1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
too much love will kill you
سلام من که سر در نمیارم و من کد 2121 25 نوامبر پروندهام رسید سیدنی اون موقه امار 340 بود 1 ماه بعد 30 دسامبر سایت اعلام پر کردن ظرفیت کرد وکیل معروف ما بارها در جواب این سوال به من میگفت تا امار سایت به 400 نرسیده ریسکی در ارسال پرونده شما نیست حالا همه اینجا میگن زودتر پر شده پس ای سایت اداره مهاجرت به چه درد میخوره؟ من دارم دوره تحصیل دکترا در رشته خودمو در اتریش از دست میدم شما بگید چیکار کنم؟
دوستان یه سوال دارم. من مدارکم تا حدود یه ماه دیگه آماده میشه که بفرستم. با توجه به اینکه کد رشته من 7241 – Electricians (Except Industrial and Power System) هست، زیاد نگران پر شدن cap نیستم، ولی تا اون موقع سقف ۱۰۰۰۰ پرونده حتما پر شده. این یعنی چی؟ یعنی reject میشه؟ یا سال بعد بررسی میشه؟ یا چی؟!
چرا ماه آینده؟ مدارکتون کامل نیست؟
احتمال پر شدن ظرفیت 10000 تا زیاده و توصیه نمی کنم بفرستین و بهتره مدارک رو کامل کنین و سال بعد ارسال کنین چون اگه ظرفیت تکمیل بشه مدارک رو پس می فرستند . اگه فکر می کنید زودتر می تونید ارسال کنید معطل نکنین شاید سال آینده رشته ها عوض بشه و این کد هم حذف بشه.
متاسفانه خجم زیاد پرونده های رسیده و نیروی بررسی کننده که اداره مهاجرت داره باعث این معضل شده و ظرفیت اعلام شده در سایت اصلا دقیق نیست و ظرفیت پرونده های رسیده دو ماه قبل هست . با این وجود امسال رو از دست دادین پس و من جای شما بودم سراغ همون تحصیل می رفتم و سال آینده به محض باز شدن جدید ظرفیت ها در اولین روز دوباره اپلای می کردم .
ممنون vahid_vp . ولی با این تحلیلی که fereshteh43 کرده، فکر کنم اگه کسی همین الانم بفرسته reject شه!!
fereshteh43: سلام ليستها رو مرور ميكردم در عرض 15 روز گذشته 569 پرونده بررسي شده با همين سرعت ،سه ماه بعداز رسيدن پرونده من ميشه، حدودا 10 هفته ديگه اگر هر دو هفته 570 پرونده اضافه بشه ،حدودا 3000 پرونده تكميل ميشه شايد من به 500 آخر برسم شايدهم قبل از من خيلي ها منتظر باشندو به من اصلا نرسند نمي دونم خدا بهتر ميدونه ،به هر حال معطلي 12 روزه پستِ DHL خدا كنه دردسر ساز نشه برام
از کارا پست استفاده کنید خیلی سریع تر از TNT و یا DHL هست
Be a lamp unto your own feet and donnot seek outside yourself
Buddha
سلام به همه دوستان.امیدوارم که کار همه همون جوری که دوست دارن به سرعت پیش بره.امروز 2 ماه میشه که من مدارکم را تحویل پست دادم.می خواستم از دوستانم بپرسم که چه مدت طول میکشه که پرونده من بررسی بشه.به امید موفقیت واسه تک تک دوستان عزیز.با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)