صفحه 166 از 506 نخستنخست ... 66116156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176216266 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,651 تا 1,660 , از مجموع 5051

موضوع: ویزای دانشجویی اسپانیا

پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

سلام دوستان عزیز
    من 2 ژانویه تحویل مدارک داشتم و 11 ژانویه هم مصاحبه
    امروز یک نفر برام رفته سفارت دیده اسمم تو لیست نیست
    از طرفی استادم که چند روز پیش از اسپانیا به سفارت زنگ زدن گفتن ما مدارک را فرستادیم برای مادرید
    خواستم ببینم این که اسمم هنوز تو لیست آقای عبادی نبوده یعنی ویزا ندادن؟ یا هنوز نیامده است؟ آیا هفته ی دیگه میشه انتظار دریافت نتیجه داشت؟ با تشکر

اصلا آیا مدارک همه برای مادرید ارسال میشه؟ یعنی در ایران تصمیمی گرفته نمیشه؟ من مصاحبه هم شده بودم

Junior Member

سلام، شما واسه فرصت مطالعاتی اقدام کرده بودین؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nasermohammad نمایش پست ها
    اصلا آیا مدارک همه برای مادرید ارسال میشه؟ یعنی در ایران تصمیمی گرفته نمیشه؟ من مصاحبه هم شده بودم
    سلام، شما برای فرصت مطالعاتی اقدام کرده بودین؟

سلام بله آیا معنی اش چه میتونه باشد؟

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronic of IAU and MBA of Tehran University

یک زمانی می گفتند مدارک می ره دفتر خاورمیانه ای تو ابوظبی یک زمانی هم می گفتند با مادرید چک می شه والا ما هم نمی دونیم ولی منطق می گه ریجکتی ها را همین جا اعلام می کنند و ما بقی را از پس از ارزیابی با مادرید یک چک می کنند اصلا این کار هر سفارت خونه ای است حال می خواد اوگاندا باشه ولی اینکه همه رو بفرستند مادرید یا ابوظبی و اونها گزینش کنند منطق نداره چ.ن اونا دفتر نمایندگی باز کردن برای اینکار

شما شاید بتونی از سفارت شما پرونده ثبتی ات را که تو پاست هم نوشته کنار اون مهر به استادت بدی اگه استاد حال داشت و بکنه که نمی کنه بره از واحد امور خارجه وضعیت شما را پیگیری کنه ( خدایش این کار خیلی رویایی است )

بهترین کار اینه بری سفارت و داخل و از اقایان گل محمدی یا زال بپرسی اونها از تو کامپیوتر چک می کنند

موفق باشید
    سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست

Junior Member

سلام بله آیا معنی اش چه میتونه باشد؟
    منم در این خصوص تجربه ای ندارم، مثل شما واسه فرصت مطالعاتی اقدام کردم، 20 دسامبر تحویل مدرکم بوده، برای مصاحبه هم بهم خبر ندادن، فردا میخوام برم سفارت خبر بگیرم، تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن؟ زنگ زدن که برین مصاحبه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yekta نمایش پست ها
    یک زمانی می گفتند مدارک می ره دفتر خاورمیانه ای تو ابوظبی یک زمانی هم می گفتند با مادرید چک می شه والا ما هم نمی دونیم ولی منطق می گه ریجکتی ها را همین جا اعلام می کنند و ما بقی را از پس از ارزیابی با مادرید یک چک می کنند اصلا این کار هر سفارت خونه ای است حال می خواد اوگاندا باشه ولی اینکه همه رو بفرستند مادرید یا ابوظبی و اونها گزینش کنند منطق نداره چ.ن اونا دفتر نمایندگی باز کردن برای اینکار

شما شاید بتونی از سفارت شما پرونده ثبتی ات را که تو پاست هم نوشته کنار اون مهر به استادت بدی اگه استاد حال داشت و بکنه که نمی کنه بره از واحد امور خارجه وضعیت شما را پیگیری کنه ( خدایش این کار خیلی رویایی است )

بهترین کار اینه بری سفارت و داخل و از اقایان گل محمدی یا زال بپرسی اونها از تو کامپیوتر چک می کنند

موفق باشید
    من 7 روز پیش مصاحبم بوده
    تا حالا اگر میخواتس جواب بیاد باید می اومد؟
    امروز تو لیست اسمم نبوده
    لیست آقای عبادی
    معنی آن چی میتونه باشه؟
    به استادم گفتن مدارکش رو فرستادیم مادرید

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronic of IAU and MBA of Tehran University

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud_italy نمایش پست ها
    من برای دکترا از upc برای مارچ پذیرش دارم.چقدر احتمال داره که برای سپتامبر اینده با این وضعیت الان سفارت بتوانم دیفر کنم؟ممنون
    من توصیه می کنم دیفر کن برای ترم سپتامبر الان اوضاع ریجکتی وحشتناکه

موفق باشید
    سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست

مصاحبه کسانی که ریجکت میشن باز هم میره مادرید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)