صفحه 102 از 246 نخستنخست ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

سلام دوستان
    من امسال از دانشگاه کنتربری پذیرش گرفتم ولی بهم بورس نداد. سی وی خوبی دارم و فکر می کردم بورس هم بگیرم. به خاطر همین دیگه به فکر امریکا و کانادا هستم. خواستم از دوستان بپرستم ایا نیوزیلند به ندرت بورس می ده؟ کسی گرفته؟ یا سی وی من اونجوری که فکر می کردم خوب نبوده!
    مرسی

Member marjan912 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh Tabatabaei

نقل قول نوشته اصلی توسط mshahvali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من امسال از دانشگاه کنتربری پذیرش گرفتم ولی بهم بورس نداد. سی وی خوبی دارم و فکر می کردم بورس هم بگیرم. به خاطر همین دیگه به فکر امریکا و کانادا هستم. خواستم از دوستان بپرستم ایا نیوزیلند به ندرت بورس می ده؟ کسی گرفته؟ یا سی وی من اونجوری که فکر می کردم خوب نبوده!
    مرسی

تبریک می گم
    تو همین فروم آقای خسروی تجربیات مشابه شما رو داره اگه سی ویتونو خلاصه بزارید حتما راهنمایی می کنه. احتمالا به خاطر درساشون کمتر روزانه میان ولی هر وقت به سایت سر می زنن به سوالاتی که می دونه حتما پاسخ می ده
    موفق باشید

Junior Member

مرسی مرجان. این سی وی من هست خلاصه:
    لیسانس ادبیان زبان انگلسی معدا 16.95
    فوق مدیریت جهانگردی 17.71
    تافل 108
    GRE 1250
    یک کنفرانس داخل یک خارج
    یک مقاله در حال سابمیت به جورنال (که یک کپی در جریان پذیرش بهشون دادم)
    6 ماه سابقه کار در جهانگردی
    3 سال تدریس زبان
    دیگه؟
    همین دیگه.
    من برداشتم این هست که آمریکا و کانادا، با احتساب نمره جی آر ای بتونم فاند بگیرم. ولی نمی دونم این competative که دانشگاه کنتربری می گفت یعنی چی؟؟ مثلا 1 نفر در سال بورس می کنن؟؟ دوستان اگر نظری دارن خوشحال می شم بشنوم.
    شاد باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mshahvali نمایش پست ها
    مرسی مرجان. این سی وی من هست خلاصه:
    لیسانس ادبیان زبان انگلسی معدا 16.95
    فوق مدیریت جهانگردی 17.71
    تافل 108
    GRE 1250
    یک کنفرانس داخل یک خارج
    یک مقاله در حال سابمیت به جورنال (که یک کپی در جریان پذیرش بهشون دادم)
    6 ماه سابقه کار در جهانگردی
    3 سال تدریس زبان
    دیگه؟
    همین دیگه.
    من برداشتم این هست که آمریکا و کانادا، با احتساب نمره جی آر ای بتونم فاند بگیرم. ولی نمی دونم این competative که دانشگاه کنتربری می گفت یعنی چی؟؟ مثلا 1 نفر در سال بورس می کنن؟؟ دوستان اگر نظری دارن خوشحال می شم بشنوم.
    شاد باشید
    سلام. تبریک میگم
    منظور اینه که گرفتن بورس کاملا رقابتی است. احتمالا کسانی با رزومه بهتر بودند و بورس به اونها تعلق گرفته.
    من دو نفر رو میشناسم که از کنتربری بورس گرفتن. میتونید از اونها هم بپرسید.
    اینجا: http://e-hadieh.blogfa.com/post-190.aspx
    http://mirvahedi.blogfa.com/
    موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng

سلام برا من یه موقعیت با بورس 27000 تا تو اکلند پیدا شده. نمی دونم قبول کنم یا نه. شرایطم بد نیست 3 تا مقاله ژورنالی دارم معدل فوقم 17.75 و پایان نامه هم 20 شدم. قصدم اینه که دکترا بگیرمو بعدشم اقامت بگیرم. از طرفی امکان رفتن به ایتالیا هم دارم که اونجا هم بورس میدن ولی اقامت بعدش سخته. الان نمی دونم قبول کنم یا سعی کنم برا کانادا امریکا استرالیا اقدام کنم. تا حالا برا امریکا ایمیل زدم ولی جواب خوبی نگرفتم.
    امکان استاد شدن هست تو نیوزیلند؟ اعتبار دانشگاهش چطوریه؟ بعدش میشه با مدرکش رفت بقیه کشورها کار اکادمیک یا .. گرفت؟
    در ضمن من مهندسی مکانیک خوندم

