صفحه 107 از 246 نخستنخست ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط soudiz نمایش پست ها
    بچه ها کسانی که تو ایران ویزا گرفتن....مراحلش چه شکلی بوده...چون از ایران که نمیشه پاسپورتو فرستاد!!!کپی اش فرستادن؟بعد رفتن دبی ویزا گرفتن.....یکم توضیح لطفا

نه مدارک رو پست می کنی دوبی. قبلش باید بری سفارت تو اقدسیه خودشون از پاسپورتت کپی می گیرن و کپی رو برابر اصل می کنن. در حدود سی هزار تومان هم برای این کار می گیرن. به ازای هر پاسپورت. هزینه application fee رو هم می تونی بدی همونجا به ریال. بعد اینها رو با مدارکت پست می کنی دوبی. ویزات هم که آماده شه می فرستن واست تهران. اصلا نیاز به سفر دوبی نیست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

نقل قول نوشته اصلی توسط vahyaz نمایش پست ها
    سلام
    اگه بلیط به نیوزلند را از مسیر استرالیا بگیریم ، آیا نیازی به ویزای ترانزیت استرالیا هست یا خیر ؟ ممنون - شاد باشید
    بله حتما
    به حرف آژانس هایی که می گن لازم نیست گوش ندید

Junior Member

دوستانی که در حال برنامه ریزی واسه رفتن به نیوزلند هستن ، می خوام بدونم کسی دنبال ارز دانشجونی رفته ؟ آیا این ارز فقط به بچه های دانشگاههای آکلند . اوتاگو ( که تو لیست وزارت علوم هستن ) تعلق می گیره ؟ و یا به بچه های بقیه دانشگاهها مثل وایکاتو هم می دن ؟؟ آیا فقط دانشگاه آکلند و اوتاگو مورد تائید وزارت علوم هستن ؟ ممنون - شاد و سلامت باشید

سلام اتفاقا پذيرش من هم از وايكاتو هست. همونطور كه دوستان توضيح دادن مورد تاييد وزارت علوم هست. من رفتم دنبال ارز دانشجويي. وزارت علوم طبقه همكف. بخش اعزام با هزينه شخصي. ابتدا بايد در سايت نشا ثبت نام كنيد. بعد بايد حتما ويزا تو دست تون باشه. قانون اصلي اينه كه بايد رسيد پرداخت شهريه به تاييد سفارت ايران در نيوزيلند برسه اما بدون اين كار هم ميشه قبل از رفتن مقداري ارز گرفت. اونجا مسئولش آقاي قاسمي هست. اين مطلب هم مفيد هست: http://www.khedmatresani.blogfa.com/post-92.aspx

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parastoo_sa نمایش پست ها
    نه مدارک رو پست می کنی دوبی. قبلش باید بری سفارت تو اقدسیه خودشون از پاسپورتت کپی می گیرن و کپی رو برابر اصل می کنن. در حدود سی هزار تومان هم برای این کار می گیرن. به ازای هر پاسپورت. هزینه application fee رو هم می تونی بدی همونجا به ریال. بعد اینها رو با مدارکت پست می کنی دوبی. ویزات هم که آماده شه می فرستن واست تهران. اصلا نیاز به سفر دوبی نیست
    البته اگه يه كپي برابر با اصل معمولي داشته باشي (يعني مهر مترجم و دادگستري) هم كفايت ميكنه. اين رو خود مسئول سفارت گفت. اينجوري هزينه اش از 30 تومان كمتر ميشه. پيشنهاد مي كنم شما يه كپي برابر با اصل در دارالترجمه ها انجام بده و روزي كه ميخواي هزينه 220 تومان رو به سفارت پرداخت كني با خودت ببر و اونجا از خودشون بپرس.

Junior Member

بله حتما
    برخي از پروازهاي هواپيمايي امارات فقط در شهرهاي استراليا توقف داره و هواپيما عوض نميشه. در اين موارد تقريباٌ 4 يا 5 آژانس هواپيمايي اولش گفتن ويزاي ترانزيت نيازي نيست و زماني كه من اصرار كردم، با دفتر مركزي هواپيمايي امارات تماس گرفتن و متوجه شدن كه اشتباه مي كردن. بنابراين دوستان به اين نكته دقت كنيد. در مورد خودم اگر موفق به دريافت ويزاي دانشجويي بشم احتمالا دقيقه نود هست و ديگه فرصتي براي اقدام براي ويزاي ترانزيت ندارم. پيش اومده كه ويزاي ترانزيت بر خلاف ادعاي استراليا بيش از يك هفته طول كشيده. بنابراين اگر عجله نداريد پرواز امارات خوبه. اما اگه مثل من هنوز پا در هوا هستيد پيشنهاد مي كنم پروازهاي ديگه رو هم بررسي كنيد.

