صفحه 42 از 47 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 469

موضوع: گرفتن ويزا از ازبكستان (وقت سفارت، كليرنس و ...)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن ويزا از ازبكستان (وقت سفارت، كليرنس و ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط athenamt نمایش پست ها
    دوستان من امروز موفق شدم واسه 23 دسامبر وقت بگیرم ، کسی اون موقع وقت گرفته یا می خواد اونجا باشه یا هست که من بتونم باهاش هماهنگ کنم ؟
    Pick up ویزا رو چطور میشه انجام داد حتماً باید مجدد یه سفر رفت ازبکستان !؟؟ البته با فرض اینکه همه چی درست باشه و ویزا بدن
    Athenamt عزیز . با توجه به این که شما برای جمعه وقت گرفتید خیلی بعید هست که بتونید تو یه هفته تمام کارهاتون رو انجام بدید مگه این که با پرواز های غیر مستقیم برید. برای Pick up هم حتما باید خودتون تشریف ببرید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Saman_pu نمایش پست ها
    Athenamt عزیز . با توجه به این که شما برای جمعه وقت گرفتید خیلی بعید هست که بتونید تو یه هفته تمام کارهاتون رو انجام بدید مگه این که با پرواز های غیر مستقیم برید. برای Pick up هم حتما باید خودتون تشریف ببرید.
    ممنون از راهنماییتون. من وقت رو به 28 دسامیر تغییر دادم ، اما مصاحبه روز چهارشنبه هستش ! با توجه به مطالبی که اینجا خوندم حتی اگر دو روز هم طول بکشه برای ویزا دادن ، امیدی هست قبل از پرواز برگشت روز جمعه من بتونم Pick up داشته باشم ، خیلی فوری ، لطفاً راهنمایی کنید . من دارم بلیط Ok می کنم !

Junior Member

سلام دوستان
    میخواستم ببینم که بدون SEVIS ID میشه فرم DS-160 را پر کرد و از سفارت وقت گرفت؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برق

سلام،
    شما میتونید فقط چند صفحه از فرم DS-160 رو پرکنید و وقتی SEVIS به دستتون رسید اون رو Confirm کنید.
    Application ID که بالای صفحه فرم DS-160 ظاهر میشه، نهایتا همون Confirmation No شما خواهد بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط apl_82 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میخواستم ببینم که بدون SEVIS ID میشه فرم DS-160 را پر کرد و از سفارت وقت گرفت؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق، صنعتی اصفهان

Question پاسخ : گرفتن ويزا از ازبكستان (وقت سفارت، كليرنس و ...)

سلام

من میخواستم ویزای ازبکستان بگیرم ولی شماره آقای رخصتو ندارم از کجا باید پیداش کنم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط athenamt نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون. من وقت رو به 28 دسامیر تغییر دادم ، اما مصاحبه روز چهارشنبه هستش ! با توجه به مطالبی که اینجا خوندم حتی اگر دو روز هم طول بکشه برای ویزا دادن ، امیدی هست قبل از پرواز برگشت روز جمعه من بتونم Pick up داشته باشم ، خیلی فوری ، لطفاً راهنمایی کنید . من دارم بلیط Ok می کنم !
    من خودم هم به دلیل نواقصی که تو مدارکم بود مجبور شدم وقتم رو به 28 ام تغییر بدم . ولی هنوز برای بلیط و رزرو هتل اقدام نکردم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی حتما هرچه زودتر برای ویزا اقدام کنید. در مورد Pick up هم من یکم خوشبین هستم چون تعطیلات ژانویه نزدیکه احتمال اینکه زود کلیر کنن هست انشاالله تا پرواز برگشت کلیر میشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Saman_pu نمایش پست ها
    من خودم هم به دلیل نواقصی که تو مدارکم بود مجبور شدم وقتم رو به 28 ام تغییر بدم . ولی هنوز برای بلیط و رزرو هتل اقدام نکردم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی حتما هرچه زودتر برای ویزا اقدام کنید. در مورد Pick up هم من یکم خوشبین هستم چون تعطیلات ژانویه نزدیکه احتمال اینکه زود کلیر کنن هست انشاالله تا پرواز برگشت کلیر میشید.

دوستانی که مثل من 28 دسامبر وقت دارن ، اگه ممکنه باهم هماهنگ کنیم تنها نباشیم و از اطلاعات همدیگه بتونیم استفاده کنیم ، خواستین PM بدین با هم هماهنگ کنیم .

سلام من برای دبی ایمیل زدم که وقت بگیرم ولی هنوز جواب ایمل منو ندادن حالا اگر بخوام برای ازبکستان هم وقت بگیرم میشه وقت ها الان پر نشده این جور که بچه ها نوشتن انگار ازبکستان هم بد نیست ؟

Junior Member

سلام
    من سی دسامبر وقت سفارت دارم تو شهر تاشکند
    کسی هست که تو اون تاریخ وقت گرفته باشه همسفر بشیم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh_gh نمایش پست ها
    سلام من برای دبی ایمیل زدم که وقت بگیرم ولی هنوز جواب ایمل منو ندادن حالا اگر بخوام برای ازبکستان هم وقت بگیرم میشه وقت ها الان پر نشده این جور که بچه ها نوشتن انگار ازبکستان هم بد نیست ؟
    سلام. خوبه....این ماه تقریبا همه ویزا گرفتن. فقط زودتر اقدام کن زود پر میشه وقتاش

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)