دوستان این مصاحبه برا همه مقاطع تحصیلی هست یا فقط دکترا؟؟؟؟؟
چرا انقدر هزینه تایید مدارکش نسبت به جاهای دیگه کمتره(اختلاف 50 یورو ارزونتره)؟؟؟؟
دلایل خوب چی بگیم.....انگیزه-علاقه چیز دیکه ای نیست!!!!
باید ثابت کنیم برمیگردیم!!!شاید بخوایم برا ادامه تحصیل بریم کشور دیگه!!!!ای بابا !!!
یکی بگه دقیقا چی میخوان البته من هنوز اسپانیا مد نظرم نیست و دارم مقایسه میکنم کجا بهتره! و دارم اطلاعات جمع میکنم!
ممنون
سلام فکر کنم اسپانیا یه کم ریسکش بالاست از لحاظ ویزایی
شما حتی اگر یه پذیرش خوب با فاند خوب هم بگیرید و همه این چیزایی که یکتا نوشته رو هم درست کنید، کلی سفارت بی نظم و ریسک پذیری داره .پس ترجیحا اولویتتون رو بذارین برا جاهای دیگه. ما هم که می بینید دنبال کارای اسپانیا هستیم توکل به خدا یی اومدیم جلو))
موفق باشید
سلام
دوستان عزیز یک سوال:
احتمال دریافت ویزا برای دکترا در خارج بیشتره یا برای فرصت مطالعاتی؟
فرصت مطالعاتی 4 ماهه
جناب یکتا آیا شما در مصاحبه ریجکت شدید؟ در مصاحبه چه سوالاتی ازتون شد؟
سلام دوستان تورو خدا یکی به من کمک کنه
لیسانس برق از دانشگاه آزاد معدل 12 ( متاسفانه)
فوق لیسانس برق دانشگاه آزاد معدل 17 ( البته تیر 91 دفاع میکنم)
دیپلم زبا انگلیسی از کانون زبان ایران
6 ترم زبان فرانسه از کانون زبا ایران
میخوام هرچه زودتر برم از اینجا. میترسم اگر واسه دکتری اقدام کنم خیلی طول بکشه
بنظرتون اگر برای کالج زبان اسپانیولی و یه ارشد دیگه اقدام کنم بهتره؟ ویزا بهم میدن؟؟
لطفا جوااب
آز اونجا که تیرماه دفاع میکنم، تا بخوام 4 تا مقاله درست بنویسم و 1 استاد واسه فاند پیدا کنم، اقلا 1سال طول میکشه. اما ارشد دیگه این دردسرها رو نداره. این طور نیست؟
سلام دوستان
من برای دکترا از upc ترم فوریه پذیرش گرفتم. الانم ایران هستم و ویزای شینگن تا آخر آپریل 2012 دارم (از سفارت سوئد). میخوام با همین ویزا برم اسپانیا و از اونجا ویزامو تمدید کنم. کسی میدونه کجا باید برم؟ سفارت اسپانیا تو استکهلم، سوئد؟ یا از خود اسپانیا میشه تمدید کرد؟
در ضمن همراه هم دارم.
سلام دوستان
دوست من امروز اوکی شد.گفتم اینو بگم برا بقیه که یه کم انرژی مثبت بگیرن.برا منم دعا کنید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)