NOC:2151|SYDNEY:3 NOV 2010|File No:19 FEB 2011|Warsaw Office:30 MAR 2011|IN PROCESS: 22 JUN 2011
MEDICAL:7 SEP 2011|Recieved to Lon:15Sep 2011|RPRF: 3 OCT 2011|Recieved to Warsaw: 6 OCT 2011
MR in ecas: 16 Nov 2011 PPR:24 NOV 2011 DECISION MADE:27 NOV 2011|Visa:23 Jan 2012
ارسال مدارک اکتبر 2010 - فایل نامبر اول 9 فوریه2011- RBVO سوم مارچ- 15 جولای دریافت ایمیل ورشو- 20 جولای in process -مدیکال 8 سپتامبر- درخواست پرداخت لندینگ فی و اسکن صفحه اول پاسپورت و بازم گواهی مالی 25 نوامبر-درخواست ارسال پاسپورت 7 دسامبر تحویل 11 دسامبر- دریافت ویزا 22 فوریه 2012
سلام دوستان عزيز
sara جان بهتون تبريك ميگم براي IN PROCESS شدن البته من وقتي ازتون براي بار دوم مدارك خواستن گفتم نگران نباشيد اين يعني مداركتون رو قبول كردن. بازم تبريك ميگم به دوستاني كه بالاخره به يك مرحله جلو رفتن و مثل ما درجا نزدن.
خودم هم فكر ميكنم يك 2 هفته اي براي جوابشون صبر كنم بعد كيپس درخواست بدم. من كه هر روز ecas رو چك ميكنم شايد معجزه اي بشه اما...
Noc:1233__وضعيت در Decision Made:ecas
دريافت مدارك در سيدني:2May__فايل نامبر:8Jun
وصول در ورشو:28Jun__درخواست سابقه بيمه:17Nov
خواهش میکنم
اینکه اون کدها مربوط به آفیسرهاست رو شک ندارم البته کدهاشون یه کم ادامه داره مثلا JF03191
در مورد اینکه امتیازاتتون کامل بوده شکی نیست اما مهم اینه که تو تصمیم گیری آفیسر از مصاحبه چشم پوشی شده باشه که اینو می نویسه interview waived
و این طور که از مدارک من کاملا مشخصه بعد از محاسبه نوبت به بک گراند چک معروف میرسه که منظور verify کردن مدارک ارسالی و صحت اونهاس یعنی همین مرحله ای که شما هستین و در این مرحله بر خلاف تصور خیلی ها هیچ چک امنیتی صورت نمیگیره(security check)
بعد از اینکه مسلم شد مدارک کامل و درسته مدارک مدیکال رو ارسال میکنن و هنوز هم هیچ چک امنیتی انجام نمیشه ، تا جواب مدیکال بیاد و بعد از اطمینان از صحت مدارک مدیکال و سالم بودن متقاضی تازه چک امنیتی شروع میشه و اینجاست که تازه مسایلی مثل تعداد مسافرت ها و ارگانهای دولتی و اینجور چیزا اهمیت پیدا میکنه یعنی فاصله بین مدیکال و پاس ریکویست
خلاصه روالشون با اون چیزی که من فکر میکردم خیلی متفاوت تره
مسلما در مورد شما چاره ای جز فرستادن مدیکال به همین زودیا ندارن چون دیگه کار خاصی ندارن و یه چیز خیلی خیلی جالب دیگه اینکه تو پرونده یه deadline یک ساله از زمان فایل نامبر اولیه برای آفیسر ها تعیین شده که باید به یه نتیجه منطقی در مورد پرونده برسن( یعنی برای شما تا 17 فوریه امسال)
موفق باشین
دوست عزیز
فکر میکنم من و شما باهم ویزا را دریافت کنیم... انگار همه کارهامون باید با هم انجام شه
من با تی ان تی که تماس گرفتم گفت هر موقع بیاید می اوریمش دم خونه تان... من گفتم اگه خونه نباشم چه؟!!! گفت که همون موقع به موبایلتون زنگ می زنیم ....
اینم برای دوستانی که می ترسند اگه خونه نباشند بسته شان برگشت بخوره.....![]()
باسلام دوستان
امروز صبح آدرس من حذف شد!!!!!!!!!!! یعنی خبریه؟؟؟!!!!!!![]()
ما بیشتر از 6 ماه در یک کشور دیگه ساکن بودیم، زمانیکه برای مهاجرت اقدام کردیم عدم سو پیشینه ایران رو فرستادیم اما برای اون کشور رو نه. بعد با هزاران دردسر تونستیم از پلیس اونجا هم ع. س. پ. بگیریم، اما تا به حال از ما خواسته نشده بود. اگر این احتمال شما درست باشه، الان که نتایج مدیکالمون دستشون رسیده، باید علاوه بر سو پیشینه به روز ایران، سو پیشینه اونجا رو هم ازمون بخواهند.
ویرایش توسط neda811 : January 6th, 2012 در ساعت 09:16 PM
Landed in Toronto: Nov 2012
والا اینایی که من نوشتم احتمال نیست بلکه روال کلی کارشون چون تو این مدارک کاملا واضحه که روال به این صورته حالا اینکه از شما چه مدرکی رو بخوان قاعدتا همونجوری که گفتین باید هر دو مدرک رو بخوان اما همه چیز به اون افسر نظر دهنده بستگی داره اونقدرام که ما فکر میکنیم دقیق نیستن مثلا وضعیت تاهل من تو دیتا بیسشون هنوز مجرده و هیچکس پیدا نمیشه اصلاحش کنه!
در کل روال اینه اما اینکه افسر مورد نظر تا چه حد به این اصول عمل میکنه به شانس و اون افسری که پرونده اون موقع زیر دستشه بستگی داره
موفق باشین
NOC:2151|SYDNEY:3 NOV 2010|File No:19 FEB 2011|Warsaw Office:30 MAR 2011|IN PROCESS: 22 JUN 2011
MEDICAL:7 SEP 2011|Recieved to Lon:15Sep 2011|RPRF: 3 OCT 2011|Recieved to Warsaw: 6 OCT 2011
MR in ecas: 16 Nov 2011 PPR:24 NOV 2011 DECISION MADE:27 NOV 2011|Visa:23 Jan 2012
سلام
انشاالله که هر روز از شما خبرهای خوش بشنویم تبریک به همه بچه ها که یه مرحله پیشرفت کردند.
من الان بیست و سه چهار روزی هست که مدیکالمو دریافت کردند لندنیها هنوز ECASE خط مربوط به دریافت مدیکال اضافه نشده - هنوز ایمیل لندینگ فی هم نیامده - بهشون یه ایمیل زدم و گفتم مدیکال دستون رسید بهم بفرمایید که آیا لندینگ فی رو بفرستادم یا نه اگه اره به کدوم آدرس ولی دریغ ازجواب ایمیل من![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)