به نظر شما دير رسيدن پرونده من به سيدني و اينكه سايت دي اچ ال از ديروز هيچ اطلاعات چديدي رو به سايتش در مورد پروندم اضافه نكرده ربطي به تعطيلات آخر هفته اونا داره ؟؟؟
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
به نظر شما دير رسيدن پرونده من به سيدني و اينكه سايت دي اچ ال از ديروز هيچ اطلاعات چديدي رو به سايتش در مورد پروندم اضافه نكرده ربطي به تعطيلات آخر هفته اونا داره ؟؟؟
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
از اونجایی که در امر استفاده از خدمات کوریرها کم کم دارم خبره میشم، خدمتتون عرض کنم که اونها در تعطیلات کار ارسال رو انجام نمیدن. دقیقا به همین دلیله که توصیه میکنن که مدارکتون رو سعی کنید برای ابتدای هفته خودمون ارسال کنید که تعطیلات اونها رو توی راه باشه و بعد از تعطیلات برسه که سریع دلیور بشه. سیستم ترک دی اچ ال خیلی منظمه و به فاصله کوتاهی تغییرات رو میتونید ببینید. برخلاف آرامکس که بعد از یکروز تازه یادش میفته بنویسه که دیروز فلان اتفاق افتاد!
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
ویرایش توسط faraz_fahimi : December 26th, 2011 در ساعت 08:16 AM
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
NOC:2151 , Ielts 5 , Re sent Documents to CIO : 26/9/2011 , Delivered to CIO : 29/9/2011 , File number : 22/12/2011
Delivered to warsaw 2012/01/09 , inprocess : 2012/01/19 , Medical 2012/05/01 , Medical receive show in ecas 2012/05/28 , pass request 2012/10/03
جدول 29 رشته اي ظرفيت 500
سلام، البته بايد با تجربه تر ها نظر بدهند که چون ديدم ظاهرا کسي پاسخ نداده، بنده چند نکته اي که به نظرم رسيد خدمتتان عرض مي کنم:اول اين که مطمئن شويد مدارک شما ارسال شده، آقاي وکيل مربوطه بايد مدارک شما را توسط يکي از شرکت هاي معروف پستي مثل دي اچ ال، آرامکس يا تي ان تي فرستاده باشد، همه آنها هم کد رهگيري مي دهند و با رفتن در سايت آنها مي توانيد از جزئيات حرکت بسته و رسيدن آن مطمئن شويد. از وکيل بخواهيد که برگه رسيد مدارک شما از طريق هر يک از اين سرويس ها را به شما بدهد، توجه کنيد که اگر فقط يک شماره پي گيري داد، اين شماره ممکن است مال کس ديگري باشد (گر چه به خود رسيد اصلي هم جز اين که نام شما در آن ذکر شده باشد، نمي شود خيلي دل بست).
وقتي مطمئن شديد بسته رفته و در تاريخ مشخص رسيده است، مي توانيد از راه اي ميل و يا تلفن جوياي کار شويد، علاوه بر اين بايد بتوانيد از روي شماره ماني اردرها، از نقد شدنشان با پرسش از بانک هم اطمينان حاصل کنيد، البته از آنجا که وکيل همه اينها را انجام داده ممکن است شماره ماني اردر کس ديگري را به شما بدهد! فقط از راه مقايسه زماني مي توانيد حدسهايي بزنيد (فرضا نقد شدن حدود دو ماه بعد از دريافت). به هر حال تصور مي کنم شما حق داشته باشيد که جناب وکيل همه اطلاعاتي که موجب اطمينان شما مي شود را در اختيارتان بگذارد.
سلام،معمولا افرادي كه از طريق وكيل اقدام كرده اند نميتونند از طريق تلفن به CIC پاسخي بگيرند(گرچه بطور كل ميگن تلفني پاسخ افراد خارج از كانادا رو نميدن ولي با يكم اصرار شدنيه ولي اگر وكيل داشته باشي احتمالش خيلي كمه) .يعني خود وكيله كه بايد پيگير پرونده باشه(يكي از مضرات گرفتن وكيل!!!!).
در پاسخ دوستمون كه ابراز نگراني از فايلشون كه در آگوست رسيده و هنوز پاسخي دريافت نكرده به نظر منم اين تاخير معقول نباشه و حتما بايد با وكيلشون تماس بگيرن .ايشون اگر حتي خودشونم مستقيم ايميل بزنن و استعلام كنن ممكنه پاسخي دريافت نكنن.پس حتما و حتما وكيل ايشون بايد پيگير كارشون باشه.
سلام دوستان
من مدارکم رو برای رشته معماری 14 سپتامبر فرستادم ولی هنوز فایل نامبرم نیامده. الان دوستانی هستند که شرایطی شبیه من داشته باشن ؟؟؟ به نظر شما راهی برای پیگیری هست ؟؟؟ یا فقط صبر کنم ؟؟؟
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)