نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 85 از 589 نخستنخست ... 35757677787980818283848586878889909192939495135185585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    سلام ليستها رو مرور ميكردم در عرض 15 روز گذشته 569 پرونده بررسي شده با همين سرعت ،سه ماه بعداز رسيدن پرونده من ميشه، حدودا 10 هفته ديگه اگر هر دو هفته 570 پرونده اضافه بشه ،حدودا 3000 پرونده تكميل ميشه شايد من به 500 آخر برسم شايدهم قبل از من خيلي ها منتظر باشندو به من اصلا نرسند نمي دونم خدا بهتر ميدونه ،به هر حال معطلي 12 روزه پستِ DHL خدا كنه دردسر ساز نشه برام
    هر چه رو به جلوحرکت کردن میزان پذیرش پرونده ها کمتر شده چون رشته های پر متقاضی یکی پس از دیگری تکمیل شدن . قبلا تا حدود 100 روز تازه مانی اوردر نقد میشد که الان این زمان به 70 به 75 رسیده و حدس من اینه که این زمان به 60 هم می رسه پس نگران این نباشین .
    too much love will kill you

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط atos_pouya نمایش پست ها
    سلام دوستان من برای کد 2121 مدارک رو در تاریخ Nov.01.2011 برای CIO ارسال کردم و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم . با توجه به بررسی هایی که کردم اکثر دوستانی که بعد از من فرستادن جوابی دریافت کردند . نمیدونم الان مشکلی برای پرونده من پیش امده یا نه؟؟؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    نگران نباش چون 15 نوامبر در رشته شما ظرفیت 269 تا پر شده بود و 30 دسامبر تکمیل شد
    یا اینکه میگی ممکنه با اینکه مدارکت رسیده اما جزو 231 نفر باقیمانده نیستی؟

Member arshiar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    master microbilogy uni beheshti

سلام من که سر در نمیارم و من کد 2121 25 نوامبر پروندهام رسید سیدنی اون موقه امار 340 بود 1 ماه بعد 30 دسامبر سایت اعلام پر کردن ظرفیت کرد وکیل معروف ما بارها در جواب این سوال به من میگفت تا امار سایت به 400 نرسیده ریسکی در ارسال پرونده شما نیست حالا همه اینجا میگن زودتر پر شده پس ای سایت اداره مهاجرت به چه درد میخوره؟ من دارم دوره تحصیل دکترا در رشته خودمو در اتریش از دست میدم شما بگید چیکار کنم؟

دوستان یه سوال دارم. من مدارکم تا حدود یه ماه دیگه آماده میشه که بفرستم. با توجه به اینکه کد رشته من 7241 – Electricians (Except Industrial and Power System) هست، زیاد نگران پر شدن cap نیستم، ولی تا اون موقع سقف ۱۰۰۰۰ پرونده حتما پر شده. این یعنی چی؟ یعنی reject میشه؟ یا سال بعد بررسی میشه؟ یا چی؟!

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Neko نمایش پست ها
    دوستان یه سوال دارم. من مدارکم تا حدود یه ماه دیگه آماده میشه که بفرستم. با توجه به اینکه کد رشته من 7241 – Electricians (Except Industrial and Power System) هست، زیاد نگران پر شدن cap نیستم، ولی تا اون موقع سقف ۱۰۰۰۰ پرونده حتما پر شده. این یعنی چی؟ یعنی reject میشه؟ یا سال بعد بررسی میشه؟ یا چی؟!
    چرا ماه آینده؟ مدارکتون کامل نیست؟
    احتمال پر شدن ظرفیت 10000 تا زیاده و توصیه نمی کنم بفرستین و بهتره مدارک رو کامل کنین و سال بعد ارسال کنین چون اگه ظرفیت تکمیل بشه مدارک رو پس می فرستند . اگه فکر می کنید زودتر می تونید ارسال کنید معطل نکنین شاید سال آینده رشته ها عوض بشه و این کد هم حذف بشه.

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط arshiar نمایش پست ها
    سلام من که سر در نمیارم و من کد 2121 25 نوامبر پروندهام رسید سیدنی اون موقه امار 340 بود 1 ماه بعد 30 دسامبر سایت اعلام پر کردن ظرفیت کرد وکیل معروف ما بارها در جواب این سوال به من میگفت تا امار سایت به 400 نرسیده ریسکی در ارسال پرونده شما نیست حالا همه اینجا میگن زودتر پر شده پس ای سایت اداره مهاجرت به چه درد میخوره؟ من دارم دوره تحصیل دکترا در رشته خودمو در اتریش از دست میدم شما بگید چیکار کنم؟
    متاسفانه خجم زیاد پرونده های رسیده و نیروی بررسی کننده که اداره مهاجرت داره باعث این معضل شده و ظرفیت اعلام شده در سایت اصلا دقیق نیست و ظرفیت پرونده های رسیده دو ماه قبل هست . با این وجود امسال رو از دست دادین پس و من جای شما بودم سراغ همون تحصیل می رفتم و سال آینده به محض باز شدن جدید ظرفیت ها در اولین روز دوباره اپلای می کردم .

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    چرا ماه آینده؟ مدارکتون کامل نیست؟
    احتمال پر شدن ظرفیت 10000 تا زیاده و توصیه نمی کنم بفرستین و بهتره مدارک رو کامل کنین و سال بعد ارسال کنین چون اگه ظرفیت تکمیل بشه مدارک رو پس می فرستند . اگه فکر می کنید زودتر می تونید ارسال کنید معطل نکنین شاید سال آینده رشته ها عوض بشه و این کد هم حذف بشه.
    ممنون vahid_vp . ولی با این تحلیلی که fereshteh43 کرده، فکر کنم اگه کسی همین الانم بفرسته reject شه!!

fereshteh43: سلام ليستها رو مرور ميكردم در عرض 15 روز گذشته 569 پرونده بررسي شده با همين سرعت ،سه ماه بعداز رسيدن پرونده من ميشه، حدودا 10 هفته ديگه اگر هر دو هفته 570 پرونده اضافه بشه ،حدودا 3000 پرونده تكميل ميشه شايد من به 500 آخر برسم شايدهم قبل از من خيلي ها منتظر باشندو به من اصلا نرسند نمي دونم خدا بهتر ميدونه ،به هر حال معطلي 12 روزه پستِ DHL خدا كنه دردسر ساز نشه برام

از کارا پست استفاده کنید خیلی سریع تر از TNT و یا DHL هست

Junior Member atos_pouya آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Islamic Azad University (North of Tehran Branch), BS in Microbiology

نقل قول نوشته اصلی توسط arp1381 نمایش پست ها
    نگران نباش چون 15 نوامبر در رشته شما ظرفیت 269 تا پر شده بود و 30 دسامبر تکمیل شد
    یا اینکه میگی ممکنه با اینکه مدارکت رسیده اما جزو 231 نفر باقیمانده نیستی؟
    من مدارکم 3 نوامبر به دست CIO رسیده و یادم میاد زمانی که داشتم مدارکم رو ارسال میکردم ظرفیت کد 2121 به 250 نفر نرسیده بود. واقعا نمیدونم چه اتفاقی قراره برای پرونده من بیوفته ؟!!!
    Be a lamp unto your own feet and donnot seek outside yourself
    Buddha

سلام به همه دوستان.امیدوارم که کار همه همون جوری که دوست دارن به سرعت پیش بره.امروز 2 ماه میشه که من مدارکم را تحویل پست دادم.می خواستم از دوستانم بپرسم که چه مدت طول میکشه که پرونده من بررسی بشه.به امید موفقیت واسه تک تک دوستان عزیز.با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)