صفحه 596 از 1254 نخستنخست ... 964965465865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056066466961096 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,951 تا 5,960 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member parh_am آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط maskal نمایش پست ها
    اول به دوست عزیزم سارا تبریک میگم که بالاخره یک گام جلو رفتند
    دوم اینکه ادرس من هم برگشته بدون هیچ خبری
    سلام
    آدرس ما هم امروز برگشت ولی هنوز که از ویزا خبری نیست........
    NOC:2151|SYDNEY:3 NOV 2010|File No:19 FEB 2011|Warsaw Office:30 MAR 2011|IN PROCESS: 22 JUN 2011
    MEDICAL:7 SEP 2011|Recieved to Lon:15Sep 2011|RPRF: 3 OCT 2011|Recieved to Warsaw: 6 OCT 2011
    MR in ecas: 16 Nov 2011 PPR:24 NOV 2011 DECISION MADE:27 NOV 2011|Visa:23 Jan 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط parh_am نمایش پست ها
    سلام
    با سلام شما با تی ان تی فرستادین یا آرامکس؟ اگه شماره قبضو بدید میگن وپاسپورتتون اومده یا نه. اگه زنگ نزدین احتمالا داره شنبه دستتون برسه.
    به امید خبرای خوش
    ارسال مدارک اکتبر 2010 - فایل نامبر اول 9 فوریه2011- RBVO سوم مارچ- 15 جولای دریافت ایمیل ورشو- 20 جولای in process -مدیکال 8 سپتامبر- درخواست پرداخت لندینگ فی و اسکن صفحه اول پاسپورت و بازم گواهی مالی 25 نوامبر-درخواست ارسال پاسپورت 7 دسامبر تحویل 11 دسامبر- دریافت ویزا 22 فوریه 2012

Junior Member

سلام دوستان عزيز
    sara جان بهتون تبريك ميگم براي IN PROCESS شدن البته من وقتي ازتون براي بار دوم مدارك خواستن گفتم نگران نباشيد اين يعني مداركتون رو قبول كردن. بازم تبريك ميگم به دوستاني كه بالاخره به يك مرحله جلو رفتن و مثل ما درجا نزدن.
    خودم هم فكر ميكنم يك 2 هفته اي براي جوابشون صبر كنم بعد كيپس درخواست بدم. من كه هر روز ecas رو چك ميكنم شايد معجزه اي بشه اما...
    Noc:1233__وضعيت در Decision Made:ecas
    دريافت مدارك در سيدني:2May__فايل نامبر:8Jun
    وصول در ورشو:28Jun__درخواست سابقه بيمه:17Nov

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    مرسي دوست عزيز از توضيحات کاملت.همه سوالايي که داشتم و ميخواستم بپرسم جواي دادين.اتفاقا چند روز قبل ميخواستم از دوستان بپرسم که آيا فقط يک آفيسر رو پرونده کار ميکنه يا چند تا.چون به نظرم مکاتباتي که با ما داشتن يه جورايي به نظرم با هم متفاوت بود و اينکه از اول اعتقاد داشتم اون حروف بعد از اسلش سابجکت اسم اختصاري يا کد مربوط به آفيسره که تو هر کدوم از ايميلا فرق ميکرد.(هرچند دوستان ميگفتن خود سفارت گفته اين کد گذاري داخليشونه)
    در کل با توجه به اين مطالبي که گفتين يعني ما ديگه از لحاظ مدارک و امتيازات مشکلي نداريم؟چون من هنوز نگرانم.
    از بقيه دوستان هم به خاطر محبتاشون ممنونم.
    خواهش میکنم
    اینکه اون کدها مربوط به آفیسرهاست رو شک ندارم البته کدهاشون یه کم ادامه داره مثلا JF03191
    در مورد اینکه امتیازاتتون کامل بوده شکی نیست اما مهم اینه که تو تصمیم گیری آفیسر از مصاحبه چشم پوشی شده باشه که اینو می نویسه interview waived
    و این طور که از مدارک من کاملا مشخصه بعد از محاسبه نوبت به بک گراند چک معروف میرسه که منظور verify کردن مدارک ارسالی و صحت اونهاس یعنی همین مرحله ای که شما هستین و در این مرحله بر خلاف تصور خیلی ها هیچ چک امنیتی صورت نمیگیره(security check)
    بعد از اینکه مسلم شد مدارک کامل و درسته مدارک مدیکال رو ارسال میکنن و هنوز هم هیچ چک امنیتی انجام نمیشه ، تا جواب مدیکال بیاد و بعد از اطمینان از صحت مدارک مدیکال و سالم بودن متقاضی تازه چک امنیتی شروع میشه و اینجاست که تازه مسایلی مثل تعداد مسافرت ها و ارگانهای دولتی و اینجور چیزا اهمیت پیدا میکنه یعنی فاصله بین مدیکال و پاس ریکویست
    خلاصه روالشون با اون چیزی که من فکر میکردم خیلی متفاوت تره
    مسلما در مورد شما چاره ای جز فرستادن مدیکال به همین زودیا ندارن چون دیگه کار خاصی ندارن و یه چیز خیلی خیلی جالب دیگه اینکه تو پرونده یه deadline یک ساله از زمان فایل نامبر اولیه برای آفیسر ها تعیین شده که باید به یه نتیجه منطقی در مورد پرونده برسن( یعنی برای شما تا 17 فوریه امسال)
    موفق باشین

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parh_am نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز
    فکر میکنم من و شما باهم ویزا را دریافت کنیم... انگار همه کارهامون باید با هم انجام شه
    من با تی ان تی که تماس گرفتم گفت هر موقع بیاید می اوریمش دم خونه تان... من گفتم اگه خونه نباشم چه؟!!! گفت که همون موقع به موبایلتون زنگ می زنیم ....
    اینم برای دوستانی که می ترسند اگه خونه نباشند بسته شان برگشت بخوره.....

