صفحه 108 از 246 نخستنخست ... 8589899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118158208 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,071 تا 1,080 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

با سلام
    این مدارک لیست جامع مدارک مورد نیاز برای ویزاست که در لیست اولیه اعلام نکردن. من برای phd هقدام کردم در نهایت این ها رو می خوان
    - Your military completion card or a certified copy with a translation.
    - A certified copy of your birth certificate with translation.
    - You have provided us with copies and translations of employment certificates and your transcripts. We require either certified copies of the original documents or the original documents.
    - A certified copy of every page of your passport (you have only provided copies of some pages).
    - 3 months of bank transactions (you have only provided us with a bank balance)
    - A completed Educational Background form (attached);
    - A completed Employment History form (attached);
    - A completed International Travel form (attached);
    - A completed Family Declaration form (attached);
    - A certified copy of your offer of place from your University;
    - A certified copy of your letter detailing your scholarship;
    - A certified copy of your passport including all pages with visas and stamps present;
    - Please provide us with your current address;
    - Please advise if you have held any other addresses in any country, within the past five years. Please provide these addresses;
    - A copy of your Resume or Curriculum Vitae;
    - Please provide employment certificates for all of your periods of employment;
    - A copy of your Masters thesis abstract (if applicable);
    - A copy of your PhD research proposal;
    - Please advise us who your supervisor is;
    - Please advise us what activities and plans you will pursue once you have completed your Doctorate degree i.e. What are your career plans?
    - Please advise us why you have chosen New Zealand to continue to study.

- Copies of your Bachelors and Masters academic transcripts and degree certificates (if applicable);

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط diba1143 نمایش پست ها
    اگر نامه ای یا قبضی داشته باشید که به نام شما و همسرتون به یه آدرس مشترک اومده باشه خیلی کمک میکنه. عکسهایی هم که با خانواده گرفتین و هردوتون توی عکس هستین کمک میکنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط soudiz نمایش پست ها
    مرسی بچه ها..خیلی لطف کردید...من بازم سوال دارم؟!
    برای اثبات ازدواج بچه هایی که زوج بودن رفتن غیر از عکس و حساب مشترک مالی و سند ازدواج دیگه چی دادن؟!
    غير اينها ميشه استشهاد محضري از بستگان گرفت، كه دقيق جزئياتش رو نمي دونم و ديگه اينكه بليط مسافرت هايي كه هر دو رفتيد.
    مورد ديگه قولنامه (اجاره نامه اي) كه نام هر دوتون درش قيد شده باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط picha نمایش پست ها
    من به سفارت زنگ زدم گفتن برای ایرانیها پرواز از آسمان استرالیا ویزا ترانزیت می خواد اما آژانسی که ازش بلیت گرفتم گفت ۳ روزه ویزا رو میدن
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahyaz نمایش پست ها
    دوستان اگه آدرس زیر را که مربوط به دولت استرالیا است مطالعه کنید می بینید که اگه کمتر از 8 ساعت توقف داشته باشید نیازی به ویزای ترانزیت نیست ، من پروازم 6 ساعت در ملبورن توقف
    داره و قصد ندارم برای ویزای استرالیا اقدام کنم . خوشحال می شم اگه فکر می کنید حتما نیاز به ویزا داریم ، مستند آنرا ارائه دهید . شاد و سلامت باشید
    http://www.immi.gov.au/visitors/transit/no-visa.htm
    اينجا نوشته اگر هواپيما عوض نشه هم ويزاي ترانزيت ميخواد: http://www.iran.embassy.gov.au/tran/transit.html اما در مورد ساعت توقفش چيزي نگفته.
    اميدوارم اون قانون كمتر از 8 ساعت واقعا تبصره اي چيزي نداشته باشه و ديگه نيازي به ويزاي ترانزيت نباشه. خيلي خوب ميشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط picha نمایش پست ها
    من به سفارت زنگ زدم گفتن برای ایرانیها پرواز از آسمان استرالیا ویزا ترانزیت می خواد اما آژانسی که ازش بلیت گرفتم گفت ۳ روزه ویزا رو میدن
    دوستان اگه آدرس زیر را که مربوط به دولت استرالیا است مطالعه کنید می بینید که اگه کمتر از 8 ساعت توقف داشته باشید نیازی به ویزای ترانزیت نیست ، من پروازم 6 ساعت در ملبورن توقف
    داره و قصد ندارم برای ویزای استرالیا اقدام کنم . خوشحال می شم اگه فکر می کنید حتما نیاز به ویزا داریم ، مستند آنرا ارائه دهید . شاد و سلامت باشید
    اينجا نوشته اگر هواپيما عوض نشه هم ويزاي ترانزيت ميخواد: http://www.iran.embassy.gov.au/tran/transit.html اما در مورد ساعت توقفش چيزي نگفته.
    اميدوارم اون قانون كمتر از 8 ساعت واقعا تبصره اي چيزي نداشته باشه و ديگه نيازي به ويزاي ترانزيت نباشه. خيلي خوب ميشه. در ضمن زمانش رو هم نوشته 2 هفته.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Public Policy, Auckland University

من فقط ترجمه عقدنامه و شناسنامه بچه هام رو فرستادم چیزه دیگه ای نخواستن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

دوست عزیز تمام پروازها در استرالیا چنج می شن و شما باید پیاده شید و از طریق ترمینال اینترنشنال سوار هواپیمای بعدی بشید و توی این مرحله پاسپورتاتون چک میشه و ممکنه جلوی سفرتون گرفته بشه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1983 نمایش پست ها
    ممنون. میشه در مورد دوره های کورس زبان انگلیسی هم توضیح بدید:
    1- هزینه؟
    2- ددلاین داره؟ از چه سایتی باید اقدام کرد؟
    3- سفارت برای این مورد چجوری ویزا میده؟
    از این سایت کل اطلاعات را دریافت کن:
    www.ela.auckland.ac.nz

Junior Member
    رشته و دانشگاه

من یه چند وقتی حسابی درگیره درسا بودم و به فروم سر نمی زدم از تعدادی از دوستان هم خبر دارم مثل من بودن. بچه هایی که سئوال دارن می تونن به دوستانی که اینجا هستن پیام بدن تا اگر کمکی از دستشون بر میاد انجام بدن.

Junior Member

چك ليست ويزاي ترانزيت استراليا: http://www.iran.embassy.gov.au/files/tran/Transit.pdf

Junior Member

دوستاني كه در نيوزيلند زندگي مي كنن لطفا به تاپيك هاي ديگه هم پاسخ بدن: سفر و زندگي در نيوزيلند