سلام
نه 10000 تا نشده. مقداری بیشتر از 6000 تاست. تو صفحه ای که ظرفیتها رو میزنه برید. بالای صفحه تعدادی که تا حالا پر شدنو زده.
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
سلام
نه 10000 تا نشده. مقداری بیشتر از 6000 تاست. تو صفحه ای که ظرفیتها رو میزنه برید. بالای صفحه تعدادی که تا حالا پر شدنو زده.
با سلام به همگی
صرفا جهت ااطلاع رسانی دقیق و صحیح:
مدارک من 29 sep رسید cio و امار سایت اون تاریخ حدود 270 تا بود... ولی 31 dec ایمیل زدن که مدارک به دلیل cap reached بر می گرده...
لذا جدول امار سایت معرف تعداد بررسی شده تا اون تاریخه
دوستان در فرم IMM0008_3e یا همون SCHEDUAL3 قسمتی که assets رو خواسته، یک ملک چطوری باید قیمت گزاری بشه؟ دارالترجمه این کار رو میکنه؟
اگر دارایی خاصی داشته باشیم و ازش اسمی نیاریم مشکلی هست؟ یا از وام خاصی در قسمت liabilities؟
قسمتی که settlement funds رو خواسته منظور همون پول نقد هست یا باید خیلی ساده liabilities رو از assets کم کنیم؟ آخه تو instruction guide گفته
With consideration to your total assets and liabilities, indicate the total amount (in Canadian dollars) of unencumbered, transferable and available funds that you have for settlement in Canada.
حسابی گیج شدم![]()
دوست عزیز با توجه به توضیحات آیتم 10 صفحه 40 دستورالعمل EG7، داراییهای منقول بعنوان Assets باید ذکر بشه و داراییهای قابل استفاده برای اقامت در کانادا به عنوان Total Funds. بنظر من اگر خونه ای دارید که میخواهید ارزشش رو به عنوان پشتوانه مالی معرفی کنید، ارزش واقعی که امکان نقد کردنش رو دارید اظهار کنید و نیازی به نظر کارشناس یا مدرک از جایی نداره.
اگر به موردی از داراییها یا بدهی ها اشاره نکنید مشکل قانونی نداره چون اگر به آیتم 15 چک لیست دقت کنید ارائه مدرک برای این مورد اجباری نیست و درصورت امکان، نامه بانک از موجودی یا سپرده کفایت می کنه. یعنی کافیه شما یک نامه از موجودی حساب بانکی که حداقل مبلغ خواسته شده متناسب با تعداد نفرات پروندتون رو نشون بده ارائه کنید.
MI1: کد:7242، سیدنی:Mar. 23, 2010، فایل نامبر1:May 20, 2010، شروع بررسی: 2012 ,Mar. 2، امتیاز: 70
MI3: کد:7242، سیدنی:Dec. 19, 2011، فایل نامبر1:Feb. 21،
دوست عزیز میشه راهنمایی بفرمایین چطور 5 روز بعد از ارسال مدارک متوجه شدید از طرف سیدنی دریافت شده ؟
سلام
دوستان امروز اتفاق جالبي افتاد وكيلم تماس گرفت و گفت مديكالت اومده . خيلي عجيب بود چون فايل نامبرم يك ماه كه اومده. خلاصه شكه شده بودم كه دوباره زنگ زدو گفت ببخشي اشتباه شد ، ايميل رسيدن پروندت به ورشو آمده![]()
لطفا به جدول اضافه كنيد
[
به نظر میاد که عدد معرف تعدادیست که بررسی اولیه شده و ابتدائا مقبول افتاده،مثلا کسر مدارک نداره یا شاید کسر امتیاز....وگرنه که به قول دوستمون آسمون اونجا هم همین رنگه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)