صفحه 46 از 171 نخستنخست ... 36373839404142434445464748495051525354555696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1701

موضوع: مسائل مربوط به پروسۀ دریافت یا تمدید گذرنامه

Banned
    رشته و دانشگاه
    Electeronic engineering

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پروسۀ در یافت گذرنامه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranabasi10 نمایش پست ها
    بچه ها اگر من 3 روزه مدارک دادم پلیس +10 . هیچ راهی نیست که من سریع تر بگیرم مدرکمو ؟ نمیشه رفت اداره گذر نامه ؟
    چرا، میتونی. ولی باید اثبات کنی که کارت فوریه. مثل وقتیه که بلیط داشته باشی و بیشتر از وقت معمول نمیتونی صبر کنی. اگه بری پلیس +10 همون افسری که مدارک رو ازت گرفت راهنماییت میکنه که چجوری باید سریعتر بگیری.

Moderator
    dariush81 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری شهری

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به صدور گذرنامه جدید

سلام دوستان
    من از سفارت ایران در کیف پاسپورت جدیدی حدود یک سال پیش گرفتم اما مشکلی برام پیش اومده در مورد تاریخ اخرین خروج از کشور (22.06.1388) در زمانی که می خواستم پاسپورت جدید رو بگیرم
    وقتی به مهر اخرین خروج نگاه کردم مشخص نبود 22 یا 23 به مسول صدور گذرنامه گفتم ولی اون هم متوجه نشد و رفع مسوولیت کرد و گفت تصمیم با خودته یه تاریخی که می دونی درسته رو وارد کن
    ولی اگه اشنباه باشه نمی تونی باهاش برگردی.از شانس بد من شب پروازم نمی دونم من قبل ساعت 12 شب از گیت رد شدم (که میشه 22) یا بعد اون(که میشه 23) به هر کی هم نشون می دم شک
    می کنه یکی مگه 22 یکی میگه23 .چون مهرش کمرنگه و 2 بار رو هم زده شد ه اصلا به هیچ وجه معلوم نیست . اما مهر ورودی فرودگاه کیف رو برگردوندم به تاریخ خودمون میشه 23.
    الان من که تابستان می خوام بیام ایران چه کار باید انجام بدم؟
    راهی داره که من استعلام از اینجا بگیرم؟ که بتونم همین جا اصلاحش کنم یا پاسپورت عوض کنم و ویزا بزنم.
    اگه بیام ایران و برم اداره گذرنامه و رفع اشکال کنم. اونها پاسپورتمو عوض می کن یا همون پاسپورت رو اصلاح می کنن؟
    اگه پاسپورت عوض شده و سوراخ و مهر باطل شد بخوره من باید از نو برم دعوتنامه بگیرم و ویزا جدید بزنم؟یا لازم نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط dariush81 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از سفارت ایران در کیف پاسپورت جدیدی حدود یک سال پیش گرفتم اما مشکلی برام پیش اومده در مورد تاریخ اخرین خروج از کشور (22.06.1388) در زمانی که می خواستم پاسپورت جدید رو بگیرم
    وقتی به مهر اخرین خروج نگاه کردم مشخص نبود 22 یا 23 به مسول صدور گذرنامه گفتم ولی اون هم متوجه نشد و رفع مسوولیت کرد و گفت تصمیم با خودته یه تاریخی که می دونی درسته رو وارد کن
    ولی اگه اشنباه باشه نمی تونی باهاش برگردی.از شانس بد من شب پروازم نمی دونم من قبل ساعت 12 شب از گیت رد شدم (که میشه 22) یا بعد اون(که میشه 23) به هر کی هم نشون می دم شک
    می کنه یکی مگه 22 یکی میگه23 .چون مهرش کمرنگه و 2 بار رو هم زده شد ه اصلا به هیچ وجه معلوم نیست . اما مهر ورودی فرودگاه کیف رو برگردوندم به تاریخ خودمون میشه 23.
    الان من که تابستان می خوام بیام ایران چه کار باید انجام بدم؟
    راهی داره که من استعلام از اینجا بگیرم؟ که بتونم همین جا اصلاحش کنم یا پاسپورت عوض کنم و ویزا بزنم.
    اگه بیام ایران و برم اداره گذرنامه و رفع اشکال کنم. اونها پاسپورتمو عوض می کن یا همون پاسپورت رو اصلاح می کنن؟
    اگه پاسپورت عوض شده و سوراخ و مهر باطل شد بخوره من باید از نو برم دعوتنامه بگیرم و ویزا جدید بزنم؟یا لازم نیست؟
    کارمند سفارت فکر کنم با شما شوخی کرده
    با باطل کردن پاسپورت ویزای اعتبار دار به صورت ترکیبی با پاسپورت جدید قابل استفاده هست

