همین حکایت محکم کاری آقایان وکلا باعث پر توقع شدن آفیسرها می شه ... خودمون مهر وزارت رو مد کردیم ...چند وقته دیگه بدون مهر وزارت خارجه مدرک قبول نمی کنند ... این قدر برای فدرال که بیمه نمی خواد برای محکم کاری اونایی که داشتن ارسال کردن که آفیسر حالا از تعدادی خواسته به زودی هم اجباریش می کنند لابد .... کاش همه فقط همونی که خواسته شده رو ارسال می کردن .....
درخواست آپدیت مدارک : 23th نوامبر 2011
کد:0811 دریافت مدارک توسط سیدنی: 8th Nov دریافت فایل نامبر: 22 Feb دریافت ایمیل از ورشو: 15th April
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
سلام دوستان عزیز
پاسهای ماهم دقیقا همزمان با شما ارسال شده ولی از برگشتش خبری نیست. برای بار چندم امروز هم رفتم دفتر آرامکس. کلی غر زدم که چرا تی ان تی بعد از شما پاس تحویل گرفته، چهارشنبه پیش تحویل داده ولی هنوز مال ما مجهول المکانه! بیچاره کل رسیداش رو آورد و قسم و آیه که اونایی که 18 ام نوامبر به سفارت تحویل شده، برگشته ولی بعدیاش هنوز نیامده.بعدش هم بخشنامه سفارت رو آورد نشون داد که فقط پنجشنبه ها ازشون پاس برای ویزای دائم رو قبول میکنن. البته این حرفا برای ما نون و آب نمیشه، ولی خواستم بدونید که در این حوزه نبرد! تنها نیستید.
درضمن توی متن ایمیلی که گذاشتین اشاره کرده که پاسهاتون به سفارت در تهران تحویل شده و صحبتی از ویزا نکرده. درست میگم؟ احتمالا خواستن رفع تقصیر کنن و بگن که برین یقه اونا رو بچسبین. ما هیچکاره ایم. خلاصه اگه از دمشق یا تهران خبری شد، ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنین. شما با کدوم پست فرستادین؟
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
با سلام
تا حالا که نه تهران جوابی داده و نه دمشق جوابی داده ، در ضمن من پاسها را با tpg که مربوط به شرکت tnt است فرستادم. ولی فعلا خبری نیست ، هم به دفتر تهرانشون زنگ زدم ، هم به دفتر شیرازشون ولی میگن تا یکشنبه دوباره یک سری پاسپورت رو تحویل میگیرن. تا ببینیم چی میشه.
موفق باشید
كد رشته : 7242 . ارسال مدارك 19 نوامبر . رسيد مدارك به سيدني : 23 نوامبر . فايل نامبر : 28 فوريه . ارسال مدارك به ورشو:30 مارچ . تغيير وضعيت به in process :هيجده مي . دریافت ایمیل مدیکال همراه با 8th sep : fee payment . دریافت مدیکال در لندن : 20 sep ، دریافت ایمیل پاس رکوئست :15 nov ، ارسال پاسپورت:20 nov
بازم خوش به سعادتتون که به یکشنبه یه امیدی دارین. آرامکس که مرغش یه پا داره! فقط پنجشنبه! تازه ما چون شهرستانیم، شنبه بهمون خبر میدن.
یه جورایی به آقای متصدیشون گفتم اگه پاسهامون رو گم کردید، راستش رو بگید؛ من تحمل شنیدنش رو دارم. انگار که بهش توهین شده باشه، گفت اگه ما گمشون کنیم، خودمون خسارتش رو میدیم و برای صدور مجددش اقدام میکنیم. بنده خدا اگه روش میشد، من رو با جارو از دفترش مینداخت بیرون. خلاصه کلام :خدا به هممون صبر بده!
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
NOC:2151|SYDNEY:3 NOV 2010|File No:19 FEB 2011|Warsaw Office:30 MAR 2011|IN PROCESS: 22 JUN 2011
MEDICAL:7 SEP 2011|Recieved to Lon:15Sep 2011|RPRF: 3 OCT 2011|Recieved to Warsaw: 6 OCT 2011
MR in ecas: 16 Nov 2011 PPR:24 NOV 2011 DECISION MADE:27 NOV 2011|Visa:23 Jan 2012
با سلام
دوست عزیز و تمامی دوستان
خواهشمند هستم بین صورتحساب شش ماهه (showing all transactions for the last six months)
و بالانس حساب ( current balance at least equivalent to the minimum required funds) تمیز قایل بشین و ناخواسته اسباب متوقع کردن افیسرهای ورشو را برای نفرات بعدی ایجاد نکنید
آقا جان ما هنگام ارسال مدارک عوض تراکنش شش ماهه تراکنش 3 ماهه فرستادیم(تازه اونم خیلی ناقص بود یعنی شاید به طور میانگین به نصف میزانی که ادعا کرده بودیم هم نبود)و 20 روز پیش هم رفتیم پول قرض کردیم ریختیم تو حساب و فرداش رفتیم بالانس حساب گرفتیم و ارسال کردیم و دیروز هم بهمون گفتم پاستون رو به سفارت کانادا تو تهران تحویل بدین
نتیجه دوستان گرامی به خدا اگر تراکنش شش ماهه بخوان خودشون ذکر میکنن( پست 15439 در لینک زیر
http://www.applyabroad.org/forum/sho...له)/page1544
تو رو خدا خودخواهی رو کنار بزارید و به فکر افراد دیگه هم باشید و الکی مدارک اضافی نفرستین
خواهش از مدیریت مجموعه:چنانچه مقدور باشد پستهایی را که دوستان ناخواسته و بر اساس برداشتهای اشتباه خود به نمایش دوستان میگذارند از مجموعه حذف کنید چرا که این موضوع باعث اتخاذ تصمیم های نادرست و به تبع آن نتایج نادرت خواهد شد
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)