میدونید که هواپیمایی ایران ایر هست دیگه؟ ما رفتنه 1 ساعت تاخیر داشتیم چون بال هواپیما از شب قبل یخ زده بود!!! برگشتنه 2 ساعت تاخیر داشتیم، چون از تهران 2 ساعت دیر بلند شده بود!
مدت زمان پرواز رفت ما 2:15 بود (چون باد موافق می وزید) و برگشتن 2:45. از فرودگاه -جنوب شهر- تا سفارت -شمال شهر- اگه مستقیم برید فکر کنم 45 دقیقه میشه. البته مستلزم اینه که کیفی نداشته باشید یا دم سفارت قورتش بدید. چون حتی اجازه نمیدن تو خیابون جلوی سفارت جا بذاریدش! سال 2004 اونجا یه بمب گذاری انتحاری شده بود. چک-این هتلها هم معمولا" 2 هست، مگر اینکه 50 درصد یک روز رو اضافه بدید.
اگه بخوان بلافاصله ویزا بدن، تا پنج شنبه میدن، حتی اگه چهارشنبه وقتتون بوده باشه (می دونن که ایرانیا با پرواز جمعه بر میگردن- به من یک روزه ویزا دادن.)
اگه بوقته جمعه نرسید، احتمال زیاد دیگه تو اون هفته وقتی نمیتونید بگیرید.
تقریبا" غیر ممکنه زودتر از 9:45 (بوقت تاشکند) از فرودگاه بیرون بیاید.
مراقب باشید.
سلام
من Dec. 16 میرم ازبکستان. اگه کسی همسفر من هست خوشحال میشم PM بده تا با هم هماهنگ کنیم.
اولا که اوضاع الان خیلی بده و من دو شنبه هفته پیش بودم و تقریبا همه ریجکت شدن.پس شرایطو در نظر بگیرید.
اگر همراه داشته باشید یا اینکه بتونید تاکسی رو دمه در سفارت نگه دارید به وقتتون میرسیید البته شاید یک مقدار با استرس.چون کسایی که وقت 10 دارند تقریبا 11 11.5 مصاحبه می شند.
سلام من هم برای 30 دسامبر وقت سفارت گرفتم برای رفتن به خود ازبکستان باید چی کار کنم شما که رفتید می شه کمک کنید
ویرایش توسط setareh_gh : December 15th, 2011 در ساعت 09:37 AM
وایییی شوخی می کنید من جمعه 30 دسامبر ساعت 9 وقت دارم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجور که می گید فقط جمعه ها پرواز هست؟
یک سوال دیگه دارم من شروع کلاس هام 7 ژانویه هست؟ تازه 30 دسامبر از ازبکستان وقت گرفتم اشکالی نداره؟
دوستانی که روز جمعه وقت می گیرن:
ریسکش خیلی زیاده (شایدم اصلا ریسک نباشه و کاره کاملا غلط) من این کارو کردم و دیر رسیدم. نزدیک بود وقتم بپره
http://www.applyabroad.org/forum/sho...D9%88-)/page36
علاقه مندی ها (Bookmarks)