Moderator
    dariush81 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری شهری

تشکر فراوان از پاسخ سریع شما.
    ایا از همین جا هم سفارت می می تونه استعلام بگیره؟
    مدت زمان تعویض پاسپورت همراه با استعلام چقدره(ایران)؟
    چون من اینجا می تونم چند ساعته پاسپورتمو عوض کنم.
    بله حق با شماست اینجا کمی سفارتمون برای دانشجوها مشکل ایجاد می کنه بجای اینکه مشکل حل کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط dariush81 نمایش پست ها
    تشکر فراوان از پاسخ سریع شما.
    ایا از همین جا هم سفارت می می تونه استعلام بگیره؟
    مدت زمان تعویض پاسپورت همراه با استعلام چقدره(ایران)؟
    چون من اینجا می تونم چند ساعته پاسپورتمو عوض کنم.
    بله حق با شماست اینجا کمی سفارتمون برای دانشجوها مشکل ایجاد می کنه بجای اینکه مشکل حل کنه.
    اصلا این مسئولیت سفارت هست که تاریخ دقیق خروج از کشور شما رو در بیارد نه شما چون خودش ثبت کرده در گذرنامه
    یک چیزی حالا الکی گفته تا دل شما رو خالی کنه بعضی هاشون یک کمی سادیسم دارند و لذت می برند کسی بهشون التماس کند
    شما که مسئول کم رنگ بودن جوهر مهر خروجی اداره ی گذرنامه مستقر در فرودگاه نیستید که
    هیچ مشکلی پیش نمی آید نگران نباشید و کاری هم نمی خواد انجام دهید

Junior Member

پیش فرض پاسخ : به روز کردن پاسپورت (تصحیح مشخصات یا تمدید اعتبار پاسپورت)

سلام دوستان

من الان دانشجو سال سومم.برای گرفتن گذرنامه باید چکار کنم؟ تاپیک ها رو خوندم اما دیدم یه سری میگن یا باید از طریق سفر زیارتی و یا علمی اقدام کنیم یه سری هم میگن برای دریافت پاسپورت نیازی به این کار نیست . من اگه بخوام سفر تفریحی برم باید حتما به بهانه کنفرانس علمی اقدام کنم یا نه؟
    و در ضمن من قبل از 16 سالگی گذرنامه داشتم که الان منقضی شده....
    در این مورد لطفا کمکم کنید

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط nimahc نمایش پست ها
    سلام دوستان

من الان دانشجو سال سومم.برای گرفتن گذرنامه باید چکار کنم؟ تاپیک ها رو خوندم اما دیدم یه سری میگن یا باید از طریق سفر زیارتی و یا علمی اقدام کنیم یه سری هم میگن برای دریافت پاسپورت نیازی به این کار نیست . من اگه بخوام سفر تفریحی برم باید حتما به بهانه کنفرانس علمی اقدام کنم یا نه؟
    و در ضمن من قبل از 16 سالگی گذرنامه داشتم که الان منقضی شده....
    در این مورد لطفا کمکم کنید
    یا باید از طریق سفر زیارتی و یا علمی و یا تحصیلی شما میتونید پاسپورت بگیرید.
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

Junior Member

مرسی بابت پاسخ سریع شما
    یه سوال دیگه که دارم اینه که به بهانه آزمون آیلتس یا تافل هم میشه پاسپورت گرفت؟ از اونجایی که این آزمونها تو ایران برگزار میشه ممکنه گیر بدن که نمیشه و بگن همینجا هم می تونی امتحان بدی؟

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط nimahc نمایش پست ها
    مرسی بابت پاسخ سریع شما
    یه سوال دیگه که دارم اینه که به بهانه آزمون آیلتس یا تافل هم میشه پاسپورت گرفت؟ از اونجایی که این آزمونها تو ایران برگزار میشه ممکنه گیر بدن که نمیشه و بگن همینجا هم می تونی امتحان بدی؟
    همه چیز بسته به تصمیم دانشگاهتون و وزارت علوم داره. این سوال رو در این دو جا ازتون خواهند پرسدی(پاسخ این سوال در فروم موجود بود، لطفن قبل از ارسال سوال جدید جستجو کنید)
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

Member abolfazl.paniz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Wait 99% ...Loading

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پروسۀ در یافت گذرنامه

با سلام خدمت دوستان
    یه سوال که شاید خیلی ابتدایی باشه
    اینکه اگه کسی شهرستان باشه میتونه بیاد تهران واسه پاسپورت اقدام کنه ؟؟؟بعد آدرس خونه یکی از فامیلاشونو اینجا تو تهران بده واسه دریافت گذرنامه یا همون پاسپورت؟؟
    مرسی
    Your time is limited,Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. Everything else is secondary.
    Steve Jobs

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)