صفحه 595 از 1254 نخستنخست ... 954955455855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056456951095 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,941 تا 5,950 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد معماری دانشگاه شهید بهشتی

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

آدرس ما هم بعد دو هفته برگشته سرجاش !
    NOC: 2151 Doc sent :Mar 07th, 2011 CIO Received:Mar 14th, 2011PER:Apr 11th,2011Transfer to Warsaw:May 2nd,2011
    In Process:
    Jun 29th,2011Meds email:Nov 25th,2011Meds done:Nov 30th,2011Meds rcvd by London:Dec 07th,2011
    ECAS(Meds results rcvd): Jan 1st,2012 Pass Request: Apr 3rd,2012 Decision Made: Apr 26th,2012Pass Received: May 7th,2012

نقل قول نوشته اصلی توسط pharmacist3131 نمایش پست ها
    سلام میشه بگید چطور درخواست دادید و چطور براتون فرستادن؟
    سلام
    من از طریق سایت caips.ca اقدام کردم و بعد از حدود ۱ ماه برام فرستادن،اگر اطلاعات دقیق تری میخواین یه سری به تاپیک caips بزنید
    موفق باشین

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    سلام.بالاخره ما اين پراسس شديم.عصر 5 شنبه که چک کردم خبري نبود اما ساعت 1.30 بامداد جمعه که دوباره چک کردم اين پراسس شده بوديم.تاريخ اين پراسس 12 دسامبر بود.اين قدر کار ما طولاني شده که وقتي اين عبارتو ديدم خيلي خيلي ذوق کردم.اميدوارم بقيه مراحل هم به خوبي براي همه و ما پيش بره.
    سلام و تبریک فراوان سارا جان...بالاخره یه تغییری ایجاد شد و من واقعا برات خوشحالم...پیشنهاد می کنم مثل من صفحه ایکیس و بندازی رو بک گراند کامپیوترت و هر وقت می بینیش حسابی براش ذوق کنی....امید وارم همین روزا برای پردیس هم تغییر ایجاد بشه.
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    سلام
    من از طریق سایت caips.ca اقدام کردم و بعد از حدود ۱ ماه برام فرستادن،اگر اطلاعات دقیق تری میخواین یه سری به تاپیک caips بزنید
    موفق باشین
    منم فوق دیپلم معماری بودم و بعد لیسانس احتمال داره که برای منم 22 امتیاز حساب بشه؟اگر اینطوری باشه میتونم کمتر نگران امتیاز دایی باشم ولی به نظرم اگر مشکل نبود و کمبود امتیاز نداشتم هیچوقت ازم اپدیت نمی خواستن حتما امتیاز مدرکمو 20 دادن و بعد از ایحاد سوال از قسمت فامیل دیدن که امتیاز کم اوردم و دوباره اپدیت خواستن....البته نمی دونم اینا همش حدسیات ذهن خودمه.....
    به هر حال نگران امتیازهام هستم و اینکه آیا اینایی که تا الان براشون فرستادم قبول کردن یا نه.....؟
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    سلام آقاي asraei.مرسي از اطلاعتون.راستي ريز نمرات شمارو پس نفرستادن يا شما پيگيري نکردين؟
    در ضمن رادين عزيز به نظرم چند روزي صبر کنيد تا وکيلتون جواب ايميلشو بگيره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    باسلام دوست عزیز و ممنون از اینکه این اطلاعات رو در اختیار دوستان قرار می دهید . من یک سوال داشتم . تو CAIPS شما مشخص شده بعد از اتمام چه مرحله ای مدیکالتون ارسال شده؟ ممنونم
