1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012
یه سوال خیلی مهم دارم .ممنون میشم کمکم کنین.
تاریخه مانی اردر من ۸ اکتبره . ولی متاسفانه به خاطره یه سری مشکلات ۲۱ نوامبر پروندم رسید کانادا. بالای مانی اوردر نوشته از زمان صدور ۶ ماه اعتبار داره، ولی یکی از دوستم که وکیل داره میگه برای مهاجرت فقط ۴ ماه قابل استفادست. حالا با این وصف من باید چی کار کنم/. ۱۰۰% تا قبل از اومدن فایل نامبر منقضی میشی؟ لطفآ راهنماییم کنین. پس اون ۶ ماه رو برای چی بالای مانی وردر نوشتن؟؟؟
ویرایش توسط faraz_fahimi : December 18th, 2011 در ساعت 12:57 PM
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
NOC:2151 , Ielts 5 , Re sent Documents to CIO : 26/9/2011 , Delivered to CIO : 29/9/2011 , File number : 22/12/2011
Delivered to warsaw 2012/01/09 , inprocess : 2012/01/19 , Medical 2012/05/01 , Medical receive show in ecas 2012/05/28 , pass request 2012/10/03
جدول 29 رشته اي ظرفيت 500
ویرایش توسط faraz_fahimi : December 19th, 2011 در ساعت 11:50 AM
جدول 38 رشته ای
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام به همه
در جواب شما بگم که پرونده من 19 سپتامبر رسید CIO و 8 دسامبر پول کسر شد و 16 دسامبر فایل نامبر اومد.
سلام دوستان،
من سه سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین.
اولی ، امروز با وکیلم صحبت کردم، هیچ ایمیلی در ارتباط با پرونده من مبنی بر رسیدن پرونده به ورشو یا دمشق دریافت نکردن، خودشون میگفتن عادی هست و کلا پروسه بدین صورته که ابتدا پرونده برای چک کردن مدارک از سیدنی فرستاده میشه دمشق و در صورتی که مشکلی نداشته باشه فرستاده میشه ورشو و فایل نامبر دوم صادر میشه و مدیکالو ... به نظرم این گفته ها با اطلاعاتی که من از این سایت پیدا کردم تضاد داره! این طور نیست؟ آیا گفته های ایشون درسته ؟
سوال دومم، شرکتی که کار میکردم آدرسش تغییر کرده، تغییر آدرسو به آقای وکیل گفتم، گفت احتیاجی نیست تو این مرحله اعلام کنی،بیخودی باید پول پست اضافی بدی! بدا اعلام می کنیم (نقل به مضمون)
سوال سوم، من مسافرت 3 روزه داشتم به امارات. آیا باید اعلام کنم؟
متشکرم
سلام دوستان. چند page قبل میخوندم که صحبت از ترجمه ی سند خونه و ماشین بود. ولی در کاتاگوری FSW، هر چی document check list و instructions guide رو نگاه کردم، جایی نگفته بود که باید asset نشون داد، و فقط همون پرینت حساب بانکی بود. جریان چیست؟
جدول 38 رشته ای
1-پارسال که شرایط دمشق به هم ریخت تعدادی پرونده 1000 تایی که آنجا بودند با تاخیر از دمشق به ورشو ارسال شدند و بعد از آن باقی پرونده ها تا ماه جون مستقیماً از CIO به ورشو ارسال شد و پرونده های جون دوباره مستقیم به دمشق رفته و در حال حاضر آنجا بررسی میشوند.
اما در مورد 500 تاییها ظاهراً دارند به صورت رندوم عمل میکنند زیرا پرونده های اوایل جولای به دمشق رفته اما پرونده های اواخر آن (شامل پرونده خودم) مستقیم به ورشو ارسال شده. و در کل منطقی نیست که پرونده های جدید(38 رشته ایها و قبل از آن منظورم نیست) اول به دمشق فرستاده شوند و بعد به ورشو انتقال یابند مگر اینکه مثل پارسال شرایط اجتناب ناپذیری پیش آید.
2-مواردی که لازمه تغییراتشان اعلام شود به نقل از ایمیل رسید مدارک از ورشو اینهاست:
Let us know
If your circumstances change you have to let us know (see address, fax number and email address below).
More particularly, we want to know about a:
·Change in family composition including new born, divorce, marriage etc;
·Change of address, including change of e-mail address;
·Change of immigration representative;
·Request for withdrawal of your application;
·For Skilled workers only: Submission of an Arranged Employment Opinion approved by Human Resources Development Canada.
3- خیر سفر سه روزه احتیاجی نیست اعلام شود.
جدول 38 رشته ای
علاقه مندی ها (Bookmarks)