Junior Member

مرسی بچه ها..خیلی لطف کردید...من بازم سوال دارم؟!
    برای اثبات ازدواج بچه هایی که زوج بودن رفتن غیر از عکس و حساب مشترک مالی و سند ازدواج دیگه چی دادن؟!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط etavelog نمایش پست ها
    برخي از پروازهاي هواپيمايي امارات فقط در شهرهاي استراليا توقف داره و هواپيما عوض نميشه. در اين موارد تقريباٌ 4 يا 5 آژانس هواپيمايي اولش گفتن ويزاي ترانزيت نيازي نيست و زماني كه من اصرار كردم، با دفتر مركزي هواپيمايي امارات تماس گرفتن و متوجه شدن كه اشتباه مي كردن. بنابراين دوستان به اين نكته دقت كنيد. در مورد خودم اگر موفق به دريافت ويزاي دانشجويي بشم احتمالا دقيقه نود هست و ديگه فرصتي براي اقدام براي ويزاي ترانزيت ندارم. پيش اومده كه ويزاي ترانزيت بر خلاف ادعاي استراليا بيش از يك هفته طول كشيده. بنابراين اگر عجله نداريد پرواز امارات خوبه. اما اگه مثل من هنوز پا در هوا هستيد پيشنهاد مي كنم پروازهاي ديگه رو هم بررسي كنيد.
    بله حتما
    دوستان اگه آدرس زیر را که مربوط به دولت استرالیا است مطالعه کنید می بینید که اگه کمتر از 8 ساعت توقف داشته باشید نیازی به ویزای ترانزیت نیست ، من پروازم 6 ساعت در ملبورن توقف
    داره و قصد ندارم برای ویزای استرالیا اقدام کنم . خوشحال می شم اگه فکر می کنید حتما نیاز به ویزا داریم ، مستند آنرا ارائه دهید . شاد و سلامت باشید
    http://www.immi.gov.au/visitors/transit/no-visa.htm

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

دوستان اگه آدرس زیر را که مربوط به دولت استرالیا است مطالعه کنید می بینید که اگه کمتر از 8 ساعت توقف داشته باشید نیازی به ویزای ترانزیت نیست ، من پروازم 6 ساعت در ملبورن توقف
    داره و قصد ندارم برای ویزای استرالیا اقدام کنم . خوشحال می شم اگه فکر می کنید حتما نیاز به ویزا داریم ، مستند آنرا ارائه دهید . شاد و سلامت باشید
    این موضوع قبلا هم همینجا بحث شده. حرف شما کاملا درسته اما همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بودن با توجه به اینکه ویزای ترانزیت هزینه ای نداره و از طرفی ممکنه به هر دلیلی (خدای نکرده) توقف شما در استرالیا بیشتر از 8 ساعت بشه بهتره که آدم از اول خیال خودشو راحت کنه و با خیال راحت بره. البته این نظر شخصی منه. اون دوستمون هم که نگران دقیقه نودی بودن ویزاشون هستن احتمالا اگه موضوعو واسه سفارت استرالیا توضیح بدن کارشونو سریع تر راه میندازن، تو همین فروم موردش مطرح شده بود که با پیگیری کار خیلی سریع تر از معمول انجام شده بوده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط soudiz نمایش پست ها
    مرسی بچه ها..خیلی لطف کردید...من بازم سوال دارم؟!
    برای اثبات ازدواج بچه هایی که زوج بودن رفتن غیر از عکس و حساب مشترک مالی و سند ازدواج دیگه چی دادن؟!

اگر نامه ای یا قبضی داشته باشید که به نام شما و همسرتون به یه آدرس مشترک اومده باشه خیلی کمک میکنه. عکسهایی هم که با خانواده گرفتین و هردوتون توی عکس هستین کمک میکنه

Junior Member

من به سفارت زنگ زدم گفتن برای ایرانیها پرواز از آسمان استرالیا ویزا ترانزیت می خواد اما آژانسی که ازش بلیت گرفتم گفت ۳ روزه ویزا رو میدن