صفحه 554 از 1254 نخستنخست ... 544545045445455465475485495505515525535545555565575585595605615625635646046541054 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,531 تا 5,540 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

sia دوست عزيز تبريك فراوان .سلام ما رو هم به كانادا برسونيد

نقل قول نوشته اصلی توسط sia1981 نمایش پست ها
    دوستان خوبم ویزام الان اومد
    هورا مبارک باشه .ایشاالله همه بچه یکی یکی پیام بدند که ویزامون اومد
    راستی با چیه اومد -اصلا پاس ها رو چطوری تحویل سفارت دادیند ؟

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

خدا از دهنتون بشنوه...واسه همه آرزوی موفقیت می کنم...من یه سوال دارم : اینا چرا برای مثلا من که خیلی وقته مدارکم رسیده ایمیل confirmation نفرستادند؟نکنه تایید نکردند؟من یه کار بد کردم نگران اونم...من اصل ریز نمراتم و با کپیه ترجمش فرستادم برای اینکه زودتر تشخیص بدن کدوم مدرکه ولی همونطوری که گفتم من از اصل ترجمه هام کپی نگرفتم و این فقط همون ترجمه بود بدون مهر و امضا چون نخواسته بودن منم دیگه دوباره کاری نکردم و گفتم خوب دارن دیگه ...خنگ که نیستن می فهمن منظور من چی بوده دیگه..ولی چه ساده بودم الان که فکر میکنم میبینم میتونن به اصل بودن مدرک شک کنن و بگن چرا دوباره تایید نشده.اینم یکی دیگه از ایرادهای وکیل نداشتن.آخه اونارو که نخواسته بود منم فقط اصل ریز نمرات فارسی و فرستادم دیگه.....بقیه لزومی نداشت اصل باشه.ولی خوب حداقل باید کپی همون مدرکی می بود که فرستادم نه یه کاغذ ترجمه بدون مهر....؟؟؟؟نمی دونم اینقدر این روزا کار دارم و استرس دارم که تصمیماتم خیلی درست نیست...تا کی استرس بکشیم؟
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

جوابمو ندادین منم دوباره گذاشتم...
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    خدا از دهنتون بشنوه...واسه همه آرزوی موفقیت می کنم...من یه سوال دارم : اینا چرا برای مثلا من که خیلی وقته مدارکم رسیده ایمیل confirmation نفرستادند؟نکنه تایید نکردند؟من یه کار بد کردم نگران اونم...من اصل ریز نمراتم و با کپیه ترجمش فرستادم برای اینکه زودتر تشخیص بدن کدوم مدرکه ولی همونطوری که گفتم من از اصل ترجمه هام کپی نگرفتم و این فقط همون ترجمه بود بدون مهر و امضا چون نخواسته بودن منم دیگه دوباره کاری نکردم و گفتم خوب دارن دیگه ...خنگ که نیستن می فهمن منظور من چی بوده دیگه..ولی چه ساده بودم الان که فکر میکنم میبینم میتونن به اصل بودن مدرک شک کنن و بگن چرا دوباره تایید نشده.اینم یکی دیگه از ایرادهای وکیل نداشتن.آخه اونارو که نخواسته بود منم فقط اصل ریز نمرات فارسی و فرستادم دیگه.....بقیه لزومی نداشت اصل باشه.ولی خوب حداقل باید کپی همون مدرکی می بود که فرستادم نه یه کاغذ ترجمه بدون مهر....؟؟؟؟نمی دونم اینقدر این روزا کار دارم و استرس دارم که تصمیماتم خیلی درست نیست...تا کی استرس بکشیم؟
    سلام دوست عزيز
    والا اين confirmation كه ميگين منم نگرفتم يعني من تا حالا نديدم كه براي رسيدن مدرك كسي( غير از يكي از بچه هاي اين فروم) تاييديه بدن معمولا همون ترك كردن بسته و اينكه به شخصي تحويل داده شده يه جور تاييد براي ما هستش
    در ضمن منم فقط ريزنمرات اصلم رو فرستادم به همراه يك نامه كه توضيح دادم اگه بخوان دانشگاه آزاد مدارك مهرو موم شده رو مستقيما بفرسته. همين! هيچ ترجمه اي هم نفرستادم خدا رو شكر انگار آفيسر قانع شده و مديكال داده( حالا اگه زبونم لال باز گير ديگه اي نده)
    خلاصه نگران نباشين ايشالا همين روزا مديكالتون مياد

