سلام دوستان. من برای پرداخت هزینه میخوام از یک credit card استفاده کنم که به دلار استرالیاست. مشکلی پیش میاد, یا خودشون بر اساس نرخ change برمیدارن؟
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
سلام دوستان. من برای پرداخت هزینه میخوام از یک credit card استفاده کنم که به دلار استرالیاست. مشکلی پیش میاد, یا خودشون بر اساس نرخ change برمیدارن؟
دوستان عزيز به نظر شما آفيس ورشو بهتره يا دمشق؟ چرا؟
NOC: 4151 _ CIO: 26 Sep 2011 _ PER: 20 Dec 2011 _ RBVO: 9 Jan 2012, Warsaw _ AOR: 16 Jan 2012 _ In Process: 23 Jan 2012 _ MR: 25 Apr 2012 _ PR: 25 Sep _ Visa: 2 Oct 2012
سوال جالبیه! فقط جوابش یه کمی سخته! وقتی حق انتخابی وجود نداره، دونستن بهتر یا بدتر بودنشون جز اعصاب خردی عاقبت دیگه ای هم داره؟
ورشو کلا منظم تره ولی آشنائیشون با روال قوانین داخلی ایران به اندازه دمشق نیست. چیزی که مسلمه، اینه که نظر افسر توی روال پرونده خیلی مؤثره. دعاکنید که خدا یک " افسر مهربون" نصیبتون کنه. الهی آمین.....
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
دوست عزیز البته اینکه ورشو در مقایسه با دمشق با قوانین ایران آشنایی کمتری دارد رو من یکی دوسال پیش از یکی از وکلای معروف مهاجرتی هم شنیدم . ولی فکر کنم با توجه به اینکه اکثر پرونده های ایرانی ها طی یکسال گذشته توسط ورشو بررسی شده به شناخت اونها از ایران کمک شایانی کرده باشه.
من هم کاملا موافقم که دونستن چیزی که در تغییرش هیچ قدرتی نداریم منفعتی نمی تونه داشته باشه، ضمن اینکه وقتی کاری چارت و روال مشخص داره برای کسی که در همون چارچوب حرکت کرده باشه ورشو یا دمشق فرق چندانی نداره.
MI1: کد:7242، سیدنی:Mar. 23, 2010، فایل نامبر1:May 20, 2010، شروع بررسی: 2012 ,Mar. 2، امتیاز: 70
MI3: کد:7242، سیدنی:Dec. 19, 2011، فایل نامبر1:Feb. 21،
سلام به همه
دوستان یه سوال راجع به فرم additinal dependants / declaration داشتم . تو قسمت 12 که مربوط به dependant type میشه من برای کسی که شوهر مین اپلیکنت هست و میخواد باهاش بره کانادا کدوم type رو باید انتخاب کنم ؟
یا اینکه این 3تا type کلاً واسه فرزندان میشه ؟
F.F.N Aug 2012
Update (Paris) Apr 2013
Dear Shozab
My situation is exactly like you and my documents are waiting in Toronto but are you sure that your cap has not reached yet
My field is 3111 and experts in this site told me that it has been full from first week of December
Do you have any information about the delay betwwen CIC site and true number of applicants
علاقه مندی ها (Bookmarks)