صفحه 43 از 85 نخستنخست ... 333435363738394041424344454647484950515253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_in_abroad نمایش پست ها
    دوستان عزیز، من دارم برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد و بعد هم برای مقطع دکتری اپلای میکنم ولی به دلیل مشکلات فاند برای کشورهایی غیر از استرالیا دارم میرم. به عبارت دیگر حداقل تا 6 سال دیگه نمیتونم وارد استرالیا بشم. خوب با این تفاسیر من اگه برای استرالیا اپلای کنم وضعیتم چی میشه؟ اگه قبول بشم میتونم بگم من فعلا دارم در کانادا یا آمریکا درس میخونم نمیام موقتا ؟
    سلام
    در بهترین شرایط اگر همین امروز برای ویزای 175 یا 176 که اقامت دایم هستند اپلای کنین حدود 1.5 تا 2.5 سال طول میکشه تا ویزاتون بیاد. بعد از صدور این ویزا یکسال وقت خواهید داشت تا لندینگ کنید. پس از آن این ویزا 5 سال اعتبار داره که اگر 4 سالش رو در استرالیا باشین میتونین سیتیزن بشین و اگه حداقل 2 سال اونجا باشین میتونین درخواست تمدید کنین که یک ویزایی به نام resident return visa برای 5 سال دیگه به شما داده میشه.

فکر کنم که الان بهتر میتونین ارزیابی کنید.

پیروز باشید.
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    سلام دوستان.من اگر مستر 1ساله انرزی نو دانشگاه کرتین بخونم بعد از 1سال باید برگردم ایران؟ یا میشه موند و کار کرد و بعدش اقامت گرفت؟
    راههای زیادی هست که بتونین اقامت استرالیا رو بگیرین. اما تحصیل یکساله کمک زیادی بهتون نمیکنه چون حداقل 2 سال باید درس بخونین تا امتیاز تحصیل در استرالیا شاملتون بشه.
    اینکه بتونبن اونجا بمونین هم راههایی داره که سخت ترینش اینه که بخواین ویزای کار بگیرید. بهترین راه اینه که اگه واجد شرایط هستین در استرالیا برای ویزاهای اقامت اپلای کنین، چون میتونید تا مشخص شدن پرونده تون تقاضای ویزا برای ماندن در استرالیا بفرمایید.

پیروز باشید
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    راههای زیادی هست که بتونین اقامت استرالیا رو بگیرین. اما تحصیل یکساله کمک زیادی بهتون نمیکنه چون حداقل 2 سال باید درس بخونین تا امتیاز تحصیل در استرالیا شاملتون بشه.
    اینکه بتونبن اونجا بمونین هم راههایی داره که سخت ترینش اینه که بخواین ویزای کار بگیرید. بهترین راه اینه که اگه واجد شرایط هستین در استرالیا برای ویزاهای اقامت اپلای کنین، چون میتونید تا مشخص شدن پرونده تون تقاضای ویزا برای ماندن در استرالیا بفرمایید.

پیروز باشید
    مرسی.خوب الان من تازه لیسانس هم تموم شده و سایقه کاز هم ندارم مسلما چون سابقه کار ندارم بهم ویرای کار نمیدن فقط واسه تحصیل میتونم برم درسته؟با این وضع دلار هم فقط 1ساله میتونم برم کلا شانس نداریم

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation

سلام
    در بهترین شرایط اگر همین امروز برای ویزای 175 یا 176 که اقامت دایم هستند اپلای کنین حدود 1.5 تا 2.5 سال طول میکشه تا ویزاتون بیاد. بعد از صدور این ویزا یکسال وقت خواهید داشت تا لندینگ کنید. پس از آن این ویزا 5 سال اعتبار داره که اگر 4 سالش رو در استرالیا باشین میتونین سیتیزن بشین و اگه حداقل 2 سال اونجا باشین میتونین درخواست تمدید کنین که یک ویزایی به نام resident return visa برای 5 سال دیگه به شما داده میشه.

پیروز باشید.
    البته شما خودت استاد مایی ولی من یه اصلاحی بکنم که بعد از صدور این ویزا در صورتی یکسال وقت خواهید داشت تا لندینگ کنید که آزمایشات مدیکالتون هم اعتبار داشته باشه و اکسپایر نشه

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    البته شما خودت استاد مایی ولی من یه اصلاحی بکنم که بعد از صدور این ویزا در صورتی یکسال وقت خواهید داشت تا لندینگ کنید که آزمایشات مدیکالتون هم اعتبار داشته باشه و اکسپایر نشه
    مرسی از تذکر به جای شما. چون در این یکی دو ماه اخیر بیشتر بچه ها حد اکثر 2 ماه بعد از مدیکال ویزاشون اومده تقریبا تفاوت زیادی بین زمان مدیکال و ویزا نیست.

پیروز باشید.