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    والا اين confirmation كه ميگين منم نگرفتم يعني من تا حالا نديدم كه براي رسيدن مدرك كسي( غير از يكي از بچه هاي اين فروم) تاييديه بدن معمولا همون ترك كردن بسته و اينكه به شخصي تحويل داده شده يه جور تاييد براي ما هستش
    در ضمن منم فقط ريزنمرات اصلم رو فرستادم به همراه يك نامه كه توضيح دادم اگه بخوان دانشگاه آزاد مدارك مهرو موم شده رو مستقيما بفرسته. همين! هيچ ترجمه اي هم نفرستادم خدا رو شكر انگار آفيسر قانع شده و مديكال داده( حالا اگه زبونم لال باز گير ديگه اي نده)
    خلاصه نگران نباشين ايشالا همين روزا مديكالتون مياد
    خوب خدارو شکر!ولی در مورد من باید اول اپدیت دوم و که مدارک فامیل هست و بفرستم بعد احتمالا مدیکال میاد.مدارک فامیلم هم آمادس فقط چون از دفعه قبل ترسیدم دارم شناسنامه مادر همسرم و ترجمه می کنم با اینکه قبلا یکبار دادم.مترجم عزیز هم تا دلش می خواد داره لفتش میده...

سلام
    اگه اشتباه نکنم اون وستمون گفت که ایمیل زده بود و پرسیده بود که مدارکش رسیده یا نه...اونا هم ایمیل confirmation زدن که رسیده
    نگران نباشید...امیدوارم به زودی شما هم خبرای خوب میشنوید.
    تاریخ دریافت مدارک در سیدنی: 2011-25-May - تاریخ دریافت فایل نامبر: 2011-19-July - تاریخ دریافت مدارک در ویزا آفیس: 2011-10-August - تاریخ این پراسس: January-31-2013 - تاریخ مدیکال: March-8-2013 - تاریخ اضافه شدن لاین مدیکال: April-5-2013 - تاریخ پاسپورت ریکوست: November-11-2013

Senior Member

سلام دوستان
    با رسیدن دلار کانادا به 1550 تومن اگه موافق باشید کمپینی تو مایه های "بی خیال کانادا" رو تشکیل بدیم. اینجور که شنیدم تا 1700 و 800 هم میره بنابراین میخواستم به دوستانی که میدونن بزوی کارشون درست میشه و عازم هستن پیشنهاد بدم که به فکر این مسئله هم باشن که حداقل کمتر متضرر شن
    Culture lives in everything we do

Member pardis1975 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    محیط زیست -بیرجند و زبان و ادبیات انگلیسی - فردوسی مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با رسیدن دلار کانادا به 1550 تومن اگه موافق باشید کمپینی تو مایه های "بی خیال کانادا" رو تشکیل بدیم. اینجور که شنیدم تا 1700 و 800 هم میره بنابراین میخواستم به دوستانی که میدونن بزوی کارشون درست میشه و عازم هستن پیشنهاد بدم که به فکر این مسئله هم باشن که حداقل کمتر متضرر شن
    مینا جون حتما" بیشتر می شه ...مساله اینه که بچه ها یی که ویزا دارن باید کم کم از شر ریال خلاص شن و دیگه کلشون هم $$$$$ بشه و به دلار فقط فکر کنن .... خدا رو شکر این قدر همه چی گرون شده که با دلار 1700 هم اگه اجاره خونه و خورد و خوراک در کانادا رو به ریال بیاریم بازم فکر کنم قیمتها برابر باشه .......
    درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011

کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

جوابمو ندادین منم دوباره گذاشتم...
    عزيزم نگرانيت بي مورده چون اصلا ترجمه خواسته نشده بوده و تو فقط خواستي بگي هر مدرک مربوط به چيه.در ضمن ما هم ايميل کانفرميشن نگرفتيم اما وکيلمون خودش پيگيري کرده که اگه جواب دادن بهتون ميگم.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور