نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 79 از 589 نخستنخست ... 29697071727374757677787980818283848586878889129179579 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 781 تا 790 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

ببخشين چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد

1- در پر كردن فرم ها موقع نوشتن اسم و فاميل بايد با حروف بزرگ نوشت يا كوچك؟ در راهنما نوشته مطابق پاسپورت (كه همه با حروف بزرگه) ولي از طرفي هم نوشته كه dont use initials يعني از حروف بزرگ استفاده نكنيد! حالا يعني همه اش و همه جا حروف كوچك باشه؟ حتي اسامي شهر و كشور؟

2- در فرم 5406 كه گفته شده توسط متقاضي و همسرش هردو پر بشود. آيا وقتي توسط dependent (همسر) پر مي شود جاي اپليكنت و همسر عوض مي شود؟ يا در هر دو فرم اپليكنت يك نفر ثابت است؟ اينو نمي فهمم!

3- مدارك دمشق كه تو فروم ازش زياد اسم برده ميشه چيه؟ فرم هاي خاصيه كه بايد علاوه بر مال سايت مهاجرت كانادا پر بشن؟

4- در چك ليست بند شماره 8 منظور از بخش proof of admission چيه؟ متوجه منظورش نشدم! يعني ما بايد تو پاسپورتمون مهر ورود به سوريه را داشته باشيم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Salva نمایش پست ها

1- در پر كردن فرم ها موقع نوشتن اسم و فاميل بايد با حروف بزرگ نوشت يا كوچك؟ در راهنما نوشته مطابق پاسپورت (كه همه با حروف بزرگه) ولي از طرفي هم نوشته كه dont use initials يعني از حروف بزرگ استفاده نكنيد! حالا يعني همه اش و همه جا حروف كوچك باشه؟ حتي اسامي شهر و كشور؟

2- در فرم 5406 كه گفته شده توسط متقاضي و همسرش هردو پر بشود. آيا وقتي توسط dependent (همسر) پر مي شود جاي اپليكنت و همسر عوض مي شود؟ يا در هر دو فرم اپليكنت يك نفر ثابت است؟ اينو نمي فهمم!

3- مدارك دمشق كه تو فروم ازش زياد اسم برده ميشه چيه؟ فرم هاي خاصيه كه بايد علاوه بر مال سايت مهاجرت كانادا پر بشن؟

4- در چك ليست بند شماره 8 منظور از بخش proof of admission چيه؟ متوجه منظورش نشدم! يعني ما بايد تو پاسپورتمون مهر ورود به سوريه را داشته باشيم؟
    1. initials یعنی حروف مختصر اول هر اسم مثل G W Bush گفته اسامی را به اختصار ننویسد باید کامل باشد کِی از بزرگی و کوچکی حرف زده اصلاً؟ من به جای آفیسر باشم هر متقاضی که اسم شهر و کشور با حرف کوچک شروع می کرد درجا ردش می کردم

2. بله عوض می شود

3. ؟

4. ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط firooze_rezaei نمایش پست ها
    ببخشید من چند تا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
    برای فرم 0008

وقتی validate میشه پیغام succesfull میزنه ولی 10تا بارکد میده همشونو باید بگذارم روی فرمم؟یا دو تای آخر که بالای امضا و تاریخ فرم؟
    همشونم اعدادش متفاوتن!!!
    تو guide نمونه ای که گذاشته 1 بارکد داره!!

2-برای فرم generic 0008 در بخش آدرس
    po box که ایران نداره
    یا شماره Apt /unit داره که احتمالا واحد ؟
    street no داره مه اگر po box پر نشه این حتما باید پر شه و باز هم ایران نداره
    پلاک خونه رو جاش باید بنویسم؟ یکی از دوستان اینجوری راهنمایی کردن

3- برای فرم schedule3 economic classes federal skilled worker

10.
    a.indicate the total amount of assesets in canadian dollars
    b.indicate the total amount of liabilities, in canadian dollars
    c.indicate the total amount of unencumbered transferable and available funds that you have in canadian dollars

من هرقد که موجودی بانکیم باشه باید برای (A) بنویسم و برای (C) و (B) بنویسم 0000?

