سلام دوستان
من شندم یه گواهی هست که اگر بریم محضر و بخوایم برامون می نویسن که مثلا پدرمون ضمانت می کنه که هزینه تحصیل و زندگی ما رو می ده.حالا من برم محضر خودشون می دونن چیه یا اینکه یه فرم خاصی داره (مثلا یه متن خاصی باید باشه )؟ کسی اگر می دونه ممنون میشم کمک کنه؟
سلام
آره متنشو دارن جالبه من كه رفتم يكي داشت كه اتفاقا كشورشم اسپانيا بود فقط بريد بگيد من يك ضمانت نامه مالي براي سفارت مي خوام فقط نكته اي كه وجود داره توي اين گواهي اسم تمامي كساني كه مي خوان ساپورتتون كنن بزنين مثلا اگر هم پدرتون و هم مادرتون اسم دوتاييشون رو بزنيد تو همون گواهي و نكته ديگه اينكه همراه با اون كه مي دين به اسپانيايي ترجمه شه شناسنامتونم بدين ترجمه شه كه بفهمن كه افراد ذكر شده پدر و مادرتون هستن موفق باشين
سلام دوستاندر مورد تعهد محضری چند تا نکته هست که حتما رعایت کنید1- عنوان نامه تعهد نامست ن وکالت یعنی شخص مورد نظر که پدر یا مادرتون هستن تعهد مینمایند که...2- باید شناسنامه خودتون رو هم به خاطر اسم پدر یا مادرتون ترجمه کنید و تقدیم کنید3- تمااااااام موارد از جمله هزینه تحصیل، رفت وآمد، اقامت، درمان، زندگی، مسکن، خوراک و پوشاک، ... در کشور ... خلاصه جونم واسطون بگه تا مهمونی و خوشگذرونی و سوغاتی و ... !!! همه چیزو تو متن تعهد بنویسن ;-)4- راستی گواهی حساب هم از پدر یا مادرتون فراموش نشه...تعهدم تمام و لعنت خدا بر اون دفترخونه ای که به خاطر ناآگاهیش 80000 تومن ضرر بهم زد!!!سلامت باشید
دقیقا چرا که بدون ترجمه شناسنامه وزارت امورخارجه آنرا تایید نمی کند برای من هم یکبار رفت وزارت امورخارجه و برگشت خورد و در ضمن اگر مدرکی هست که دال بر تعهد مالی دارد باید لینک شود چون جدیدا وزارت امورخارجه حساس شده و دقیقا به محتوا را چک می کند هر گونه تعهد بدون سند را ریجکت می کند
دلیلش هم بحث پول شویی است که امروز و در بازار خراب ارز برای فرار پول های بی زبان با چنین ترفندهای ساده ای زیاد شده است
موفق باشید
با سلام
بله هر کسی که می خواهد شما را ساپورت مالی کند ابتدا باید به همراه شما به دفترخانه بیاید و اوراق بهاداری را که دفترخانه می دهد امضا کند و با توجه به متن - هر سندی که در متن قراره اشاره بشه باید ضمیمه نامه شود که شامل :
- شناسنامه پدر یا مادر شما
- مثلا تعهد مالی کرده که تا دوسال شما را ساپورت مالی کند پس برای سفارت قابل قبول خواهد بود که ایشان معادل دو سال یک بودجه ای را هم در حسابشان ارائه دهند پس ارائه مدارک مالی دال بر مستند بودن تعهد و صحت داشتن آن دارد وگرنه از دید سفارت یک مدرک جعلی است که هر کسی می تواند این تعهد را بدهد
همانطور که گفتم جدیدا وزارت امورخارجه به خاطر داستان پول شویی - مدارک بدون مستند را تایید نمی کند پس بهتره که مستندات لازم کنارش باشد
بعد از تهیه همه مدارک و ارائه به دفتر خانه و گرفتن نامه تعهد انها را به دالترجمه می برید برای ترجمه + تاییدیه وزارت امورخارجه
خلاصه اینکه : ارائه شناسنامه و مدارک دال بر توانمندی مالی ضرورت دارد
موفق باشید
سلام دوستان من یک سوال دارم من یک دوره یک ماه آموزشی در یکی از مراکز آموزش زبان اسپانیا ثبت نام کردم کسی می دونه ایا باید مدارک تحصیلیمو هم ارائه کنم یا نه. یه سوال دیگه لازمه سوع پیشینه و گواهی پزشکی داشته باشم؟
دوستان شرایط من به شرح زیر بود و توسط سفارت برای ترم بهاره ریجکت شدم :
1. لیسانس برق از دانشگاه آزاد با معدل 15
2. فوق لیسانس MBA از دانشگاه تهران
3. 8 سال سابقه کار مخابراتی
4. عضو تیم رباتیک دانشگاه و شرکت در مسابقات کشوری کسب مقام
5. پس انداز 60 میلیونی در حساب شخصی خودم
6. نامه مرخصی از محل کار
7. تعهد برگشت به ایران و ادامه کار
8. داشتن انواع اقسام سرتیفیکت های مرتبط با شغل و رشته تحصیلی که می خواهم انجا ادامه تحصیل بدهم
9. مدارک کامل و بدون نقص
10. تهیه برنامه تحصیلی کامل 5 صفحه انگلیسی و SOP چهار صفحه ای
11. نامه سابقه کاری جهت نشان دادن ارتباط شغلی و دلایل انتخاب این رشته از جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق
12. کلی مدارک لازم دیگر
ولی متاسفانه .......
علاقه مندی ها (Bookmarks)