سلام
بنده اگر اعلام کنم که دارای 5 سال سابقه هستم باید برای همه 5 سال بیمه ارائه بدم؟ چون از 5 سال حدود 5-6 ماهی برام بیمه رد نشده!
ممنون از راهنماییتون
سلام
بنده اگر اعلام کنم که دارای 5 سال سابقه هستم باید برای همه 5 سال بیمه ارائه بدم؟ چون از 5 سال حدود 5-6 ماهی برام بیمه رد نشده!
ممنون از راهنماییتون
کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011
فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012
ویزا: 13مارس2012
در حال لذت بردن از ملبورن
سلام
من با نمره 6 در آیلتس امتیاز لازم رو میارم. آیا بازم لازم هست که بخونم واسه آیلتس 7؟
شرایط فعلی تغییر خواهد کرد. خوب یا بد
سلام
آیا برای اینکه از امتیاز همسر ( 5 امتیاز ) استفاده کنم بایستی مدارک همسرم رو هم واسه ارزیابی بفرستم؟ دیگه اینکه با توجه به اینکه همسر من تو دانشگاه غیر انتفاعی در رشته کامپیوتر درس خونده و معدلش هم 12.5 شده به نظرتون اگر من براش 5 سال سابقه کاری ارائه بدم و مدرک آیلتس 6 هم ارائه بدم می تونم از 5 امتیاز مربوط به همسر استفاده کنم.
تو رو خدا اگه کسی می دونه جواب بده چون این موصوع خیلی منو نگران کرده.
پیشاپیش از لطف شما متشکرم![]()
شرایط فعلی تغییر خواهد کرد. خوب یا بد
farzanehdana گرامی
اطلاعاتی که اشاره کردین خیلی ناقص هست و به همین دلیل هم نمیشه به سوالاتتون پاسخ داد مثلا پاسخ سوالی که در پست قبلیتون پرسیدین کاملا بستگی به رشتتون داره و اینکه نمره اورال آیلتستون 6 هست یا 6 در هر کدام از مهارتها و همچنین نوع آیلتستون ( جنرال یا آکادمیک).
درمورد سوال اخیرتون هم باید عرض کنم که اگر همسر شما توسط assessing authority مربوطه به عنوان professional engineer شناخته بشن با فرستادن نامه اسسمنتشون 5 امتیاز به پرونده شما تعلق میگیره ولی با توجه به دانشگاه و معدلشون احتمال اینکه در این سطح اسس بشن کم هست.
حتما پستهای 10-15 صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید همینطور این آدرس رو:
http://www.migranthelp.com/phpbbfa/v...=asc&start=255
پیروز باشید
کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011
با سلام
یه سوال داشتم.
من الان در استرالیا مستر می خونم.(دوره یک ساله) ولی چون قبلش کرس زبان داشتم و یک تابستان هم بین دو ترمم می افته حدود 18 ماه باید در استرالیا باشم. از طرف دیگه یه علت مخارج زیاد نمی تونم مستر دوم رو اینجا بگیرم و می خوا هم برگردم ایران و از طریق مهاجرتی بیام. حالا سوالم این هست که با توجه به اینکه در سا یت اداره مهاجرت آورده که باید از 24 ماه قبل از لاج کردن 12 ماه سابقه کار داشته باشید(من قبل از آمدن حدود 3 سال سابقه داشتم) و من به علت درس خواندم در استرالیا (18 ماه)تمی تونم این رو نشون بدم، چه کار باید بکنم. آیا راهی وجود داره؟
متشکرم
سلام دوستان،
کسی هست که تجربه خوبی درباره مهاجرت به استرالیا داشته باشه و بتونه به من راهنمایی بده. مشکل من اینه که رشته تحصیلیم در لیسانس و فوق لیسانس ریاضی بوده و در دکترا اقتصاد. سابقه کار 5 6 ساله دارم که درباره پروژه های مختلف با وزارت نفت و بانک ها بوده، اما گویا شرایط لازم رو برای مهاجرت ندارم.
از دوستان اگر کسی بتونه کمک و راهنمایی کنه، خیلی ممنون می شم. لطفا پیام خصوصی بدید تا بتونیم بیشتر و دقیق تر صحبت کنیم و مسائل آتی رو هماهنگ کنیم. ممنون.
یکی از دوستان یادآوری کردن که الگوریتمی رو که برای شرایط اقامت دایم درست کرده بودم و در پستم در ص 24 قرارداده بودم پاک شده.
چون امکان ویرایش پستهای قدیمی وجود ندارد دوباره در این پست تکرارش میکنم:
توجه کنین که به جز بحث اقامت دایم راههای دیگه ای هم برای مهاجرت به استرالیا هست مثل: اقامت موقت؛ تحصیلی، اسپانسر شغلی و...
میتونین این عکس رو دانلود کنین و زوم کنین تا بهتر ببینینش:
![]()
سوالی که در صفحات قبل هم دوستان پرسیدن ولی جوابی داده نشده: استرالیا برای مهاجرت تافل هم قبول می کنه یا فقط ایلتس؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
سلام. من 3 ماهه ملبورن اومدم میتونم بگم ..من سه ماهه دنبال کارم اما کار برام نیست حتی کارهای معمولی مثل فروشندگی
علاقه مندی ها (Bookmarks)