سلام

پیروز باشید.
    پس با این تفاسیر ما بگذاریم وسطای PhD برای مهاجرت اپلای کنیم؟ یعنی هیچ تبصره و قانونی نداره که بشه بهشون قیولوند که بابا ما پی علم و دانشیم نمیتونیم بیایم فعلا جای ما رو نگه دارید؟
    آخه من دلم میخواد تحصیلاتم در آمریکای شمالی باشه ولی زندگی رو توی استرالیا باشم.

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

فقط یک نکته رو درنظر داشته باشید که همیشه راه مهاجرت برای کشورهای پیشرفته هموار نیست و وقتی آدم واجد شرایط هست و کشورها مهاجر میگیرن بهتره که اپلای کردن رو عقب نیاندازه.
    یک زمانی حدود 25-30 سال پیش درهای آمریکا باز بود و ایرانیها به راحتی مهاجرت میکردن آمریکا ولی الان مهاجرت به آمریکا بسیار سخت هست. حدود 12-15 سال پیش درهای کانادا باز بود و حتی بدون اینکه انگلیسی داوطلب خوب باشه به راحتی در یک پروسه حدود 2 ساله مهاجرت میکرد کانادا ولی الان مشاغل مورد نیاز کانادا محدود شده و پرونده های فدرال گاهی تا 6-7 سال طول میکشن و بعضا به نتیجه هم نمیرسن. درمورد کبک هم که زمانی 1 تا 2 ساله پرونده ها فاینالایز میشد الان به جز رشته های معدودی که دیمند هستن بقیه رشته ها 1.5-2 سال طول میکشه که برن مصاحبه که تازه بعد از اون هم 1-2 سال کار دارید! الان هم که مدرک زبان فرانسه رو اجباری کردن!
    تا همین 6-7 سال پیش هم استرالیا خیلی راحت مهاجر میگرفت ولی الان باید آیلتس 7 در تمام اسکیلها داشته باشید و چند شرایط سخت دیگه. از جولای 2012 هم سختگیری بیشتر میشه و گفته میشه که از سال 2015 یعنی حدود 3 سال دیگه- که مثل برق میگذره- درهای استرالیا مثل آمریکا و کانادا تقریبا بسته میشه.

توجه کنید که اگر قصد مهاجرت دارین وقت طلاست. همیشه هم درها باز نیستن.
    ویرایش توسط icarus : January 23rd, 2012 در ساعت 11:10 PM

ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه

دوستان كسي هست در مورد اسپانسرشيپ فاميلي اطلاعات كاملي داشته باشه و يا خودش قبلا اقدام كرده باشه؟ من چند تا سوال دارم . متاسفانه چون اطلاعات در اين مورد خيلي كم و گنگه.

ممنون از همكاريتون
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014

Junior Member MarjanMBA آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد - شهید چمران و فوق MBA

سلام میشه منو راهنمائی کنید؟ 1. واقعا پرونده مهاجرت دائم برای Independent Worker فقط 18 ماه طول میکشه؟ 2.هزینه درخواست 2960 دلار استرالیلاست ؟3. برای درخواست چه مدارکی باید ارسال بشه؟ ایلتس هم باید باشه؟ رشته لیسانس من در لیست SOL هست و همه مدارک رو دارم و ایلتسم الان اماده نیست...میشه اقدام کرد...4. درخواست ها باید به سفارت استرالیا در تهران پست یا تحویل داده شوند....من برای مهاجرت دائم کانادا اقدام کردم و به علت طولانی تر شدن رسیدگی تصمیم به درخواست مهاجرت استرالیا گرفتم....فکر میکنید تا قبل از جولای 2012 و تغییر قوانین میتونم اپلای کنم....ممنون میشم در خصوص مدارک درخواستی سری اول راهنمائیم کنید.
    ارسال مدارک : اپریل 2013 *صدور ویزا: 4 اپریل 2015**لند: 28 اپریل 2015
    ارسال مدارک اسپانسری همسر 23 نوامبر2015*تایید اسپانسری و ارجاع به ترکیه دسامبر2015*اپدیت و سوالات تکمیلی 17 مارچ 2016*ارسال مدارک17 اپریل*اپدیت سربازی همسر 23 اپریل* پاس ریکوئست 10می

Junior Member MarjanMBA آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد - شهید چمران و فوق MBA

ضمنا در مورد اسسمنت هم توصیح بدین؟ یعنی مدارک رو باید برای تائید بر اساس فیلد کاری و سابقه به یکی از اون شرکتها فرستاد...یه مقدار کانفیوزینگ تشریف داره درخواست مهاجرت استرالیا....ممنون از کمکمتون این ادونس (:
    ارسال مدارک : اپریل 2013 *صدور ویزا: 4 اپریل 2015**لند: 28 اپریل 2015
    ارسال مدارک اسپانسری همسر 23 نوامبر2015*تایید اسپانسری و ارجاع به ترکیه دسامبر2015*اپدیت و سوالات تکمیلی 17 مارچ 2016*ارسال مدارک17 اپریل*اپدیت سربازی همسر 23 اپریل* پاس ریکوئست 10می

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)