آقای رادین از شنیدن خبر شما واقعاً متاسف شدم واقعاً نا عادلانه است که شما رو بخاطر قانونی که در ایران هرگز درست اجرا نمیشه ریجکت کردند خیلی متاسف هستم و نمیدونم چی بگم انشا الله اون چیزی که صلاح هست براتون اتفاق بیافته
آقای رادین از شنیدن خبر شما واقعاً متاسف شدم واقعاً نا عادلانه است که شما رو بخاطر قانونی که در ایران هرگز درست اجرا نمیشه ریجکت کردند خیلی متاسف هستم و نمیدونم چی بگم انشا الله اون چیزی که صلاح هست براتون اتفاق بیافته
CIO:6oct 2010 PER:7Feb 2011 Warsaw AOR: 16Jul 2011 In Process : 16 Aug 2011 medical request:14sep 2011 medical done:29Sep.......medicalreceived line in ecas:..05Nov2011........pass requet : 28 march 2012 Thank GOD........Pass sent:16Ap.......decision made: 07May Visa Received: 14May 2012
In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.سلام دوستان اين هم قسمتي از نامه ريجكتي من
Noc:1233__وضعيت در Decision Made:ecas
دريافت مدارك در سيدني:2May__فايل نامبر:8Jun
وصول در ورشو:28Jun__درخواست سابقه بيمه:17Nov
pharmacist و immigrant ممنون از حس همدردي دوستان
سلام دوستان 2 ساعت نشستم نامه رو براتون از روي اسكنش نوشتم . شما هم بخونيد فكر كنم من به عنوان اولين ردي كه دليل محكمي از طرف افيسر براي رد شدنم نبوده ، نمونه خوبي باشم براي ايندگان...
Dear…
I have now completed the assessment of your application for a permanent resident visa as a skilled worker. I have determined that you do not meet the requirements for immigration to Canada.
Subsection 75 (2) of the Immigration and Refugee Protection Regulation states that a foreign national is a skilled worker if:
(a) within 10 years preceding the date of their application for a permanent resident visa, they have at least one year of continuous full-time (37.5 hours/week) employment experience, as described in subsection 80 (7), or the equivalent in continuous part-time employment in one or more occupations, other than a restricted occupation, that are listed in Skill Type 0 Management Occupation or Skill level A or B of the National Occupational Classification matrix;
(b) during that period of employment they performed the actions described in the lead statement for the occupation as set out in the occupational descriptions of the National Occupational; and
(c) during that period of employment they performed a substantial number of the main duties of the occupation as set out in the occupational descriptions of the National Occupational Classification, including all of the essential duties.
In my letter of 17 November 2011 you were requested to submit certificates from the state or private pension organization in order to confirm payment of social insurance contributions for the period of your employment. To date I have not received this document. I have reviewed the documents submitted by you on 20 December 2011 and all the information available on file. I am not satisfied as to the genuineness of any of your work experience. Consequently, I am not satisfied that you meet first part of the requirements mention above.
Subsection 75 (3) states that if a foreign national fails to meet this requirements, the application shall be refused and no further assessment is required. I am not satisfied that you meet these requirements.
Subsection 11 (1) of the Act states that a foreign national must, before entering Canada,
Apply to an officer for a visa or for any other document required by the regulations. The visa or document maybe issued if, following an examination, the officer is satisfied that the foreign national is not inadmissible and meets the requirements of this Act. Subsection 2 (2) that unless otherwise indicated, references in the Act to “this Act” included regulation made under it.
Following an examination of your application, I am not satisfied that you meet the requirements of the Act and the regulations for the reasons explained above. I am therefore refusing your application.
Thank you for the interest you have shown in Canada.
