دوستان من برای یک پوزیشن دکترا در اسپانیا به استادش ایمیل زدم. این جواب رو داده. من در جریان ویزای اسپانیا نیستم. اگه می شه راهنمایی کنید من چی کار کنم؟ آیا از نظر ویزا به مشکل بر می خورم؟
Dear XXXXX:
many thanks for your interest on the position. Although the call for candidates is not officially open (it will be soon), please note that the selection will be made on a competitive basis among all the applicants, and that you will need to have a valid visa to study and work in Spain. The grant is considered as a student grant in the two first years (including private health insurance), while the last two a contract with the spanish Ministry of Science will be signed (in which case you will be part of the spanish social security system). Therefore, it is important that you ask in the Iranian Embassy in Spain the conditions that you must verify so as to be able to study/work in Spain.
In the meantime, please take a look to the official page of the ministry http://www.micinn.es/portal/site/MIC...ang_choosen=en
Best regards,
نه یکتا جان. برای خوندن دکترا.
این قسمتش یکم سوال داره ( valid visa to study and work ) چرا گفته ویزای تحصیلی و کاری ایکاش ازش می پرسیدی برای خوندن دکترا چرا نیازی به ویزای کاری هست اگر بخواهی با ویزای کاری بروی حداقل اونها باید برای شما دعوتنامه بفرستند وگرنه خودت نمی تونی اقدام کنی و تنها راه مثل همه ما ها پیمودن مسیر صدور ویزا دانشجویی است
موفق باشید
سعادت دیگران بخشی از خوشبختی ماست
سلام.من فردا می خوام از سفارت وقت بگیرم؟مدارک غیر از پاسپورت و اصل پذیرش چی می خواد؟ایا پذیرش به زبان اسپانیایی هم ببرم؟کپی ازشون بگیرم یا نه؟چه ساعتی انجا باشم؟ممنون
ممنون میشوم یکی جواب بده
سلام.من فردا می خوام از سفارت وقت بگیرم؟مدارک غیر از پاسپورت و اصل پذیرش چی می خواد؟ایا پذیرش به زبان اسپانیایی هم ببرم؟کپی ازشون بگیرم یا نه؟چه ساعتی انجا باشم؟ممنون
سلام
نه همون پاسپورت کافیه.اصل پذیرش رو هم ببرید اما اگه اصلش رو هم نبرید با نسخه پرینت شدش یا حتی ایمیل استاد یا دانشگاه که توش نوشته باشه شما برای چه تاریخی باید اونجا باشید کافیه.فکر کنم تا قبل از ظهر اونجا باشید خوبه .من خودم ساعت 10:30 اونجا وقت گرفتم اما ساعتش خیلی مهم نیست
سلام.من برای مقطع دکترا از upc پذیرش دارم.امروز سفارت بودم.برای 7 مارچ بهم وقت دادند برای تحویل مدارک.
علاقه مندی ها (Bookmarks)