4- آدرس پستی که گذاشتن اگر از کارا پست بخوام استفاده کنم باید آبه آدرس دوم بفرست که PO BOX نداره و نوشته by courier ؟
    سوال دوم و چهارمتون به دلیل این هست که شما نمی دونید صندوق پستی چی هست و با صندوق پست که دم در خونه ها هست اشتباه می گیرید.
    صندوق پستی یا P.0.BOX به صندوق و یا BOX خاصی گفته می شود که که اداره پست به متقاضی ها در قبال دریافت کرایه ایی سالیانه اجاره می دهد. این صندوق ها در اداره پست قرار دارند. توی ایران هم صندوق پستی توی مراکز پستی به وفور موجود هست.
    کسی که صندوق را اجاره کرده از اداره پست یک کلید دریافت می کند و خودش موظف هست هر چند وقت یکبار که خودش صلاح می دونه بره اداره پست و صندوقش رو باز کند و چک نماید که آیا نامه ایی براش اومده یا نه. مزیت صندوق پستی این هست که آدرس شما فقط یک شماره هست و هیچ وقت نامه هاتون رو به دلیل تغییر آدرس خونه و یا در مسافرت بودن از دست نمی دهید و یا به کسی غیر از خودتون تحویل داده نمی شود.
    حالا با این اوصاف چرا COURIER ها به آدرس P.O.BOX دار پستی نمی فرستند دلیلش خیلی ساده هست چون اصلا نمی تونند برند توی اداره پست توی صندوق پستی تون نامه اتون رو بیاندازند این فقط مختص پست ملی هست نه شرکت های خصوصی پستی!
    دلیل دیگرش اینه که کسی رو نمی بینند تا ازش امضا بگیرند. COURIER ها حتما به امضای گیرنده نیاز دارند تا ثابت کنند پست رو تحویل داده اند.
    ببینید یک جوری بهتون توضیح دادم که اگر دو تا آدرس توی امریکا بهتون نشون دادند که کسی مثلا ازتون پرسید با پست DHL به کدوم از این آدرس ها باید پست بفرستم، بدون توضیحی در آن بتونید سریع بگید.

Senior Member

جواب سوال 1 و 2 رو که Pearson عزیز دقیق دادند.

3- این مربوط به این گروه نیست دوست عزیز. گروه های قبلی اول یکبار فقط فرمهای درخواست رو می فرستادند به اداره مهاجرت بعد که فایل نامبر اول می گرفتند باید یکبار دیگه فرمها رو بهمراه مدارک تکمیلی میفرستادن به ویزا آفیس که برای ما ایرانیها قبلا فقط دمشق بود. برای شما که متقاضی FSW3 به حساب می آیید باید فرمها و مدارک رو همه رو یکجا بفرستید اداره مهاجرت اونها خودشون ارجاع می دهند به ویزا آفیس که الان اغلب شده ورشو.

4- قسمتی که شما تو چک لیست بهش اشاره می کنید برای افراد مقیم در کشوری غیر از کشور متبوعشون هست. باید اقامت یا مجوز ورود به کشوری که توش اقامت دارند رو ارائه بدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط Salva نمایش پست ها
    ویرایش توسط Ghazalllll : January 14th, 2012 در ساعت 11:56 AM
    MI1: کد:7242، سیدنی:Mar. 23, 2010، فایل نامبر1:May 20, 2010، شروع بررسی: 2012 ,Mar. 2، امتیاز: 70
    MI3: کد:7242، سیدنی:Dec. 19, 2011، فایل نامبر1:Feb. 21،

Senior Member

وحید جان فکر نمی کنی بهتر باشه درقسمت C هم مبالغ قسمت A نوشته بشه؟
    البته من قسمت C رو بیشتر نوشتم یعنی برآورد کردم تا اون موقع چقدر میتونم ببرم اون مبلغ رو نوشتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    یک- همه روبفرستیدو امضاء هم بفرمائید
    دو - اگه صندوق پستی دارین این قسمت روپر کنید که در این صورت نیاز به پرکردن قسمت های مختلف آدرس نیست
    سه - در همون قسمت اول میزان نقدینگی که برای شما لازم هست رو اگر در حساب دارین بنویسید کفایت میکنه
    چهار- کوریر
    MI1: کد:7242، سیدنی:Mar. 23, 2010، فایل نامبر1:May 20, 2010، شروع بررسی: 2012 ,Mar. 2، امتیاز: 70
    MI3: کد:7242، سیدنی:Dec. 19, 2011، فایل نامبر1:Feb. 21،

Junior Member

سلام به همه دوستان

من سال 2008 یعنی زمانی که اینسیستمهای جدید با رشته های خاص تازه داشت می اومد، اپلای کردم و جزء برزخی ها شدم. حدوداً یکسال بعد نامه ریجکتم با چک ریفاندم اومد.
    دفعه بعدی در گروه 28 رشته با cap 1000 شرکت کردم که سال 2010 بود و به دلیل خیلی واهی (یکی از نامه های سابقه کارم رو قبول نکردند.) ریجکت شدم.
    این دفعه با cap 500 شرکت کردم و دیگه روشون نشد ریجکتم کنن. شرایطم به شرح زیر است:

کد رشته: 3113
    دریافت توسط CIO: نوزدهم سپتامبر 2011
    برداشت پول: هشت دسامبر 2011
    دریافت فایل نامبر: شانزدهم دسامبر 2011
    دریافت ایمیل از سفارت ورشو: دهم ژانویه 2012

اگه دوستان لطف کنن اطلاعات منو تو جدول ثبت کنن.
    حالا سوال من اینه. دوستانی که وضعیت ها رو دنبال می کنن، بنظرتون من کی باید انتظار مدیکال رو داشته باشم؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazalllll نمایش پست ها
    وحید جان فکر نمی کنی بهتر باشه درقسمت C هم مبالغ قسمت A نوشته بشه؟
    البته من قسمت C رو بیشتر نوشتم یعنی برآورد کردم تا اون موقع چقدر میتونم ببرم اون مبلغ رو نوشتم.
    اگه موجودی حساب حداقل پولی رو داشته باشه که باید با خود به کانادا ببرید لزومی نداره قسمتهای دیگه روپر کنید که شاید علامت سوالی واسه آفیسر محترم بوجود بیاد.
    too much love will kill you