    سارا خانوم نه ریزنمرات رو نفرستادن منم پیگیری نکردم یعنی راستش جراتش رو ندارم پیگیری کنم میترسم یه شری درست بشه واسه همین گفتم فعلا بیخیال بشم،
    توی این CAIPSکه البته اسمش تو سیستم نرم افزاری جدیدشون شده GCMS NOTES نوشته که ریز نمراتم تاید شده و فایل بشه در LPIحالا این LPIچیه نمیدونم،
    اگر بخوام خلاصه مراحل رو از وقتی پرونده رسیده ورشو بگم اینجوریه: (البته چیزی که من از این نت ها فهمیدم)
    اول اینکه یک آفیسر رو پرونده کار نمیکنه و تمام اون کد هایی که بعد از اسلش آخر سابجکت ایمیل هاشون میزارن کد اختصاری افسر مربوطس که اون میل رو فرستاده
    ۱- در تاریخ 05/19 یعنی همون تاریخی که in process شدم یه افسر با کد MT پروندرو بررسی کرده و امتیاز داده و کاملا با جزییات شرح داده که به چه چیزایی امتیاز داده و تو این مرحله نوشته که به مصاحبه احتیاجی نیست تو همین تاریخم پرونده این پروسس شده
    ۲-در تاریخ 06/01 یه افسری به اسم PM شروع به verify کردن مدارک کرده
    ۳-در تاریخ 06/06 بنا به درخواست خودم تاریخ تولدم که اشتباه وارد شده بوده توسط UW اصلاح شده
    ۴-جالب اینکه در تاریخ 06/28 یه افسری به اسم FB تو دمشق شروع به verify کردن مدارک کرده!
    ۵-در تاریخ 09/15 یه افسری به اسم PM به ایمیل درخواستی من جوابی نداده و نت نوشته که احتیاجی نیست چون AOR واسش ارسال شده
    ۶- در تاریخ 11/11 همین آقا یا خانوم PM به ایمیل من جواب داد که مراجعه کن به AOR و یه جورایی گفت که انقد ایمیل نده
    ۷- در تاریخ 11/22 یه افسری به اسم PK ازم ریزنمرات خواسته
    ۸- در تاریخ 12/02 JF اونارو دریافت کرده
    ۹- در تاریخ 12/06 PM اونارو تایید کرده
    ۱۰-در تاریخ 12/14 JF یه کاری رو پروندم کرده که اینجا توضیح نداده
    ۱۱-و در آخر در تاریخ 12/15 همین آقا یا خانوم JF که خیر از دنیا و آخرتش ببینه فرمای مدیکال رو فرستاده
    باز اگر تو این شخم زدنهای این کدا به نتیجه رسیدم حتما بهتون میگم
    به امید خبرای خوب برای همه
    ویرایش توسط asraei : January 6th, 2012 در ساعت 01:03 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    منم فوق دیپلم معماری بودم و بعد لیسانس احتمال داره که برای منم 22 امتیاز حساب بشه؟اگر اینطوری باشه میتونم کمتر نگران امتیاز دایی باشم ولی به نظرم اگر مشکل نبود و کمبود امتیاز نداشتم هیچوقت ازم اپدیت نمی خواستن حتما امتیاز مدرکمو 20 دادن و بعد از ایحاد سوال از قسمت فامیل دیدن که امتیاز کم اوردم و دوباره اپدیت خواستن....البته نمی دونم اینا همش حدسیات ذهن خودمه.....
    به هر حال نگران امتیازهام هستم و اینکه آیا اینایی که تا الان براشون فرستادم قبول کردن یا نه.....؟
    واقعان نمیشه حدس زد اما قاعدتا باید ۲۲ حساب کنن ولی ممکنه از چیز دیگه ای مثل سابقه کار امتیاز کم داده باشن یا هر چیز دیگه چون واقعا نمیشه حدس زد خود من اصلا فکر نمیکردم امتیازام اینجوری حساب بشه
    به هر حال فکر کنم مدارکتون رو تا حالا دیدن و اگر کمبود داشت تاحالا میگفتن چون ۴ روز بعد از ارسال ریز نمرات من اونارو تائید کردن اما انگار تو این بین میرن سراغ پروندهای دیگه و بعد باز میان سراغ پرونده قبلی والا کاراشون که خیلی پیچیدس!
    در ضمن آدرس منم که از بعد از مدیکال رفته بود امروز برگشته

