دکمه ی like کجاست؟ یا من نمیبینمش! این Popup هم داره اذیت میکنه!!!
دکمه ی like کجاست؟ یا من نمیبینمش! این Popup هم داره اذیت میکنه!!!
Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
سلام
*من از موزیلا استفاده میکنم و POP-UP باز میشه.
**دکمه ی LIKE برای همه ی تاپیک ها وجود نداره. مثلا همین تاپیک داره ولی تاپیک های دیگه وجود نداره.
***من که امتیاز ندارم ولی میزان امتیازات که با مربع های سبز رنگ نشون داده میشه، خیلی فانتزی شده شکلش و مثلا اون کسی که 3 تا مربه داره با کسی که 6 تا داره خیلی تفاوت ظاهری نداره. درسته امتیاز یه چیز مجازیه ولی وقتی یکی با امتیاز بالا جواب میده اعتماد بهش راحت تره. مربع های بزرگتر خیلی بهتر بود.
مرسی
دیدین اشکال از من نیست.منظورم همون پستیه که در مورد لود نشدن سایت بعد از ساعت یک شب به وقت تهران داده بودم.الان این مشکل با ارتقاء نخسه ی جدید سایت برطرف شده!!! الان بدون هیچ مشکلی سایت لود میشه (بعد از ساعت یک شب)![]()
الان با دو مشکل مواجه شدم. یکی اینکه بعد از ارتقای نرمافزار فروم، آیکون کلاه فارغالتحصیلی که کنار آدرس سایت در مرورگرها نمایش داده میشد به حالت پیشفرض ویبالتین برگشته. دوم اینکه آواتار و امضای کاربرها نمایش داده نمیشه. البته این مشکل دوم ولی لاگاوت میکنم حل میشه.
ویرایش توسط LOL : December 18th, 2011 در ساعت 11:24 AM
سلام
مشکل pop-up و کلید Like مربوط میشه به محدودیتهای اینترنت در ایران. کسانی که مستقیم به اینترنت وصل میشن، چون که Facebook در ایران مسدود هست، کلید Like رو نمیبینند و به جاش PopUp از ISP خودشون میگیرند. کسانی که به هر دلیل به Facebook دسترسی دارند، کلید Like رو میبینند، و مشکل PopUp هم ندارند. حالا مساله این هست که کدوم یک ارجحیت داره، داشتن کلید Like مفیدتر هست یا این PopUP خیلی ها رو در ایران اذیت میکنه!
لطفا قوانین فروم رو بخونید و با رعایت اونها در بهبود کیفیت فروم سهیم باشید.
ممنون!
در مورد مشکل اول اطلاع دارم، سعی هم کردم درستش کنم، ولی نشده! favicon.ico مناسب قرار داده شده، ولی هنوز درست کار نمیکنه. اگر کسی اطلاعات بهتری داری ممنون میشم کمک کنه!
در مورد مشکل دوم، من تاحالا این مشکل رو ندیدم و از کس دیگه ای هم نشنیدم. هم امضای و هم آواتار کاربران لود میشه. یکبار cache و history مرورگر وب خودتون را پاک کنید ببینید درست میشه یا نه.
در مورد آیکون، شاید پاک کردن favicon.ico پیشفرض دردی دوا کنه. بالاخره این آیکن پیشفرض رو مرورگر داره از یه جایی میخونه که نشونش میده.
امضا و آواتار کاربرها هم به این دلیل وقتی لاگین بودم برام نمایش داده نمیشد که تو تنظیمات کاربریم، تیک نمایش امضا و آواتار رو برداشته بودم!
من تازگی ها با سایت یه مشکل دارم که واقعا اعصابم رو خراب کرده! من از موزیلا فایرفاکس استفاده می کنم ولی تو خیلی از صفحه های انجمن و اکثر وقت ها نوشته ها از چپ به راست هستند و اگر نوشته ای با حروف انگلیسی و فارسی ترکیب شده باشه اصلا ترتیب خوندنش قاطی میشه و هیچی نمیشه فهمید! من خیلی وقته این مشکل رو دارم و همیشه تکست ها رو کپی می کنم تو آفیس ورد و جهت نوشته رو عوض می کنم (از راست به چپ می کنم)!
خواهش می کنم به من بگید باید چی کار کنم ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)