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

نقل قول نوشته اصلی توسط webkingz0 نمایش پست ها
    سلام برا من یه موقعیت با بورس 27000 تا تو اکلند پیدا شده. نمی دونم قبول کنم یا نه. شرایطم بد نیست 3 تا مقاله ژورنالی دارم معدل فوقم 17.75 و پایان نامه هم 20 شدم. قصدم اینه که دکترا بگیرمو بعدشم اقامت بگیرم. از طرفی امکان رفتن به ایتالیا هم دارم که اونجا هم بورس میدن ولی اقامت بعدش سخته. الان نمی دونم قبول کنم یا سعی کنم برا کانادا امریکا استرالیا اقدام کنم. تا حالا برا امریکا ایمیل زدم ولی جواب خوبی نگرفتم.
    امکان استاد شدن هست تو نیوزیلند؟ اعتبار دانشگاهش چطوریه؟ بعدش میشه با مدرکش رفت بقیه کشورها کار اکادمیک یا .. گرفت؟
    در ضمن من مهندسی مکانیک خوندم
    در مورد نیوزلند و ایتالیا که فکر میکنم نیوزیلند گزینه بهتریه...یه کشور انگلیسی زبان و مهاجر پذیره، و ضعیت اقتصادیش از ایتالیا بهتره و دانشگاه آکلند رنکینگ خیلی خوبی داره و بعد از اتمام دکترا به احتمال 99 درصد میتونید اقامت بگیرید...اگه ترجیح میدید که سریع از کشور خارج شید و تحصیلتونو شروع کنید به نظرم بهتره از همین موقعیت استفاده کنید اما اگه عجله ای ندارید میتونید آمریکا و کانادا رو هم امتحان کنید چون ظاهرا شرایط تحصیلی خوبی دارید...یه گزینه دیگه اینه که دیفر کنید و شانستونو واسه جاهای دیگه امتحان کنید یا اینکه برید نیوزلند و در صورت گرفتن پذیرش و بورس از یه دانشگاه یا کشور بهتر برید اونجا، شاید حتی در این صورت گرفتن ویزای جایی مثل آمریکا از داخل نیوزلند راحت تر از ترکیه یا دوبی و امثالهم باشه...در مورد کار متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.
    ویرایش توسط lida_a86 : December 26th, 2011 در ساعت 05:13 PM

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

نقل قول نوشته اصلی توسط Dena نمایش پست ها
    سلام

بچه ها اگه یه شرکت تو ایران بخواد گارانتور شه باید مدیر عامل و این حرف ها بیان محضر نامه بدن یا فرم خاصی داره ؟ کلا چه مدارکی می خواد؟
    پرینت حساب یا کپی پاسپورتی چیزی لازم داره ؟

مرسی
    فرم مربوط به گارانتور که هست توی فرم های اپلای برای ویزا( بخش G1 فرم INZ 1012 در موردش توضیح داده، برای شما فکر میکنم فرم INZ 1014 یا INZ 1025 کاربرد داره) اما در مورد سایر مدارکش اطلاع دقیق ندارم.
    ویرایش توسط lida_a86 : December 26th, 2011 در ساعت 05:12 PM

Junior Member

با تشکر از سارا بابت لینکاش.
    صحبت های لیدا صحبت های خوبی بود. من می خام یک نکته اضافه کنم:
    at the end of the day, it's important who you are working with, not where
    این جمله را من از یک دانشجوی استرالیایی شنیدم و بنظرم خیلی منطقی و مهم اومد. ببین کی استادت کیه؟ ایتالیاییه سرشناس تر و محبوب تر( از دید تو) هست یا نیوزیلندیه؟ این فاکتور رو در کنار بقیه یادت نره.
    موفق باشی
    و تبریک

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng

سلام ممنون از جوابتون بچه ها. کسی دانشجوی مکانیک ایرانی در اکلند میشناسه؟

سلام.برق قدرت با معدل 15.5 و5تا مقاله از ازاد تهران جنوب ایلتس 6.5 میتونم واسه ارشد نیمه فاند بگیرم؟