Sincerely,
Embassy of Canada
Visa section
دوستان در ضمن سابقه كار من از 3 شركت معتبر بود از جمله بيمه دانا و بيمه پارسيان و يك شركت خصوصي كه شماره ثبت و سايت داشت. همه گواهي سوابق كاريم روي سربرگ رسمي شركت با مهر و امضا همراه با ادرس و تلفن بود. در تمام اونها جزييات كاريم كاملا قيد شده بود . و من براي تمام اينها فيش ساليانه به همراه قرارداد كاري مدت معين داده بودم كه همه جزييات ساعت كاري هم توش بود.اينا رو گفتم كه بدونيد سابقه كاريم بي نقص بود به جز بيمه تامين اجتماعي . حتي وكيلم هم خودش مونده چرا افيسر منو رد كرده چون خيلي از موكلاش با شرايط پرونده من پذيرفته شدن.به نظر شما اسم اينو چيزي غير از بد شانسي ميشه گذاشت؟ميبخشيد كه اينقدر نامه طولاني بود
بله از من به همراه لیندینگ فی، دوباره گواهی تمکن مالی خواستن (به همراه ترجمه به روز شماسنامه) و براش 60 روز هم وقت دادن.
آقای رادین عزیز خیلی متاسفم ، ولی معمولا تو زندگی من هر بار یه کاری انجام نشده و من بخاطرش بسیار نا امید بودم ، بعد از مدت کوتاه یا بلندی راه جدیدی پیش پام گداشته شده و باعث شده از بهم خوردن کار قبلی بسیار خوشحال بشم و خدارو شکر کنم ، امیدوارم شما هم همینقدر خوش شانس باشین.
[
[/QUOTE]دوستان در ضمن سابقه كار من از 3 شركت معتبر بود از جمله بيمه دانا و بيمه پارسيان و يك شركت خصوصي كه شماره ثبت و سايت داشت. همه گواهي سوابق كاريم روي سربرگ رسمي شركت با مهر و امضا همراه با ادرس و تلفن بود. در تمام اونها جزييات كاريم كاملا قيد شده بود . و من براي تمام اينها فيش ساليانه به همراه قرارداد كاري مدت معين داده بودم كه همه جزييات ساعت كاري هم توش بود.
اينا رو گفتم كه بدونيد سابقه كاريم بي نقص بود به جز بيمه تامين اجتماعي . حتي وكيلم هم خودش مونده چرا افيسر منو رد كرده چون خيلي از موكلاش با شرايط پرونده من پذيرفته شدن.
به نظر شما اسم اينو چيزي غير از بد شانسي ميشه گذاشت؟
ميبخشيد كه اينقدر نامه طولاني بود
رادين جان، به نظر من با توجه به تعداد متقاضياني که وکيلها ديده اند، تجربه اونا از همه بيشتر مي تونه کمکت کنه.
اولا که وکيلها مي تونند بگويند آيا اگر چنين نامه اي بفرستند، امکان اعتراضي وجود داره يا نه؟ که وکيل شما گفته امکانش هست.
ثانيا اگر وجود داره، تا چه زماني مي شه روي نامه اعتراض داد؟( که سريعتر انجام بشه و مثل دفعه قبل طولاني نشه)
و آيا مي شه درخواست مصاحبه داد؟
بهرحال مصاحبه رو براي يه همچين روزهايي گذاشته اند. اونا مي خوان شما ثابت کنيد ادعاتون درست بوده.
بهرحال راههايي که وجود داره را امتحان کنيد، واقعا به نظر من هم بدشانسي آورديد. ولي يکبار يکي از دوستان هم پستي گذاشت که آقاي فهيمي هم دفعه اول پرونده شون قبول نشده اگه اشتباه نکنم. که بار دوم با گروه 500 تايي درخواست داده اند! و همينطور يکي ديگه از دوستان که تو چند پست پيش گذاشته بود.. بهرحال اگر مدارک قانع کننده باشه،کاري ندارند شما قبلا درخواست داديد، رد شديد، از چه طريقي اقدام کرده بوديد.... همينکه با مدارک جديد قانع بشن، پروسه دوباره شروع مي شه.
من هم براتون دعا مي کنم و حالتون رو مي فهمم. خوندن يه همچين نامه اي براي هر کسي تجربه خيلي سختيه،براي ما هم که الان خونديمش خيلي سخت بود چه برسه به خود شما .... ولي سعي کن دنبال راه حل بگردي و تسليم نشي به اين زودي
NOC:7215 - Received by CIO:27 may 2011 - File NO.:25 JULY 2011
in process: 13 feb 2013 - medical: 21 feb 2013
PR:7 MAY 2013
سلام رادین عزیز
خیلی متاسف شدم . نمی دونم اصلا باید چی بگم - خیلی سخته . ولی من فکر می کنم شاید رشته تحصیلی تون با کارتون یکی نبوده بهتون گیر دادند.
