صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 34567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

یو پی ام 10 دقیقه با کوالا فاصله داره و سردانگه ولی با این وجود سردانگ با کوالا خیلی متفاوته و قابل مقایسه نیست چه برسه به جوهور من خودم از یو تی ام هم پذیرش داشتم ولی اومدم یو پی ام و حالا کلا از مالزی می خوام برم!!کلا دانشگاه های مالزی با هم فرقی ندارن اگه واقعا می خوای بیای مالزی و چند سال بمونی بهتره نزدیک کوالا باشی چون خیلی سخته جایی مثل جوهور زندگی کردن البته به نظر من!اگه کوالا مثل تهران باشه جوهور مثل یاسوجه مثلا)صد در صد پیشنهاد یو پی ام هست اگه جایی غیر از مالزی نمیتونی بری!!وگرنه نه یو پی ام نه یو تی ام هیچ کدوم چنگی به دل نمی زنن!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar610 نمایش پست ها
    سلام
    من برای پذیرش دکترادر utm اقدام کردم ولی هر کی میرسه بهم میگه باید upm اقدام میکردی. میگن زندگی در جوهور سخته و با kl قابل مقایسه نیست. اگه قرار باشه kl را با تهران مقایسه کنیم کسی میتونه بگه جوهور مثله کدوم شهره ایران میمونه؟ جوری که دیگران میگن من احساس کردم جوهور مثل یه شهرستان کوچیک فاقد امکاناته. و اینکه دانشگاه 21 km با شهر فاصله داره درسته؟ دانشجو ها مگه تو شهر خونه نمیگیرن؟ این مجتمع ها جریانش چیه که با فواصل مختلفه؟ اینا تو شهر نیستن؟ کسی که تو این مجتمع ها ساکن شه برای رفتن به شهر مشکلی نداره؟ ضمنا اجاره که نوشته شده مال یه واحد کامله؟ به صورت یه اتاق هم از یه واحد اجاره میدن؟ کرایش چقدر میشه واسه یه جای خوب و امن؟ من اونجا آشنایی ندارم خودم تنهام نگرانم که زندگی در جوهور راو برای 4 سال نتونم تحمل کنم. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه؛ utm یا upm ؟ ضمنا بدون ماشین میشه اونجا راحت رفت و آمد کرد؟

توی یکی از پست های این فروم بحث خونه رو خیلی خوب جمع کرده بودند، با مطالعه اون پست من به این نتیجه رسیدم که Skudai Parade،Mewah view و Kip mart وPulai View جاهای خوبی هستند، از اونجایی که امنیت برای من حرف اول رو می زنه، میشه یکی از دوستان این چهار جا رو از لحاظ امنیت مقایسه کنه؟ در ضمن من تا الان فکر می کردم خونه رو می شه با 1000 رینگت جمع کرد، ولی الان می بینم که احتمالا باید 1500 تا برای یک دو خوابه مبله بذارم کنار هر ماه!درسته؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

من بین این چهار تا skudai parade رو توصیه می کنم ! خودم 1سال توش زندگی کردم و راضی بودم و احتمالا با حدود1300-1400 تا بتونید مبله اجاره کنید!
    kipmart و pulai view خیلی دور هستند!

Mewah view چطوره؟ توی پست مذکور که خیلی از آرامش و زیبایی ویوش گفته بود، منم اول پرید رو مد نظر داشتم پستو که خوندم یه کم مشکوک شدم!

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MostafaMir نمایش پست ها
    Mewah view چطوره؟ توی پست مذکور که خیلی از آرامش و زیبایی ویوش گفته بود، منم اول پرید رو مد نظر داشتم پستو که خوندم یه کم مشکوک شدم!
    من نشنیدم! نباید همچین نزدیک باشه که اسمش به گوشم نخورده!

نقل قول نوشته اصلی توسط utm-wanted نمایش پست ها
    من نشنیدم! نباید همچین نزدیک باشه که اسمش به گوشم نخورده!
    10 کیلومتری دانشگاهه، آدرسش هم Mewah View Apartment, Taman Bukit Mewah, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia هست. اینم عکسشه :

Junior Member

پس یعنی اطلاعات این سایت غلطه چون با این قیمتهایی که از خونه دادین جور در نمیاد

http://www.mudah.my/li?fs=1&ca=12_s&...=1&frn=1&mre=1

ارزونتره
    ویرایش توسط ata_v08 : January 14th, 2012 در ساعت 02:50 AM

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MostafaMir نمایش پست ها
    10 کیلومتری دانشگاهه، آدرسش هم Mewah View Apartment, Taman Bukit Mewah, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia هست. اینم عکسشه :
    گفتم که من نشنیدم ! مسلما وجود خارجی داره! و احتمالا ایرانی نداره و به نظر من داشتن حداقل چندتا ایرانی تو ساختمون لازمه ولی هرکس نظرات خودش رو داره!

سلام دوستان
    با توجه به این که رینگت مالزی امروز 28 آذر 1390 برابر با 550 تا 560 تومنه، من به این فکر افتادم که یه کم دقیق تر خرج های ترم اول رو بررسی کنم تا مطمئن بشم پول کافی همرام میارم. من خرج هایی که به ذهنم می رسه می نویسم، کسی اگه چیزی به نظرش میاد اضافه کنه تا یه رقم مناسب و قابل قبول به دست بیاد! اینایی که می نویسم با توجه به آفری هستش که واسه من برای ترم دوم 2011/2012 اومده.
    Medical Check:200, Personal Bond 1500, Intensive English Course: 4896, Master(Taught Course):3845,خونه دو خوابه: 1500 رینگت اجاره ماه اول و 3500 رهن، حمل و نقل: 800-1000، هزینه اقدام برای ویزا: خود دانشجو 400 رینگت و همراه :645 رینگت هر نفر. اینا به ذهنم رسید، چیزی رو لازمه به این لیست اضافه کنم؟

Junior Member

سلام دوستان . من 4 فوریه میرسم به کوالالامپور وباید برم به جوهور برای ثبت نام در دانشگاه utm اما اصلا بلد نیستم چه جوری از فرود گاه برم تا دانشگگاه. میترسم اونجا با کلی بار الاخون والاخون شم
    میشه یکی از دوستان که تجربه داره بهم به صورت دقیق بگه چه جوری از فرود گاه برم تا دانشگاه؟؟؟؟

از همه ی دوستانی که کمک میکنن ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)