صفحه 171 از 506 نخستنخست ... 71121161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181221271 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,701 تا 1,710 , از مجموع 5051

موضوع: ویزای دانشجویی اسپانیا

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronic of IAU and MBA of Tehran University

پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

نقل قول نوشته اصلی توسط nasermohammad نمایش پست ها
    سلام
    من مصاحبه داشتم 11 ژانویه
    کی جوابم میاد؟ تحویل مدارکم 2 ژانویه بوده
    برای دوستان معمولا بین 10 تا 14 روز بعد از مصاحبه جوابشان اومده اونا لیست را بنا به دلایلی آپدیت نمی کنند و شامل تمام اسم ها نیست پس اگر 14 روز گذشته حتما بروید سفارت سر بزنید

موفق باشید
    سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nasermohammad نمایش پست ها
    نه زنگ نزدن
    همان روز تحویل مدارک گفت باید مصاحبه شی
    سلام منم روز 2 ژانويه تحويل مدارکم بود ولي هيچي به من نگفتن هنوز نمي دونم بايد مصاحبه بشم يا نه چند تا سوال پرسيد و هيچي ديگه نگفت

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط alisanchem نمایش پست ها
    سلام منم روز 2 ژانويه تحويل مدارکم بود ولي هيچي به من نگفتن هنوز نمي دونم بايد مصاحبه بشم يا نه چند تا سوال پرسيد و هيچي ديگه نگفت
    تقریبا 20 روز تا شروع ترم بهاره دانشگاه های اسپانیا است فکر کنم تا 2 هفته دیگه پرونده های این ترم در سفارت بسته بشه

موفق باشید

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه

فونیکس جان خبری ازت نیست چه خبر ا اوضاعت ؟ کجایی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yekta نمایش پست ها
    برای دوستان معمولا بین 10 تا 14 روز بعد از مصاحبه جوابشان اومده اونا لیست را بنا به دلایلی آپدیت نمی کنند و شامل تمام اسم ها نیست پس اگر 14 روز گذشته حتما بروید سفارت سر بزنید

موفق باشید
    سلام
    آیا مصاحبه کردن دلیل شک کردن آنها به طرف است؟؟
    یعنی احتمال ویزا برای کسی که مصاحبه ازش نخواستن بیشتره؟
    دوشنبه زنگ بزنم ممکنه جواب بدن؟

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط yekta نمایش پست ها
    فونیکس جان خبری ازت نیست چه خبر ا اوضاعت ؟ کجایی ؟
    دروود یکتا گرامی.
    البته بنده نماینده یحیی عزیز(Ypheonix) نیستم چون باهاش دوست هستم خدمتتون عرض کنم ایشون هم مانند بسیاری از دوستان متقاضی اسپانیا شانس دریافت ویزا رو از دست دادند با توجه به اینکه مانند بسیاری از دوستان و خودت از پشتوانه مالی و رزومه قوی برخوردار بود متاسفانه ریجکت شدند. با توجه به اینکه خیلی از رشته ای که در UPC انتخاب کرده بود راضی و علاقمند بود هنوز واسش این اتفاق غیر قابل تصوره و یکم ناراحته. ان شاء الله همه دوستان در همه مراحل زندگی و تحصیلی پیروز باشند.
    پویا

نقل قول نوشته اصلی توسط IELTS نمایش پست ها
    دروود یکتا گرامی.
    البته بنده نماینده یحیی عزیز(Ypheonix) نیستم چون باهاش دوست هستم خدمتتون عرض کنم ایشون هم مانند بسیاری از دوستان متقاضی اسپانیا شانس دریافت ویزا رو از دست دادند با توجه به اینکه مانند بسیاری از دوستان و خودت از پشتوانه مالی و رزومه قوی برخوردار بود متاسفانه ریجکت شدند. با توجه به اینکه خیلی از رشته ای که در UPC انتخاب کرده بود راضی و علاقمند بود هنوز واسش این اتفاق غیر قابل تصوره و یکم ناراحته. ان شاء الله همه دوستان در همه مراحل زندگی و تحصیلی پیروز باشند.
    پویا
    من خیلی ناراحت شدم.اینروزا همش اکثر بچه ها رو دارن ریجکت می کنند.البته دکترا ها رو نمی دونم اما اکثر بچه های مستر رو دارن ریجکت می کنن.بجز یکی از دوستای من که برای مستر میرفت و همین 2هفته پیش اوکی شد خبر خوب دیگه ای نشنیدم.امیدوارم بقیه دوستان موفق باشن.

اقا کسی نمیدونه اینکه روز مصاحبه احیانا نمیشه مدرکی به مدارکی که روز تحویل مدارک دادیم،اضافه کرد یا نه؟

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط IELTS نمایش پست ها
    دروود یکتا گرامی.
    پویا
    اوه خدا

این سفارت چیکار می کنه همه رو که ترکوند چی بگم والا کلی متاسف شدم می دونم الان چه حالی داره دیدم خبری ازش نیست پس بگو چرا نمیومد تو تاپیک به هر حال سلام وارادت ما را بهش برسون و بگو دیفر کنه برای ترم بعد تا ببینیم برای ترم دیگر چیکار می توانیم بکنیم

مرسی پویا جان از خبرت موفق باشی

Member yekta آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    اقا کسی نمیدونه اینکه روز مصاحبه احیانا نمیشه مدرکی به مدارکی که روز تحویل مدارک دادیم،اضافه کرد یا نه؟
    می شه یکی از دوست های من پارسال این کار کرده شما شماره ثبتی ات را که در پاسپورتت نوشته را همراه داشته باش و بگو به مدارکت اضافه کنند

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)