نمی دونم..................... ولی بسیار متاثر شدم دوست من.
سلام دوست عزيز، شما ميتونيد به CIO يك ايميل بزنيد و با ارائه مشخصات كامل و تاريخ رسيدن مداركتان درخواست استعلام كنيد. ايميلش هم اينه:
FSW-Sydney-Search-Enquiry@cic.gc.ca
NOC: 4151 _ CIO: 26 Sep 2011 _ PER: 20 Dec 2011 _ RBVO: 9 Jan 2012, Warsaw _ AOR: 16 Jan 2012 _ In Process: 23 Jan 2012 _ MR: 25 Apr 2012 _ PR: 25 Sep _ Visa: 2 Oct 2012
NOC code:2151) - (application recieved:18 May) -( file number:7 july )-( in process :2 october)- (medical:27october,medical letter 22november) -(Medical results have been recieved: 18th dec)- (Pass Request:22 dec) (decision made:14 jan( visa received:26 jan
رادین جان من واقعا متاسفم از این خبر بدی که شما گرفتی و صمیمانه دلم گرفته. باور کن هر روز دعا میکردم که موضوع فقط این باشه که مدارک تکمیلیت رو مرور نکرده پرونده رو بسته اند پس دوباره مدارک رو بررسی کنن و و جواب مثبت بدن. الان هم اامیدوارم که هنوز جای تجدید نظر باشه و توصیه میکنم اعتراض رو با نظر یک وکیل زبردست هر چه زودتر انجام بدی. ولی دوست من مطمئن باش که اگر هم این تصمیمشون پایان تلخ این پرونده باشه, انشااله اغاز یک حرکت موفق دیگه است . من واقعا معتقدم که " خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری" . من هم مثل همه انسان های عادی دیگه از اینکه تلاشهام به نتیجه نرسه ناراحت میشم, دلم میگیره, اشک می ریزم.... خوب این طبیعیه. تلاشم رو هم همه جوره میکنم تا جایی که ممکنه به خواسته ام برسم. به همین علت اگه جای شما بودم اعتراض رو حتما انجام میدادم. اما در عین حال در خلوت خودم همیشه زمزمه میکنم که "خدایا حکمت قدمهایی رو که برایم برمی داری بر من اشکار کن تا ندانسته درهایی رو که مهربانانه بر من میگشایی نبندم و درهایی رو که باز هم مهربانانه و البته حکیمانه می بندی به اصرار نگشایم." دوست خوبم به نظر من بعد از هر ناکامی خوبه ادم به عقب برگرده و مسیر رو مرور کنه. اگه اشتباهی داشته اونا رو اصلاح کنه و ضعف هاش رو برطرف کنه و دوباره با انگیزه و انرژی بیشتر شروع کنه. اگر هم به این اطمینان رسید که خطا و ضعفی نداشته و در مسیری که پیموده صادق وکامل و دقیق عمل کرده , دیگه باید یقین کنه که راهی رو که طی میکرده به نفعش نبوده. پس خودش رو و دلش رو به خدا بسپاره و تلاشی دوباره رو با انگیزه و انرژی صد چندان در مسیری دیگه شروع کنه.
رادین جان امیدوارم درهای روشن امید همیشه به روت باز بمونه و در هر مسیری که خوشبختی ات رو تضمین میکنه موفق و پیروز باشی.
NOC:3131**Points:72**Language:16**CIO Received: Dec 21st, 2010**PER:Mar 9th,2011**Transfer to Warsaw:Mar 30th,2011**In Process: Jun 15th,2011**Meds email: Sep 29th,2011**Meds done:Oct 6th,2011**Meds rcvd by London:Oct 14th,2011**ECAS(Meds results rcvd):Nov 7th,2011**Passport request: Dec 16th,2011**Decision Made: Dec 17th,2011**Passports submitted to Teh.embassy: Dec 22nd,2011** Visa issued:Jan15th & Received by DHL: Jan 23rd,2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)