسم كسي از دوستان تا حالا توي اين رشته رد شده يا نه و همچنين كسي هست كه ارسال مداركش سپتامبر باشه و فايل نامبر دريافت كرده باشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برق دانشگاه فردوسی مشهد

فرید جان طبق ویزانمای بین المللی تا تاریخ 7 سپتامبر فایل نامبر و تا 13 سپتامبر پول از حساب ها خارج شده ولی معمولاً حداکثر تا سه ماه باید منتظر بود مطمئناً تا قبل از ژانویه فایل نامبرت می آید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farid94 نمایش پست ها
    سلاممن مداركم در تاريخ ٩ سپاتامبر به سيدني ارسال شد و كد رشتم ٢١٥١ و منتظر فايل نامبر هستم ميخواستم بپرسم كسي از دوستان تا حالا توي اين رشته رد شده يا نه و همچنين كسي هست كه ارسال مداركش سپتامبر باشه و فايل نامبر دريافت كرده باشه؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Khatereh_or نمایش پست ها
    لزومی نداره که این دقیقا این مبلغ 6 ماه توی حسابشون باشه . آگر حسابس دارند که معمولا مقداری پول توش بوده حالا میتونن هر هفته حدودا 5 میلیون به اون اضافه کنند تا به مبلغ مورد نظر برسه . ولی در یک روز هیچ مبلغ بزرگی را به حساب نرزید. بعد از پر کردن حساب و گذشتن مدتی کوتاه میتونن پرینت بگیرند .پس برای حدود 3 هفته یا یک ماه اگر بتونند این پول را موقتا از جایی تهیه کنند مشکلی نیست. فقط باید یاد آوری کنم که در ماههای آینده باید دوباه آپدیت حساب ارسال شود که در این صورت برای تهیه این پول زمان بیشتری خواهند داشت. موفق باشید.
    k

سلام خاطره خانم من بعد ازسه روز ار باز كردن حسابم نامه تهيه كردم با مشكل مواجه ميشم
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmah57 نمایش پست ها
    فرید جان طبق ویزانمای بین المللی تا تاریخ 7 سپتامبر فایل نامبر و تا 13 سپتامبر پول از حساب ها خارج شده ولی معمولاً حداکثر تا سه ماه باید منتظر بود مطمئناً تا قبل از ژانویه فایل نامبرت می آید
    سلام يعني از 13 سپتامبر به بعد هر پرونده ايي كه رفته پولي از حساب ها كسر نشده ؟؟؟؟لطفا بيشتر توضيح دهيد
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

دوستان
    من میخوام مدارک خواهرم رو ارسال کنم کلا 4نفر هستند وباید 20000هزار دلار بزارن تو حساب که اینها این مبلغ نقد ندارن که 6 ماه بزارن تو حسابشون بمونه کسی راهی به نظرش میرسه ؟لطفا جواب بدید

میشه بگید اپدیت حساب و معمولا چند وقت بعد میخوان؟

Junior Member

سلام دوستان

من اطلاعات محل زندگی خواهرم تو کانادا رو جزء مدارکم فرستاده بودم. هنوز فایل نامبر نگرفتم ولی آدرس خواهرم عوض شده. لازمه ایمیل بزنم یا صبر کنم تا فایل نامبر بیاد ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)