نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 68 از 589 نخستنخست ... 18585960616263646566676869707172737475767778118168568 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

به نظر شما دير رسيدن پرونده من به سيدني و اينكه سايت دي اچ ال از ديروز هيچ اطلاعات چديدي رو به سايتش در مورد پروندم اضافه نكرده ربطي به تعطيلات آخر هفته اونا داره ؟؟؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    به نظر شما دير رسيدن پرونده من به سيدني و اينكه سايت دي اچ ال از ديروز هيچ اطلاعات چديدي رو به سايتش در مورد پروندم اضافه نكرده ربطي به تعطيلات آخر هفته اونا داره ؟؟؟
    از اونجایی که در امر استفاده از خدمات کوریرها کم کم دارم خبره میشم، خدمتتون عرض کنم که اونها در تعطیلات کار ارسال رو انجام نمیدن. دقیقا به همین دلیله که توصیه میکنن که مدارکتون رو سعی کنید برای ابتدای هفته خودمون ارسال کنید که تعطیلات اونها رو توی راه باشه و بعد از تعطیلات برسه که سریع دلیور بشه. سیستم ترک دی اچ ال خیلی منظمه و به فاصله کوتاهی تغییرات رو میتونید ببینید. برخلاف آرامکس که بعد از یکروز تازه یادش میفته بنویسه که دیروز فلان اتفاق افتاد!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad57 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شکر خدا بالاخره فایل نامبر ما هم اومد حالا چطور باید وضعیتمو تو سایت چک کنم؟ و اینکه به نظر شما خیالمون دیگه راحت باشه یا اینکه تو ویزا آفیس هم احتمال گیردادن و مشکل هست؟
    سپاس

مهرداد جان تاریخهای من هم با چند روز این ور اون ور مشابه شماست (من 16 دسامبر فایل نامبر گرفتم) ولی من نمیتونم تو ECAS چک کنم. شما از همون روز گرفتن فایل نامبر تونستی چک کنی؟

آقای فهیمی : ممکنه چرونده منم رفته باشه دمشق؟ چون ایمیلی از سفارت نگرفتم.

ApplyAbroad Veteran
    faraz_fahimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد معماری-دانشگاه هنر تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط SHoH نمایش پست ها
    مهرداد جان تاریخهای من هم با چند روز این ور اون ور مشابه شماست (من 16 دسامبر فایل نامبر گرفتم) ولی من نمیتونم تو ECAS چک کنم. شما از همون روز گرفتن فایل نامبر تونستی چک کنی؟

واسه ایمیل هنوز زوده. پرونده شما هنوز به ویزا آفیس نرسیده. معمولاً 20 تا 30 روز از فایل نامبر طول میکشه برسه ویزا آفیس. بعد از آن تازه باید منتظر ایمیل باشد که باز هم یک زمانی میبره.

پی نوشت: این پاسخ بخش دوم سوال شماست.
    ویرایش توسط faraz_fahimi : December 26th, 2011 در ساعت 08:16 AM
    جدول 38 رشته ای
    جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000

جدول 29 رشته ای ظرفیت 500

لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SHoH نمایش پست ها

ببین منم اولش نمیتونستم ecas رو چک کنم ولی بعدش فهمیدم که فقط فامیلی را باید وارد کرد و اسم لازم نیست و دقت کن که فیلد مربوط به فایل نامبر رو درست انتخاب و وارد کنی
    NOC:2151 , Ielts 5 , Re sent Documents to CIO : 26/9/2011 , Delivered to CIO : 29/9/2011 , File number : 22/12/2011
    Delivered to warsaw 2012/01/09 , inprocess : 2012/01/19 , Medical 2012/05/01 , Medical receive show in ecas
    2012/05/28 , pass request 2012/10/03
    جدول 29 رشته اي ظرفيت 500

