صفحه 109 از 246 نخستنخست ... 95999100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط vahyaz نمایش پست ها
    دوستان اگه آدرس زیر را که مربوط به دولت استرالیا است مطالعه کنید می بینید که اگه کمتر از 8 ساعت توقف داشته باشید نیازی به ویزای ترانزیت نیست ، من پروازم 6 ساعت در ملبورن توقف
    داره و قصد ندارم برای ویزای استرالیا اقدام کنم . خوشحال می شم اگه فکر می کنید حتما نیاز به ویزا داریم ، مستند آنرا ارائه دهید . شاد و سلامت باشید
    http://www.immi.gov.au/visitors/transit/no-visa.htm
    سلام
    تو این لینک گفته که حتی اگه توقفتون اینقدر کوتاهه که توی هواپیما می مونید هم باید ویزا داشته باشید. سفارت استرالیا در تهران و دفتر مرکزی امارات هم همین رو می گن
    http://www.iran.embassy.gov.au/tran/transit.html

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

نقل قول نوشته اصلی توسط soudiz نمایش پست ها
    مرسی بچه ها..خیلی لطف کردید...من بازم سوال دارم؟!
    برای اثبات ازدواج بچه هایی که زوج بودن رفتن غیر از عکس و حساب مشترک مالی و سند ازدواج دیگه چی دادن؟!

ببین علاوه بر اثبات زوج بودن و ازدواج، برای نیوزیلندی ها با هم زندگی کردن خیلی مهمه. اگه بچه دارید، شناسنامه بچه ها کفایت می کنه اما اگه ندارید باید مدرکی ارائه بدید که هم آدرس بوده اید. مثل قولنامه یا اجاره نامه ای که اسم دو نفر توش باشه یا قبض موبایل دائمی که به اسمتون باشه و آدرس روش یکی باشه

من تازه میخوام برای نیوزلند اقدام کنم آیا ویزاش سخت در میاد .چه مدت طول میکشه تا ویزا در بیاد ؟

Junior Member

مرسی دوستان
    من حساب مشترک و سند ازذواج و عکس گذاشتم
    تو پاسمم هم سفر داریم با یک تاریخ
    اما دیگه نمیدونم

Junior Member

با سلام ویزای ترانزیت گرفتن کار سخت یا زمانبری نیست نگران نباشید ولی به استرسش نمیارزه که بخواید بدون ویزا برید اونجا

نقل قول نوشته اصلی توسط etavelog نمایش پست ها
    اينجا نوشته اگر هواپيما عوض نشه هم ويزاي ترانزيت ميخواد: http://www.iran.embassy.gov.au/tran/transit.html اما در مورد ساعت توقفش چيزي نگفته.
    اميدوارم اون قانون كمتر از 8 ساعت واقعا تبصره اي چيزي نداشته باشه و ديگه نيازي به ويزاي ترانزيت نباشه. خيلي خوب ميشه. در ضمن زمانش رو هم نوشته 2 هفته.

Junior Member

ویزاش زیاد سخت نیست اگه مدارکتون کامل باشه و مشکلی نداشته باشید اما در اکثر غریب به اتفاق زمانبر هست و حدود 5 ماهی طول میکشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nafisehmodanlo نمایش پست ها
    من تازه میخوام برای نیوزلند اقدام کنم آیا ویزاش سخت در میاد .چه مدت طول میکشه تا ویزا در بیاد ؟

سلام

بچه ها این عدم سو پیشینه رو توی پاکت دادن به خانوادم فارسیه دیگه ؟ باید پاکت رو باز کنن ترجمه کنند و ما ترجمه رسمیش رو بفرتسیم با مدارک ؟ یعنی عیب نداره که پاکت باز بشه ؟
    خواستم مطمئن بشم که توی پاکت فارسی هست . آخه من مالزی هستم و از طریق سفارت ایران کارای انگشت نگاری رو انجام دادم و پست کردم واسه خانوادم.

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

نقل قول نوشته اصلی توسط Dena نمایش پست ها
    سلام

بچه ها این عدم سو پیشینه رو توی پاکت دادن به خانوادم فارسیه دیگه ؟ باید پاکت رو باز کنن ترجمه کنند و ما ترجمه رسمیش رو بفرتسیم با مدارک ؟ یعنی عیب نداره که پاکت باز بشه ؟
    خواستم مطمئن بشم که توی پاکت فارسی هست . آخه من مالزی هستم و از طریق سفارت ایران کارای انگشت نگاری رو انجام دادم و پست کردم واسه خانوادم.
    اگه منظورتون پاکتیه که پست آورده (یا خود خانوادتون از جایی گرفتن) که روش نوشته "مخصوص گواهی عدم سوء پیشینه" و یه بارکد هم داره بله باید باز بشه و نامه ای که توش هست (گواهی عدم سوء پیشینه) ترجمه بشه و همراه با اصلش واسه سفارت فرستاده بشه.

سلام
    آیا دریافت ویزای نیوزیلند هم مانند آمریکا واسه یک تعداد از رشته ها مثل مکانیک، برق یا هوافضا با دردسر همراه. آیا اونا هم پروسه کلیرنس مثل آمریکا دارن
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

Member starblue7750 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical & Electronic Engineering

سلام
    من کارشناسی الکترونیک از دانشگاه ازاد هستم
    چند صفحه اخیر رو نیگا کردم ولی جواب سوالم نبود
    هزینه دانشگاه + هزینه اقامت ( تو خوابگاه ) + هزینه زندگی ( حداقل - حداکثر ) برا یک ماه چقدر در میاد ؟ ( با تومان)
    و اینکه واسه معدل کما هم پذیرش می دن ؟