صفحه 153 از 506 نخستنخست ... 53103143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163203253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,521 تا 1,530 , از مجموع 5051

موضوع: ویزای دانشجویی اسپانیا

Senior Member YPhoenix آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronics

پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid2005 نمایش پست ها
    سلام

از بچه ها كسي امروز نرفته ببينه ويزاش اومده يا نه yekta يا YPhonix؟
    سلام قربان
    والا من که تحویل مدارکم 30 نوامبر بود، تا پریروز که سفارت بودم جواب نیومده بود...

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronic of IAU and MBA of Tehran University

نقل قول نوشته اصلی توسط YPhoenix نمایش پست ها
    سلام قربان
    والا من که تحویل مدارکم 30 نوامبر بود، تا پریروز که سفارت بودم جواب نیومده بود...
    من هم همینطور همچنان در انتظار هستم نه کسی تماس گرفته و نه خبری از آنها دارم اصلا چطوری انها اعلام می کنند زنگ می زنند یا هر دفعه ما باید بریم سوال بپرسیم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yekta نمایش پست ها
    من هم همینطور همچنان در انتظار هستم نه کسی تماس گرفته و نه خبری از آنها دارم اصلا چطوری انها اعلام می کنند زنگ می زنند یا هر دفعه ما باید بریم سوال بپرسیم ؟
    نه زنگ بعيد مي دونم بزنن بايد همينطور مراجعه كنيد تا بالاخره جواب بياد پس شما دو نفر هنوز هيچكدام جوابتون نيومده هنوز بايد بريم تو مد استند باي

نقل قول نوشته اصلی توسط YPhoenix نمایش پست ها
    سلام قربان
    والا چی بگم این عبادی به من اینطوری گفت.دارالمجانین والا اونجا

دوستان سلام
    برای مدرکی که نشون میده اونجا ما جا داریم (مثلا نامه ای که از طرف student residence دانشگاه برام می فرسته که من اونجا جا دارم.حالا دو تا سوال
    1)اگر این رو داشته باشم دیگه لازم نیست که هتل رزرو کنم دیگه.درسته؟
    2)ایا این مدرکی که استادم قرار بفرسته برام باید اصلش باشه یا اسکن شدش قبوله؟
    ممنون

سلام من می تونم کمکتون کنم

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronic of IAU and MBA of Tehran University

نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    دوستان سلام
    برای مدرکی که نشون میده اونجا ما جا داریم (مثلا نامه ای که از طرف student residence دانشگاه برام می فرسته که من اونجا جا دارم.حالا دو تا سوال
    1)اگر این رو داشته باشم دیگه لازم نیست که هتل رزرو کنم دیگه.درسته؟
    2)ایا این مدرکی که استادم قرار بفرسته برام باید اصلش باشه یا اسکن شدش قبوله؟
    ممنون
    کفایت می کند به شرطی که صراحتا به جا و زمان اشاره شده باشد و دانشگاه تعهد بدهد که در مدت اقامت شما در آنجا همراه خوابگاه شما را تامین می کند و در مورد مدرک شما که وقت دارید پس بهتر است بگوید اصلش را بفرستد

نقل قول نوشته اصلی توسط yekta نمایش پست ها
    کفایت می کند به شرطی که صراحتا به جا و زمان اشاره شده باشد و دانشگاه تعهد بدهد که در مدت اقامت شما در آنجا همراه خوابگاه شما را تامین می کند و در مورد مدرک شما که وقت دارید پس بهتر است بگوید اصلش را بفرستد
    ممنون از جوابتون
    یعنی اینکه من از استادم بخوام که تاریخ اول اپریل که من قراره اونجا باشم رو ،توی نامه خوابگاهم ذکر کنه؟و مکان دقیق خوابگاه هم مشخص کنه؟
    و اینکه بنویسه هزینه خوابگاه رو هم تقبل می کنه؟
    و یه سوال دیگه من استادم علاوه بر نامه های پذیرشم و نامه فاندم.یه نامه مهرو موم شده برای من فرستاده و گفته که این رو روز تحویل مدارکم بدم به سفارت و بهم گفته که نامه برای اینه که ازشون بخواد در فرآیند ویزا دادن تسهیل قائل بشن.ایا سفارت مدارک اضافی(مثل همین مدرک) رو قبول می کنه؟ و ایا این نامه تاثیر منفی که نمیتونه داشته باشه؟؟؟ آخه اینارو که می شناسین ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    یعنی اینکه من از استادم بخوام که تاریخ اول اپریل که من قراره اونجا باشم رو ،توی نامه خوابگاهم ذکر کنه؟و مکان دقیق خوابگاه هم مشخص کنه؟
    و اینکه بنویسه هزینه خوابگاه رو هم تقبل می کنه؟
    و یه سوال دیگه من استادم علاوه بر نامه های پذیرشم و نامه فاندم.یه نامه مهرو موم شده برای من فرستاده و گفته که این رو روز تحویل مدارکم بدم به سفارت و بهم گفته که نامه برای اینه که ازشون بخواد در فرآیند ویزا دادن تسهیل قائل بشن.ایا سفارت مدارک اضافی(مثل همین مدرک) رو قبول می کنه؟ و ایا این نامه تاثیر منفی که نمیتونه داشته باشه؟؟؟ آخه اینارو که می شناسین ؟؟؟؟
    سلام

آره مكان دقيق خوابگاه رو بزنه و اون نامه هم كه مي گيد سفارت به من گفت هيچ نامه اي نبايد تو پاكت باشه و بايد بازش كنيد و بعد بديد نه اتفاقا اين نامه نشون مي ده اونا به شما نياز دارن پس حتما ببريد

Junior Member

بچه‌ها یه سوال،مدارکی باید به تایید سفارت برسه که ترجمست؟مثلا statmente بانکی‌ که به صورت انگلیسی میگیریم باید تایید شه یا نه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)