سلام
با خوندن نظرات متفاوت تو فروم های متفاوت کلی گیج شدم. به نظر شما تحصیل تو فرانسه بهتر از اسپانیا نیست؟حداقل دانشگاهش رایگان است و رنکینک بالاتری نسبت به اسپانیا داره!چرا شما اسپانیا رو انتخاب کردید؟![]()
سلام
با خوندن نظرات متفاوت تو فروم های متفاوت کلی گیج شدم. به نظر شما تحصیل تو فرانسه بهتر از اسپانیا نیست؟حداقل دانشگاهش رایگان است و رنکینک بالاتری نسبت به اسپانیا داره!چرا شما اسپانیا رو انتخاب کردید؟![]()
سلام...
دوستان وقت گرفتن از سفارت الات چه جوریه؟ کی وقت میدن؟من برای دکترا از upc پزیرش دارم.میتوانم 1 ماه شروع کلاسو عقب بندازم؟چون شروع کلاس من 1 مارچ بوده و فکر نکنم برسم!!!
سلام بچه ها
امروز من تماس گرفتم گفتند ويزام اومده و مي تونم بگيرم توضيحات و شرايط رو براتون مي ذارم بعدا فقط الان لطف مي كنيد بگيد كه الان بايد بليت هواپيما رو رفت و برگشت بگيرم يا يك طرفه كافيه اينو اگر سريع بگيد ممنون مي شم چون من از قطر يك طرفه گرفتم و مي خوام الان برم تهران! ممنون
سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست
الان من میخوام از سفارت وقت بگیرم.ولی چون مشمول بودم هنوز گذرنامه من نیومده.ایا میتونم الن وقت بگیرم یا حتما میخواد.زیاد وقت ندارم.ممنون میشوم راهنمایی کنید؟اصل پذیرش را دارم.
سفارت معمولا با ذاشتن دعوتنامه یا پذیرش نامه + پاسپورت وقت می دهد حال بدون آن نمی دانم شما باید بری سفارت try کنی ببینی وقت می ده یا نه
به هر حال برو و بگو در حال صادر شدن است و من فعلا می خوام وقت تحویل مدارک بگیرم ببین عبادی چی بهت می گه شاید باهات راه بیاد یک کم حوصله هست و لی در مجموع کار راه انداز است
سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست
علاقه مندی ها (Bookmarks)