سلام آقا فراز:
1.این دمشق مدیکالشو با ایمیل میده یا با نامه پستی؟ یا از هر دو حالت بوده؟
سلام آقا فراز:
1.این دمشق مدیکالشو با ایمیل میده یا با نامه پستی؟ یا از هر دو حالت بوده؟
ارسال مدارک به سیدنی 18 می 2011******دریافت فایل نامبر: 11 جولای 2011 ********کد NOC 2151********* این پروسس: 31 ژانویه 2013******* مدیکال 28 فوریه 2013******** دریافت مدیکال در پاریس: 14 مارچ 2013******** پاس رکوست: 28 ژانویه 2014
سلام دوستانمدارك ما هم امروز رسيد ورشو و boraks دريافت كرده . برام دعا كنيد فيشهاي حقوقي من رو قبول كنند و ما هم چشممون به جمال مديكال روشن بشه. براي من انگار شمارش معكوس شروع شده نمي دونيد چقدر دلشوره دارم
رادین جان خوش به حالت که مدارکت رسید به دست ورشو ...من دلم شور افتاده نکنه این وکیل ما زیاد دل نده به کار من ..... آخه نوشتن یک نامه برای ادمی که سالها در کانادا بوده و کارش این است باید 3 هفته طول بکشه؟؟؟ به هر حال هر چی خیر است پیش بیاد.... برات هزار بار دعا می کنم که جواب مثبت بگیری ... و همه دعا ها از دهن ما مستقیم برسه به گوش خدا ...... تو و سارا با خبر های خوب همه رو خوشحال می کنید به زودی ......
درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011
کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April
معمولاً دمشق برای پرونده های 29 رشته ای، ابتدا ایمیلی ارسال میکند که شما به مرحله مدیکال رسیده اید و سوال میکند که به چه روشی مدیکال را به دست شما برساند:
1- ارسال کوریر
2-حضوری در دمشق
3-پست عادی
شما باید در مدتی که تعیین کرده اند جواب این ایمیل را بدهید و روش ارسال را انتخاب کنید. اگر جوابی از شما دریافت نکنند، فرم مدیکال به آدرس پستی که در فرمهای اولیه نوشته اید ارسال میکنند که معمولاً 30-20 روز طول میکشد که به دستتان برسد.
پی نوشت:اکثر وکلا برای اینکه هزینه کوریر ندهند اصلاً به روی خودشان نمی آورند که چنین ایمیلی دریافت کرده اند و عملاً شانس دریافت مدیکال با کوریر که زیر یک هفته طول میکشه را از موکلشون میگیرند و حداقل یکماه کارها را تاخیر میندازند.
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
من که همیشه یکی ار مدافعان داشتن وکیل و مشاور بودم باید اینجا حرف شما رو تایید کنم .... واقعا" هیچ درک نمی کنند که ما برای زندگی برنامه داریم ...خیلی راحت زمان را از دست میدن .... فکرش رو بکنید من با اوضاع استراحت مطلق ببخشید مثل یک اسب از این ور به اون ور رفتم تا مدارک رو تهیه کنم و 10 روز قبل از موعد به دست وکیل برسونم .... واقعا" در شرایط من کاری سختتتتتت بود ...اما حالا این اقا برای یک نامه تکمیلی 24 روز وقت می خواد و هنوز نمیدونم آیا واقعا" سر وقت مدارکم به دست ورشو می رسه!!!!
کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April
سلام دوستان. مدیکال ما هم امروز با ایمیل اومد.
كد رشته: 2151 ارسال مدارک: 25/03/2011 دریافت مدارک در سیدنی: 28/03/2011 فایل نامبر: 21/04/2011 دریافت مدارک به ویزا آفیس: 11/05/2011 اینپراسس: 1/09/2011 دریافت مدیکال: 22/12/2011 لاین مدیکال: 2/02/2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)