صفحه 64 از 115 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1146

موضوع: آیا با معدل خيلي پايين میشه پذیرش گرفت؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آیا با معدل خيلي پايين میشه پذیرش گرفت؟

با سلام

من معدلم با ترمی که الان دارم میخونم میتونه به 13.70 برسه. درسای تخصصیم همه تا پایان ترم هشتمم تموم شدن، معدل دو سال آخرم و در واقع دروس تخصصیم تقریبا همه بالای 15 هستن و به عبارتی GPA دو سال آخرم بالای 3 هستش..هرچی کم آوردم از درسای عمومی دو سال اوله.
    به علاوه اینکه تو یه مسابقه ی علمی بین المللی هم شرکت کردم و یک اختراع مرتبط با رشته ی مورد نظر هم دارم که در حال ثبت هستش(احتمالا US Patent خواهد شد اگرم نشه Patent داخلی میشه).
    واسه ی مقطع فوق میخوام اقدام کنم در اروپا و امریکا..fund هم مایلم بگیرم ولی اگه نشد مانعی نیست.

با این اوصاف شانس من برای گرفتن پذیرش تا چه حد هستش...ممنون میشم راهنماییم کنید.

با سپاس

Member moshel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    software engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط seemsaam نمایش پست ها
    با سلام
    من معدلم با ترمی که الان دارم میخونم میتونه به 13.70 برسه. درسای تخصصیم همه تا پایان ترم هشتمم تموم شدن، معدل دو سال آخرم و در واقع دروس تخصصیم تقریبا همه بالای 15 هستن و به عبارتی GPA دو سال آخرم بالای 3 هستش..هرچی کم آوردم از درسای عمومی دو سال اوله.
    به علاوه اینکه تو یه مسابقه ی علمی بین المللی هم شرکت کردم و یک اختراع مرتبط با رشته ی مورد نظر هم دارم که در حال ثبت هستش(احتمالا US Patent خواهد شد اگرم نشه Patent داخلی میشه).
    واسه ی مقطع فوق میخوام اقدام کنم در اروپا و امریکا..fund هم مایلم بگیرم ولی اگه نشد مانعی نیست.
    با این اوصاف شانس من برای گرفتن پذیرش تا چه حد هستش...ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    امیدوارم شاد و پیروز و در تک تک مراحل زندگی موفق باشین
    شما برای آلمان از بعضی دانشگاه ها شانس داری و اگه آلمانی هم بخونی تعداد این بعضی ها که کم هستن بیشتر میشه
    فاند که هیچی به خاطر کم بودن هزینه ها.
    اما برای FHهای آلمان که دانشگاه های علمی کاربردی هستن شانس بیشتری دارین
    در کل با تلاش با همین معدل هم میشه پذیرش گرفت دوست من
    اصلا تگران نباشید

Exclamation پاسخ : آیا با معدل خيلي پايين میشه پذیرش گرفت؟

با معدل 15 و دوتا مقاله ولی بدون جی ار ای و تافل میشه پذیرش گرفت؟
    مثلا میشه بهشون بگیم تو تاریخ 11 فوریه امتحان میدیم درصورتی که ددلاین 1 ژانویه است؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط badbadak_abi نمایش پست ها
    با معدل 15 و دوتا مقاله ولی بدون جی ار ای و تافل میشه پذیرش گرفت؟
    مثلا میشه بهشون بگیم تو تاریخ 11 فوریه امتحان میدیم درصورتی که ددلاین 1 ژانویه است؟
    خير، براي امريكا امكان پذير نيست، به اين خاطر كه GRE و ،TOEFL جزء مدارك اصلي براي ارزيابي پرونده شماست و تا مدارك شما كامل نشه، پرونده شما ارزيابي نميشه، اما براي اروپا شانس داريد، برخي از دانشگاههاي اروپايي به مدرك زبان نيازي ندارند و يا نمره تافل پايين را هم مي پذيرند.
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

دوستان یه سوال داشتم اونم اینه که چون من تو پیام نور دارم درس می خونم و کسایی که پیام نور هستن می دونن که شرایط درس خوندن چطوری هستش و مسلما گرفتن معدل بالا خیلی خیلی سخت است .تکلیف ما با معدل پایین و لی به نظر خودم با ارزش پیام نور چیه؟

Junior Member

سلام دوستان
    من لیسانس ریاضی محض دارم معدلم 12.01 هست دوتا مقاله یکی isiویکی ieeeدارم در زمینه هوش مصنوعی واسه ارشد میخوام پذیرش بگیرم توی همین فیلد نمره ایلتسم 6 هست 3سال سابقه کار درزمینه نرم افزار دارم حدود 30 تا میتونم هزینه کنم نمیدونم اصلا جایی به من پذیرش میده یا نه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین؟و چه کشورهایی میتونم اقدام کنم

Junior Member

بچه ها من امسال لیسانس مهندسی صنایع رو از دانشگاه سراسری تبریز میگیرم.معدلم پایینه.13 و خورده ای هستش الان...
    میخوام امسال اپلای کنم. البته دانشگاهای غیر از مالزی.
    واسه ترکیه شانس دارم؟
    کدوم کشورا رو اقدام کنم کلا؟
    میشه چندتا دانشگاه واسه رشته های صنایع یا مدیریت صنعتی و اجرایی و MBA معرفی کنید؟
    زبانم خوبه و واسه تافل دارم میخونم و 85 اینا رو میتونم بگیرم حد اقل.
    2تا مقاله خارجی که در اونها تجزیه تحلیل آماری کار کردم هم دارم
    3تا ریکامندیشن میتونم بگیرم راحت...
    اگه کمک کنید واقعا ممنونتون میشم

Member basilisk_1985 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering-University of Razi

سلام بچه ها شرایطمو می گم لطفا راهنمایی کنید که کجا می تونم پذیرش ارشد مکانیک بگیرم
    لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه رازی
    معدل کل 12.75 ( 4ترم آخر که 74 واحد می شه 14.20 شده )
    تافل 99
    GRE 790(164)+410(147)=1200(311)i
    ترجیحا دوس دارم آمریکا باشه چون داداشم لس انجلس زندگی می کنه اما کاناداهم اگه نتونم آمریکا برم دوس دارم( نه که معدلم بالاس )
    فاند نمی خوام( نه تورو خدا بخوام!)
    تا حالا واسه این 3تا دانشگاه اپلای کردم: USC, CSU Long beach, CSU Los Angeles
    سابقه کارم 3سال پارت تایم 6 ماه فول تایم دارم
    دیگه هر راهنمایی که دارین بکنین لطفا
    He who laughs last,laughs best

Junior Member Atib آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software-Engineering/Alzahra

نقل قول نوشته اصلی توسط mg1362 نمایش پست ها
    من خودم خيلي از دانشگاههاي آمريكا رو ديدم كه شرط معدل 2.5 از 4 يعني ١٢.٥ خودمون را دارن.خيلياشون هم نمره هاي ٢ سال آخر رو ملاك قرار ميدن. در ضمن براشون مهمتر TOEFL هست. يكي از دوستاي خودتون توي مكانيك گيلان رو من ميشناسم كه با تافل 530 الان داره اونجا Phd ميخونه. ولي نظر من اينه كه دنبال دانشگاههايي بگردي كه مثلا تافل پايين تري ميخوان كه از اون لحاظ خيلي بالا باشي. قبلش هم با يكي از استاداي همون Department حتما يه مشورتي بكن. خيلي خوب جواب ميدن.
    ببخشید اینکه میگن 2سال آخر چه جوریه؟ من مثلا ترم آخرم 5 واحد بیشتر نیست.حتما یه تعداد واحد مشخص میکنن، درسته؟
    بعد منظور از اینکه میگن 2 سال آخر بعد credits90 منظورشون از credit چیه؟
    Formula for success: rise early, work hard, strike oil
    J. Paul Getty

Junior Member

سلام
    من تازه عضو شدم...
    من لیسانس دانشگاه آزاد زنجان-رشته نرم افزارمعدل 12.5
    تافل 105
    دلف b1
    2سال سابقه کار
    اما ظاهرا شانسی ندارم تو اروپا
    رشته مرتبط با مدیریت می خواستم
    نمیدونم چیکار کنم واقعا..برای اروپا حتی با درصد خیلی پایین..کجا شانس دارم که رایگان باشه یا با شهریه پایین؟
    سپاسگزارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)