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

باسلام دوستان
    امروز صبح آدرس من حذف شد!!!!!!!!!!! یعنی خبریه؟؟؟!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    و این طور که از مدارک من کاملا مشخصه بعد از محاسبه نوبت به بک گراند چک معروف میرسه که منظور verify کردن مدارک ارسالی و صحت اونهاس یعنی همین مرحله ای که شما هستین و در این مرحله بر خلاف تصور خیلی ها هیچ چک امنیتی صورت نمیگیره(security check)
    بعد از اینکه مسلم شد مدارک کامل و درسته مدارک مدیکال رو ارسال میکنن و هنوز هم هیچ چک امنیتی انجام نمیشه ، تا جواب مدیکال بیاد و بعد از اطمینان از صحت مدارک مدیکال و سالم بودن متقاضی تازه چک امنیتی شروع میشه و اینجاست که تازه مسایلی مثل تعداد مسافرت ها و ارگانهای دولتی و اینجور چیزا اهمیت پیدا میکنه یعنی فاصله بین مدیکال و پاس ریکویست
    خلاصه روالشون با اون چیزی که من فکر میکردم خیلی متفاوت تره
    موفق باشین
    ما بیشتر از 6 ماه در یک کشور دیگه ساکن بودیم، زمانیکه برای مهاجرت اقدام کردیم عدم سو پیشینه ایران رو فرستادیم اما برای اون کشور رو نه. بعد با هزاران دردسر تونستیم از پلیس اونجا هم ع. س. پ. بگیریم، اما تا به حال از ما خواسته نشده بود. اگر این احتمال شما درست باشه، الان که نتایج مدیکالمون دستشون رسیده، باید علاوه بر سو پیشینه به روز ایران، سو پیشینه اونجا رو هم ازمون بخواهند.
    ویرایش توسط neda811 : January 6th, 2012 در ساعت 09:16 PM
    Landed in Toronto: Nov 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط neda811 نمایش پست ها
    ما بیشتر از 6 ماه در یک کشور دیگه ساکن بودیم، زمانیکه برای مهاجرت اقدام کردیم عدم سو پیشینه ایران رو فرستادیم اما برای اون کشور رو نه. بعد با هزاران دردسر تونستیم از پلیس اونجا هم ع. س. پ. بگیریم، اما تا به حال از ما خواسته نشده بود. اگر این احتمال شما درست باشه، الان که نتایج مدیکالمون دستشون رسیده، باید علاوه بر سو پیشینه به روز ایران، سو پیشینه اونجا رو هم ازمون بخواهند.
    والا اینایی که من نوشتم احتمال نیست بلکه روال کلی کارشون چون تو این مدارک کاملا واضحه که روال به این صورته حالا اینکه از شما چه مدرکی رو بخوان قاعدتا همونجوری که گفتین باید هر دو مدرک رو بخوان اما همه چیز به اون افسر نظر دهنده بستگی داره اونقدرام که ما فکر میکنیم دقیق نیستن مثلا وضعیت تاهل من تو دیتا بیسشون هنوز مجرده و هیچکس پیدا نمیشه اصلاحش کنه!
    در کل روال اینه اما اینکه افسر مورد نظر تا چه حد به این اصول عمل میکنه به شانس و اون افسری که پرونده اون موقع زیر دستشه بستگی داره
    موفق باشین

Junior Member parh_am آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alibaba1 نمایش پست ها
    با سلام شما با تی ان تی فرستادین یا آرامکس؟ اگه شماره قبضو بدید میگن وپاسپورتتون اومده یا نه. اگه زنگ نزدین احتمالا داره شنبه دستتون برسه.
    به امید خبرای خوش
    سلام

من که با آرامکس فرستادم .....5شنبه که بشون زنگ زدم گفتن که 5شنبه ها ویزا نمیگیرن از سفارت ........البته هر سری یه چیزی میگن....
    NOC:2151|SYDNEY:3 NOV 2010|File No:19 FEB 2011|Warsaw Office:30 MAR 2011|IN PROCESS: 22 JUN 2011
    MEDICAL:7 SEP 2011|Recieved to Lon:15Sep 2011|RPRF: 3 OCT 2011|Recieved to Warsaw: 6 OCT 2011
    MR in ecas: 16 Nov 2011 PPR:24 NOV 2011 DECISION MADE:27 NOV 2011|Visa:23 Jan 2012

سلام
    انشاالله که هر روز از شما خبرهای خوش بشنویم تبریک به همه بچه ها که یه مرحله پیشرفت کردند.
    من الان بیست و سه چهار روزی هست که مدیکالمو دریافت کردند لندنیها هنوز ECASE خط مربوط به دریافت مدیکال اضافه نشده - هنوز ایمیل لندینگ فی هم نیامده - بهشون یه ایمیل زدم و گفتم مدیکال دستون رسید بهم بفرمایید که آیا لندینگ فی رو بفرستادم یا نه اگه اره به کدوم آدرس ولی دریغ ازجواب ایمیل من