نقل قول نوشته اصلی توسط manfield نمایش پست ها
    سلام دوستان، من قبلا هم سوال کرده بودم و بشدت نگران هستم، طبق گفته وکیلمون مدارک ما 4 آگوست با فرم های جدید رسیده به سیدنی، الان نزدیک 5 ماه هست که مدارک رسیده ولی هیچ خبری از فایل نامبر نیست. کد اقدامی ما 2121 هست و به سرعت در حال پرشدنه، امروز که من چک کردم 478 پرونده پر شده یعنی فقط 22 مورد جدید. وکیل(البته می دونم برای سنگ قلاب کردن ما) می گه چون مدارک شما آگوست رسیده جزء پرونده ها بررسی خواهد شد حتی بعد از اعلام پرشدن ظرفیت ولی من می دونم که کد 2111 اگر اشتباه نکنم پرونده های افرادی که قبل از پر شدن ظرفیت رسیده بوده داره برگشت می خوره. می خواستم بدونم این همه تاخیر برای صدور فایل نامبر نرمال هست؟ یا اینکه پرونده به هر دلیلی یا برگشت خورده شده یا اینکه مشکلی داره که وکیل به ما نمیگه و داره می پیچونه ما رو. من خیلی نگران و عصبانیم از دست خودم و این وکیل های نسبتا کلاهبردار!
    سلام، البته بايد با تجربه تر ها نظر بدهند که چون ديدم ظاهرا کسي پاسخ نداده، بنده چند نکته اي که به نظرم رسيد خدمتتان عرض مي کنم:‌اول اين که مطمئن شويد مدارک شما ارسال شده، آقاي وکيل مربوطه بايد مدارک شما را توسط يکي از شرکت هاي معروف پستي مثل دي اچ ال، آرامکس يا تي ان تي فرستاده باشد،‌ همه آنها هم کد رهگيري مي دهند و با رفتن در سايت آنها مي توانيد از جزئيات حرکت بسته و رسيدن آن مطمئن شويد. از وکيل بخواهيد که برگه رسيد مدارک شما از طريق هر يک از اين سرويس ها را به شما بدهد، توجه کنيد که اگر فقط يک شماره پي گيري داد،‌ اين شماره ممکن است مال کس ديگري باشد (گر چه به خود رسيد اصلي هم جز اين که نام شما در آن ذکر شده باشد، نمي شود خيلي دل بست).
    وقتي مطمئن شديد بسته رفته و در تاريخ مشخص رسيده است،‌ مي توانيد از راه اي ميل و يا تلفن جوياي کار شويد، علاوه بر اين بايد بتوانيد از روي شماره ماني اردرها،‌ از نقد شدنشان با پرسش از بانک هم اطمينان حاصل کنيد، البته از آنجا که وکيل همه اينها را انجام داده ممکن است شماره ماني اردر کس ديگري را به شما بدهد!‌ فقط از راه مقايسه زماني مي توانيد حدسهايي بزنيد (فرضا نقد شدن حدود دو ماه بعد از دريافت). به هر حال تصور مي کنم شما حق داشته باشيد که جناب وکيل همه اطلاعاتي که موجب اطمينان شما مي شود را در اختيارتان بگذارد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط am9 نمایش پست ها
    سلام، البته بايد با تجربه تر ها نظر بدهند که چون ديدم ظاهرا کسي پاسخ نداده، بنده چند نکته اي که به نظرم رسيد خدمتتان عرض مي کنم:‌اول اين که مطمئن شويد مدارک شما ارسال شده، آقاي وکيل مربوطه بايد مدارک شما را توسط يکي از شرکت هاي معروف پستي مثل دي اچ ال، آرامکس يا تي ان تي فرستاده باشد،‌ همه آنها هم کد رهگيري مي دهند و با رفتن در سايت آنها مي توانيد از جزئيات حرکت بسته و رسيدن آن مطمئن شويد. از وکيل بخواهيد که برگه رسيد مدارک شما از طريق هر يک از اين سرويس ها را به شما بدهد، توجه کنيد که اگر فقط يک شماره پي گيري داد،‌ اين شماره ممکن است مال کس ديگري باشد (گر چه به خود رسيد اصلي هم جز اين که نام شما در آن ذکر شده باشد، نمي شود خيلي دل بست).
    وقتي مطمئن شديد بسته رفته و در تاريخ مشخص رسيده است،‌ مي توانيد از راه اي ميل و يا تلفن جوياي کار شويد، علاوه بر اين بايد بتوانيد از روي شماره ماني اردرها،‌ از نقد شدنشان با پرسش از بانک هم اطمينان حاصل کنيد، البته از آنجا که وکيل همه اينها را انجام داده ممکن است شماره ماني اردر کس ديگري را به شما بدهد!‌ فقط از راه مقايسه زماني مي توانيد حدسهايي بزنيد (فرضا نقد شدن حدود دو ماه بعد از دريافت). به هر حال تصور مي کنم شما حق داشته باشيد که جناب وکيل همه اطلاعاتي که موجب اطمينان شما مي شود را در اختيارتان بگذارد.
    سلام،معمولا افرادي كه از طريق وكيل اقدام كرده اند نميتونند از طريق تلفن به CIC پاسخي بگيرند(گرچه بطور كل ميگن تلفني پاسخ افراد خارج از كانادا رو نميدن ولي با يكم اصرار شدنيه ولي اگر وكيل داشته باشي احتمالش خيلي كمه) .يعني خود وكيله كه بايد پيگير پرونده باشه(يكي از مضرات گرفتن وكيل!!!!).
    در پاسخ دوستمون كه ابراز نگراني از فايلشون كه در آگوست رسيده و هنوز پاسخي دريافت نكرده به نظر منم اين تاخير معقول نباشه و حتما بايد با وكيلشون تماس بگيرن .ايشون اگر حتي خودشونم مستقيم ايميل بزنن و استعلام كنن ممكنه پاسخي دريافت نكنن.پس حتما و حتما وكيل ايشون بايد پيگير كارشون باشه.

Junior Member

سلام دوستان
    من مدارکم رو برای رشته معماری 14 سپتامبر فرستادم ولی هنوز فایل نامبرم نیامده. الان دوستانی هستند که شرایطی شبیه من داشته باشن ؟؟؟ به نظر شما راهی برای پیگیری هست ؟؟؟ یا فقط صبر کنم ؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    faraz_fahimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد معماری-دانشگاه هنر تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط najiali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مدارکم رو برای رشته معماری 14 سپتامبر فرستادم ولی هنوز فایل نامبرم نیامده. الان دوستانی هستند که شرایطی شبیه من داشته باشن ؟؟؟ به نظر شما راهی برای پیگیری هست ؟؟؟ یا فقط صبر کنم ؟؟؟
    بهتره یک ایمیل پیگیری به CIO بزنید و وضعیت پرونده اتونو جویا شوید.
    جدول 38 رشته ای
    جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000

جدول 29 رشته ای ظرفیت 500

لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط faraz_fahimi نمایش پست ها
    بهتره یک ایمیل پیگیری به CIO بزنید و وضعیت پرونده اتونو جویا شوید.
    ممنون از پاسختون

آیا ایمیلی هم برای تماس با CIO دارید ؟؟؟

برای شناسایی فقط اسم کافیه ؟؟؟ یا نشانه شناسایی دیگه ای هم وجود داره که اعلام کنم ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)