صفحه 562 از 1254 نخستنخست ... 624625125525535545555565575585595605615625635645655665675685695705715726126621062 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,611 تا 5,620 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

با سلام
    دوست گرامی گفتن با یکی از کویر های آرامکس یا تی ان تی و.... به ادرس سفارت تهران بفرستین
    نقل قول نوشته اصلی توسط soudi نمایش پست ها
    تبریک میگم دوست عزیز. امیدوارم که برای همه بچه های فروم ختم به خیر بشه
    نگفتن که چطوری باید پاسپورت ها رو به سفارت بدید؟

Junior Member

s.fateh دوست گرامي من هم با نظر شما و خانم پرديس در مورد مدارك اضافي كه بعضي از دوستان از روي محكم كاري روي پرونده هايشان اضافه ميكنند و باعث ايجاد دردسر براي پرونده باقي دوستان ميكنند موافقم و از همه تقاضا دارم لطفا اينقدر افيسرها را متوقع نكنيد . مثلا بعضي از دوستان با اضافه كردن فيش حقوقي به پروندهاشون الان براي من بيچاره و بعضي دوستان ديگر مايه دردسر شدن . واقعا خدا رو خوش نمياد. يك معضل ديگه هم همين گردش شش ماهه حسابه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط S.FATEH نمایش پست ها
    آقا جان ما هنگام ارسال مدارک عوض تراکنش شش ماهه تراکنش 3 ماهه فرستادیم(تازه اونم خیلی ناقص بود یعنی شاید به طور میانگین به نصف میزانی که ادعا کرده بودیم هم نبود)و 20 روز پیش هم رفتیم پول قرض کردیم ریختیم تو حساب و فرداش رفتیم بالانس حساب گرفتیم و ارسال کردیم و دیروز هم بهمون گفتم پاستون رو به سفارت کانادا تو تهران تحویل بدین ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط radin_arad نمایش پست ها
    s.fateh دوست گرامي من هم با نظر شما و خانم پرديس در مورد مدارك اضافي كه بعضي از دوستان از روي محكم كاري روي پرونده هايشان اضافه ميكنند و باعث ايجاد دردسر براي پرونده باقي دوستان ميكنند موافقم و از همه تقاضا دارم لطفا اينقدر افيسرها را متوقع نكنيد . مثلا بعضي از دوستان با اضافه كردن فيش حقوقي به پروندهاشون الان براي من بيچاره و بعضي دوستان ديگر مايه دردسر شدن . واقعا خدا رو خوش نمياد. يك معضل ديگه هم همين گردش شش ماهه حسابه

من هم ارسال مدارک اضافي رو قبول ندارم ولي نوشتن چنين چيزي از طرف شما و ترويج اون هم درست نيست.
    حتما توجه داريد که انجام چنين کارهايي (واريز يک روزه) خود باعث افزايش حساسيت آفيسر ها ميشود چون دير يا زود اين مساله هم براشون معلوم ميشه نتيجه اش ميشه قضيه مدارک تقلبي بعضي و گير دادن آفيسر ها به بعضي ديگر.

Junior Member

CANIMMIGRANT دوست گرامي من كه نگفتم همه بريد مدارك تقلبي درست كنيد .من ميگم هر چيز كه لازم هست بفرستيم چون افيسرها معمولا از روي تشابه مدارك ما به هم ممكن هست براي كسي كه مثلا مدارك تحصيليش مهر امور خارجه رو نداره براشون سوال پيش بياد كه حالا كه همه اين مهرو دارند اين يكي نداره حتما لازمه كه داشته باشه.
    وگر نه ما متقاضيان ايراني كه همه ميدونيم وقتي دارالترجمه مهر دادگستري ميزنه نميشه امور خارجه موافقت نكنه بعدش . فرق اينا فقط يك مهر اضافس با يك پول اضافه . حالا اينو بيا به افيسر حالي كن . براي بقيه مواردم به همين صورت

ApplyAbroad Veteran
    faraz_fahimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد معماری-دانشگاه هنر تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط radin_arad نمایش پست ها
    با بعضی مدارک اضافه که میفرمایید درخواست نشده و ارسال شده کاملاً موافقم اما اگر چک لیست را ملاحظه کنید، فیشهای حقوقی بعنوان مدارک ساپورت اضافی درخواست شده است.

Additional supporting documents may include
    -copies of work contracts
    - copies of pay stubs
    جدول 38 رشته ای
    جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000

جدول 29 رشته ای ظرفیت 500

لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.

Junior Member

اقاي فراز فهيمي شايد يكم دير باشه اما اگه ممكنه لطف كنيد مشخصات پرونده من هم وارد جدول كنيد.
    noc : 1233
    دريافت مدارك در سيدني : 2 May
    فايل نامبر : 8 Jun
    وصول در ورشو: 28 Jun
    In process :?
    درخواست سابقه بيمه : 17 Nov
    وضعيت در ecas : همچنان RBVO

با سلام
    دوست گرامی یک موضوع را از باب مشاوره خدمت شما عرض میکنم
    طبق قانون بانکداری و قانون مهاجرت وقتی از شما بالانس حساب را میخواهند یعنی اینکه شما فقط و فقط اثبات کنی که میزان پول مشخصی را که شرط لازم برای مهاجرت به سرزمین کاناداست را به آنها نشان دهی و اینکه شما این پول را چگونه و از کجا تهیه میکنید هیچ ربطیبه آنها نداره و تقلب محسوب نمیشه و چیزی که مهم میباشد اینه که شما این تعهد را با این بالانس به آنها میدهی که هیچ بار مالی به دوش آنها تحمیل نکنی و فی الواقع شما نمیتونی بی پول بری اونجا و .....
    حالا یکی مثل من دوست نداره تو این مرحله بره سرمایه هاش رو فقط و فقط برای یه بالانس موجودی، به ریال تبدیل کنه و قرض میکنه

نتیجه:باز هم اصرار دارم برای رسیدن به هدف وسیله را توجیه نکنیم
    هدف:متوقع نکردن افیسر هاست و در این کار دست به دست هم بدیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    من هم ارسال مدارک اضافي رو قبول ندارم ولي نوشتن چنين چيزي از طرف شما و ترويج اون هم درست نيست.
    حتما توجه داريد که انجام چنين کارهايي (واريز يک روزه) خود باعث افزايش حساسيت آفيسر ها ميشود چون دير يا زود اين مساله هم براشون معلوم ميشه نتيجه اش ميشه قضيه مدارک تقلبي بعضي و گير دادن آفيسر ها به بعضي ديگر.

Junior Member

بله اقاي فهيمي به عنوان ساپورت هست اما نميدونم وكيل در اول كار به ما گفت فقط گواهي سابقه كار كافيه . حالا در هر صورت از ما كه خواستن ما هم مجبور شديم كه بفرستيم . فعلا كه ما تسليم اوامريم . بقيه اش با خداست

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط parh_am نمایش پست ها
    سلام بچه ها

منم با آرامکس پست کردم...و 2 روز پیش هم بشون زنگ زدم گفتن که خبری نیست و دوشنبه ها ویزاها رو میگیرن....البته گفت که سفارت از 23 تا 27 دسامبر تو تهران تعطیله.....بنابراین دوشنبه این هفته هم پریده....البته اگه راست گفته باشه...

واقعا؟ آرامکس به شما گفت که دوشنبه ها ویزاها رو میگیرن؟ بابا این آقای آرامکس ما پاک حالش خرابه! میگه الا و بلا که ما فقط پنجشنبه ها پاسهای مهاجرت رو هم میدیم هم میگیریم. تازه بعنوان آخرین فرمایش، فرمودن که فردا هم سفارت بازه. اگه چیزی دستشون باشه بهمون میده! حالا با ماجرای پنجشنبه ها، پیدا کنید پرتقال فروش رو.....
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    واقعا؟ آرامکس به شما گفت که دوشنبه ها ویزاها رو میگیرن؟ بابا این آقای آرامکس ما پاک حالش خرابه! میگه الا و بلا که ما فقط پنجشنبه ها پاسهای مهاجرت رو هم میدیم هم میگیریم. تازه بعنوان آخرین فرمایش، فرمودن که فردا هم سفارت بازه. اگه چیزی دستشون باشه بهمون میده! حالا با ماجرای پنجشنبه ها، پیدا کنید پرتقال فروش رو.....
    سلام دوستان
    من الان هنوز مدیکالم دست دکتره و پست نکرده ولی الان من یه دوست تو آرامکس داشتم که خیلی با مرامه بهش زنگ زدم ولی متاسفانه تا آخر هفته مرخصیه . ولی به من گفتند اگر ویزای پی آر برای اولین بار میخواند بگیرید سفارت از ما فقط 5 شنبه ها تحویل میگیره ولی بچه های ما هر روز میرند سفارت اگر پاسی اومده باشه تحویل می گیرند . رفت و برگشت پاسها 3 تا 6 هفته طول می کشه و هزینه برای هر فایل نامبر 25 هزار تومان است . ولی اول هفته دیگه من زنگ می زنم به این دوستم اون دیگه راستشو به ما میگه .