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    سوال دوم و چهارمتون به دلیل این هست که شما نمی دونید صندوق پستی چی هست و با صندوق پست که دم در خونه ها هست اشتباه می گیرید.
    صندوق پستی یا P.0.BOX به صندوق و یا BOX خاصی گفته می شود که که اداره پست به متقاضی ها در قبال دریافت کرایه ایی سالیانه اجاره می دهد. این صندوق ها در اداره پست قرار دارند. توی ایران هم صندوق پستی توی مراکز پستی به وفور موجود هست.
    کسی که صندوق را اجاره کرده از اداره پست یک کلید دریافت می کند و خودش موظف هست هر چند وقت یکبار که خودش صلاح می دونه بره اداره پست و صندوقش رو باز کند و چک نماید که آیا نامه ایی براش اومده یا نه. مزیت صندوق پستی این هست که آدرس شما فقط یک شماره هست و هیچ وقت نامه هاتون رو به دلیل تغییر آدرس خونه و یا در مسافرت بودن از دست نمی دهید و یا به کسی غیر از خودتون تحویل داده نمی شود.
    حالا با این اوصاف چرا COURIER ها به آدرس P.O.BOX دار پستی نمی فرستند دلیلش خیلی ساده هست چون اصلا نمی تونند برند توی اداره پست توی صندوق پستی تون نامه اتون رو بیاندازند این فقط مختص پست ملی هست نه شرکت های خصوصی پستی!
    دلیل دیگرش اینه که کسی رو نمی بینند تا ازش امضا بگیرند. COURIER ها حتما به امضای گیرنده نیاز دارند تا ثابت کنند پست رو تحویل داده اند.
    ببینید یک جوری بهتون توضیح دادم که اگر دو تا آدرس توی امریکا بهتون نشون دادند که کسی مثلا ازتون پرسید با پست DHL به کدوم از این آدرس ها باید پست بفرستم، بدون توضیحی در آن بتونید سریع بگید.
    از توضیحات ممنونم من که دیگه یادم نمیره پیرسون جان
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط SHoH نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

من سال 2008 یعنی زمانی که اینسیستمهای جدید با رشته های خاص تازه داشت می اومد، اپلای کردم و جزء برزخی ها شدم. حدوداً یکسال بعد نامه ریجکتم با چک ریفاندم اومد.
    دفعه بعدی در گروه 28 رشته با cap 1000 شرکت کردم که سال 2010 بود و به دلیل خیلی واهی (یکی از نامه های سابقه کارم رو قبول نکردند.) ریجکت شدم.
    این دفعه با cap 500 شرکت کردم و دیگه روشون نشد ریجکتم کنن. شرایطم به شرح زیر است:

کد رشته: 3113
    دریافت توسط CIO: نوزدهم سپتامبر 2011
    برداشت پول: هشت دسامبر 2011
    دریافت فایل نامبر: شانزدهم دسامبر 2011
    دریافت ایمیل از سفارت ورشو: دهم ژانویه 2012

اگه دوستان لطف کنن اطلاعات منو تو جدول ثبت کنن.
    حالا سوال من اینه. دوستانی که وضعیت ها رو دنبال می کنن، بنظرتون من کی باید انتظار مدیکال رو داشته باشم؟
    من شنیده بودم اگه ابهامی توی مدارک باشه طی یه نامه ازمون میخوان که اصلاعاتو کامل کنیم نه اینکه ریجکت کنن میشه راجبه ریجکت دومتون توضیح بفرمایید ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidmed نمایش پست ها
    من شنیده بودم اگه ابهامی توی مدارک باشه طی یه نامه ازمون میخوان که اصلاعاتو کامل کنیم نه اینکه ریجکت کنن میشه راجبه ریجکت دومتون توضیح بفرمایید ممنون

نه اینطور نیست. به خاطر اون نامه بدون اینکه حتی پروندمو برگردونن گفتن دوباره باید از نو اپلای کنم. حتی من زنگ زدم CIC و پرسیدم. در ضمن پولمم ریفاند نکردن.
    نکته جالب این بود که من نوامبر 2010 فرستادم و تا آوریل جوابی نیومد. من پندین بار زنگ زدم و پیگیری کردم تا توی می ایمیل ریجکتم اومد. توی اون ایمیل فهمیدم که ریجکت شدنم رو توی فوریه انجام داده بودن ولی اینقدر طولش دادن که شرایط cap1000 به آخرش برسه و من دیگه نتونم اپلای کنم.
    اولشم که زنگ زدم گفتن پولت 12 هفته از تاریخ ریجکت ریفاند میشه ولی بعد از 12 هفته گفتن نه طبق ministrial act جدید پول شما به عنوان پروسسینگ فی برداشته میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)