بعد از یکماه از دریافت فرمهای مدیکال در لندن، خط نتایج آزمایشات دریافت شد، به ایکیس ما اضافه شد.
    Landed in Toronto: Nov 2012

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

سارا خانوم نه ریزنمرات رو نفرستادن منم پیگیری نکردم یعنی راستش جراتش رو ندارم پیگیری کنم میترسم یه شری درست بشه واسه همین گفتم فعلا بیخیال بشم،
    توی این CAIPSکه البته اسمش تو سیستم نرم افزاری جدیدشون شده GCMS NOTES نوشته که ریز نمراتم تاید شده و فایل بشه در LPIحالا این LPIچیه نمیدونم،
    اگر بخوام خلاصه مراحل رو از وقتی پرونده رسیده ورشو بگم اینجوریه: (البته چیزی که من از این نت ها فهمیدم)
    اول اینکه یک آفیسر رو پرونده کار نمیکنه و تمام اون کد هایی که بعد از اسلش آخر سابجکت ایمیل هاشون میزارن کد اختصاری افسر مربوطس که اون میل رو فرستاده
    ۱- در تاریخ 05/19 یعنی همون تاریخی که in process شدم یه افسر با کد MT پروندرو بررسی کرده و امتیاز داده و کاملا با جزییات شرح داده که به چه چیزایی امتیاز داده و تو این مرحله نوشته که به مصاحبه احتیاجی نیست تو همین تاریخم پرونده این پروسس شده
    ۲-در تاریخ 06/01 یه افسری به اسم PM شروع به verify کردن مدارک کرده
    ۳-در تاریخ 06/06 بنا به درخواست خودم تاریخ تولدم که اشتباه وارد شده بوده توسط UW اصلاح شده
    ۴-جالب اینکه در تاریخ 06/28 یه افسری به اسم FB تو دمشق شروع به verify کردن مدارک کرده!
    ۵-در تاریخ 09/15 یه افسری به اسم PM به ایمیل درخواستی من جوابی نداده و نت نوشته که احتیاجی نیست چون AOR واسش ارسال شده
    ۶- در تاریخ 11/11 همین آقا یا خانوم PM به ایمیل من جواب داد که مراجعه کن به AOR و یه جورایی گفت که انقد ایمیل نده
    ۷- در تاریخ 11/22 یه افسری به اسم PK ازم ریزنمرات خواسته
    ۸- در تاریخ 12/02 JF اونارو دریافت کرده
    ۹- در تاریخ 12/06 PM اونارو تایید کرده
    ۱۰-در تاریخ 12/14 JF یه کاری رو پروندم کرده که اینجا توضیح نداده
    ۱۱-و در آخر در تاریخ 12/15 همین آقا یا خانوم JF که خیر از دنیا و آخرتش ببینه فرمای مدیکال رو فرستاده
    باز اگر تو این شخم زدنهای این کدا به نتیجه رسیدم حتما بهتون میگم
    به امید خبرای خوب برای همه
    مرسي دوست عزيز از توضيحات کاملت.همه سوالايي که داشتم و ميخواستم بپرسم جواي دادين.اتفاقا چند روز قبل ميخواستم از دوستان بپرسم که آيا فقط يک آفيسر رو پرونده کار ميکنه يا چند تا.چون به نظرم مکاتباتي که با ما داشتن يه جورايي به نظرم با هم متفاوت بود و اينکه از اول اعتقاد داشتم اون حروف بعد از اسلش سابجکت اسم اختصاري يا کد مربوط به آفيسره که تو هر کدوم از ايميلا فرق ميکرد.(هرچند دوستان ميگفتن خود سفارت گفته اين کد گذاري داخليشونه)
    در کل با توجه به اين مطالبي که گفتين يعني ما ديگه از لحاظ مدارک و امتيازات مشکلي نداريم؟چون من هنوز نگرانم.
    از بقيه دوستان هم به خاطر محبتاشون ممنونم.
    ویرایش توسط sara56 : January 6th, 2012 در ساعت 02:10 PM
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

واقعان نمیشه حدس زد اما قاعدتا باید ۲۲ حساب کنن ولی ممکنه از چیز دیگه ای مثل سابقه کار امتیاز کم داده باشن یا هر چیز دیگه چون واقعا نمیشه حدس زد خود من اصلا فکر نمیکردم امتیازام اینجوری حساب بشه
    به هر حال فکر کنم مدارکتون رو تا حالا دیدن و اگر کمبود داشت تاحالا میگفتن چون ۴ روز بعد از ارسال ریز نمرات من اونارو تائید کردن اما انگار تو این بین میرن سراغ پروندهای دیگه و بعد باز میان سراغ پرونده قبلی والا کاراشون که خیلی پیچیدس!
    در ضمن آدرس منم که از بعد از مدیکال رفته بود امروز برگشته
    منم حدس زده بودم که هر پارت از پروندرو یک افیسر بررسی می کنه به خاطر همین فاصله زمانیه بین هر اپدیت حتی 3 روزه و به خاطر همین همه رو با هم نمی خوان...در ضمن من به یک مسئله دیگه هم فکر کردم که این سفارت محترم کانادا در اصل داره به (من در مورد خودم میگم )ماهایی که مدارکمون ناقص است یا اینکه اونارو قانع نکرده لطف می کنن که اپدیت می خواد چون با قانون جدید همه باید کامل فرستاده می شد و افیسر می تونست با اطلاعات موجود تصمیم گیری کنه...مثلا در مورد خود من می تونست امتیاز فامیل داده نشه(البته هنوزم مطمئن نیستم که داده شده)چون من ادعا کرده بودم که خاله همسرم در کانادا است در صورتی که ایشون به خاطر کارشون به امریکا نقل مکان کردند...خوب این تقصیر افیسر نیست ولی با این حال به من وقت دادن که قانعشون کنم.اینارو برای این میگم که هر مرحله ای که جلو میریم قدرشو بدونیم و در جاهایی که بهمون گیر دادن بتونیم تحمل کنیم تا از اون مرحله هم به خوبی گذر کنیم.با حساب اطلاعاتی که asraei عزیز گذاشتن الان اونا باید مدارک فامیل من رو دریافت کرده باشن و حتی تصمیم گیری هم کرده باشن...طبق اطلاعات ایشون منم الان در مرحله چک توسط jf هستم چون ایمیل آخر اول با اسم pm و بعد pk بود...امیدوترم که حدسیات هممون درست باشه....

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    کتي جان من فکر ميکنم اونا صحت هر ادعاييو چک ميکنن و کاري به اين ندارن که شما امتياز کم داري يا نه.من فکر کنم از لحاظ مدارک فاميل براي شما ديگه راضي شدن.چون تاريخ اين پراسس ما هم 4 روز بعد از رسيدن ريز نمرات به ورشو بود و چند روز بعدش هم که ازمون ع س پ و گواهي تمکن خواستن.در ضمن ايميل ريز نمره pk و دومي mb بود.
    ايشالا بزودي تو و پرديس و رادين هم خبراي خيلي خوبي بگيريد.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور