دوستانی که در حال برنامه ریزی واسه رفتن به نیوزلند هستن ، می خوام بدونم کسی دنبال ارز دانشجونی رفته ؟ آیا این ارز فقط به بچه های دانشگاههای آکلند . اوتاگو ( که تو لیست وزارت علوم هستن ) تعلق می گیره ؟ و یا به بچه های بقیه دانشگاهها مثل وایکاتو هم می دن ؟؟ آیا فقط دانشگاه آکلند و اوتاگو مورد تائید وزارت علوم هستن ؟ ممنون - شاد و سلامت باشید
دانشگاههاي نیوزلند
الف) دانشگاهها و مراكز آموزش عالي زلاندنو، گروه يك (ممتاز( براي كليه دورههاي تحصيلي.
معرفي دانشگاههاي زلاندنو1- University of Auckland
2- University of Canterbury
3- Lincoln University
4- Massey University
5- University of Otago
6- Victoria University of Wellington
7- The University of Waikato
ب ( مراكز آموزش عالي و پلي تكنيكها(Polytechnics) در زلاندنو، گروه دو، فقط تا سطح كارشناسي(ليسانس) ارزشيابي ميشود.
1- Auckland University of Technology
1- صرفاً در مقطع كارشناسي ارشد با شرط آزمون قابل بررسي و ارزشيابي مي باشد.
2- Wellington Institute of Technology
3- Christchurch Polytechnic
4- Universal College of Learning (UCOL) (Manawatu Polytechnic و Wanganui Regional Community Polytechnic از تلفيق دو دانشگاه)
5- Manukau Institute of Technolgy
6- Nelson Marlborough Institute of Technology
7- Northland Institute of Technology
8- Otago Polytechnic
9- Southern Institute of Technology
10- Tairawhiti Polytechnic
11- Unitec New Zealand
12- Waiariki Institute of Technology
13- Waikato Institute of Technology
14- Messay University-Wellington
15- Whitireia Community Polytechnic
The end dos'nt justifies the means
سلام اساتید
من ارشد کشاورزی از دانشگاه تهران - آیلتس آکادمیک 6.5 و 3 تا مقاله دارم و شاگرد اول ارشد با معدل 17.98 بودم. شانسی برای بورس نیوزیلند دارم؟ برای بورس کی باید اقدام کنم؟
ضمنا اگه بخوام با هزینه شخصی برم چه مبلغی را باید در نظر بگیرم؟؟
با سپاس از هدایتنامه هاتوووووووون
با توجه به اینکه معدلتون بالاست (که ظاهرا گزینه مهمیه برای گرفتن بورس) شانستون به نظر بالا میاد، اگه نمره آیلستونم بتونین بالا ببرین که دیگه چه بهتر. تاریخ های اقدام برای بورس معمولا همزمان با تاریخ اپلای واسه دانشگاهه که دو یا سه بار در ساله (بستگی به دانشگاه داره) مثلا دانشگاه ویکتوریا سه راند داره واسه اول فوریه، اول جولای و اول نوامبر.
هزینه شخصی هم که شهریه در حدود 6000-7000 دلاره در سال و هزینه زندگی هم ماهی هزار دلار به بالا با توجه به شرایط زندگی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)