صفحه 178 از 506 نخستنخست ... 78128168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188228278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,771 تا 1,780 , از مجموع 5051

موضوع: ویزای دانشجویی اسپانیا

پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

بچه هایی که برای دکتری پذیرش داشتند میشه لطف کنند و بگن که این برنامه تحقیقاتی که سفارت میخواد چیه؟
    اخه من بغیر از نامه پذیرشم یه نامه دیگه دارم که توش پروژم رو و اینکه قراره رو چه حوزه ای کار بکنم دارم .ایا این همونه؟
    خداییش خیلی سفارت داغونیه هیجا این کوفت و زهرمارایی که اینا می خوان رو نمی خواد

Junior Member

بچه ها یک سوال.اگه بخوایم ببینیم جواب ویزامونو بازم باید روز قبلش بریم روی در اسم بنویسیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shabi9 نمایش پست ها
    بچه ها یک سوال.اگه بخوایم ببینیم جواب ویزامونو بازم باید روز قبلش بریم روی در اسم بنویسیم؟
    بله معمولا دوستانی که می خواستن جواب بگیرن اینکارو میکردن.ایشالا که مثبت باشه
    ما رو هم بیخبر نذارین
    موفق باشین

بچه ها خبر جدید از ویزا کسی نگرفته؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shabi9 نمایش پست ها
    اگر صبح اول وقت اونجا باشید هم معمولا بیش از یک ساعت منتظر نمیمونید.
    الهی خوش خبر برگردین.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    بچه ها خبر جدید از ویزا کسی نگرفته؟
    من شخصا در بی خبری کامل به سر مبرم، با اینکه 50 روز از تحویل مدارکم می گذره!
    به نظرتون کاری میشه کرد؟

سلام به همه دوستان. من سوالمو دوباره میپرسم به امید اینکه کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه:

در چند صفحه پیش نوشتم که Coordinator با پذیرش دکترای من در upc موافقت کرده و کارهای اداریش مانده که بایستی انجام بشه. هنوز نامه پذیرش را به من نداده و هرچقد هم پیگیری میکنم جوابی از Coordinator نمی گیرم غیر از اینکه بایستی صبر کنم.
    تو سایت upc دیدم (http://doctorat.upc.edu/matricula/calendari.php) که زده برای ترم spring یک زمان Pre-Registration داره که تا 31 ژانویه (2 روز پیش) هست و بعدش Registration که از 1 تا 14 فوریه هست.
    سوال من اینه که:
    (1) وقتی Coordinator با پذیرش اولیه من موافقت کرده و دنبال Supervisor واسه من میگرده (به قول خودش فقط کارهای اداری باقی مانده) یعنی Pre-registration انجام شده؟ یا مفهوم Pre-Registration چیز دیگریست؟
    (2) آیا تا 14 فوریه (آخرین روز ثبت نام) زمان هنوز هست تا نامه پذیرش را بگیرم و ثبت نام کنم؟

دوستان ایا CV و SOP رو هم باید به سفارت داد یا نه؟ بابا یکی جواب بده لطفا سوال قبلیمم رو هم دوباره میپرسم

بچه هایی که برای دکتری پذیرش داشتند میشه لطف کنند و بگن که این برنامه تحقیقاتی که سفارت میخواد چیه؟
    اخه من بغیر از نامه پذیرشم یه نامه دیگه دارم که توش پروژم رو و اینکه قراره رو چه حوزه ای کار بکنم دارم .ایا این همونه؟

Senior Member YPhoenix آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronics

نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    دوستان ایا CV و SOP رو هم باید به سفارت داد یا نه؟ بابا یکی جواب بده لطفا سوال قبلیمم رو هم دوباره میپرسم

سلام Azin_B عزیز
    عصبانی نشو عزیزم اصلا ارزشش نداره!!!
    آره روی تابلو نصب شده داخل سفارت نوشته CVو SOP باید بدین و جزو مدارکیه که آقایون محترم میگن: "حالا هرچی دیگه دوست داری بده!!!"

برنامه تحصیلی هم همینجوره جزو مدارکیه که اصلی نیست و آخر میگیرن و شامل کورسهایی که پاس میکنید هست و محتواشون.
    آره همونه سخت نگیرید.

پیروز باشید

Senior Member YPhoenix آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronics

نقل قول نوشته اصلی توسط bluebit نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. من سوالمو دوباره میپرسم به امید اینکه کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه:

در چند صفحه پیش نوشتم که Coordinator با پذیرش دکترای من در upc موافقت کرده و کارهای اداریش مانده که بایستی انجام بشه. هنوز نامه پذیرش را به من نداده و هرچقد هم پیگیری میکنم جوابی از Coordinator نمی گیرم غیر از اینکه بایستی صبر کنم.
    تو سایت upc دیدم (http://doctorat.upc.edu/matricula/calendari.php) که زده برای ترم spring یک زمان Pre-Registration داره که تا 31 ژانویه (2 روز پیش) هست و بعدش Registration که از 1 تا 14 فوریه هست.
    سوال من اینه که:
    (1) وقتی Coordinator با پذیرش اولیه من موافقت کرده و دنبال Supervisor واسه من میگرده (به قول خودش فقط کارهای اداری باقی مانده) یعنی Pre-registration انجام شده؟ یا مفهوم Pre-Registration چیز دیگریست؟
    (2) آیا تا 14 فوریه (آخرین روز ثبت نام) زمان هنوز هست تا نامه پذیرش را بگیرم و ثبت نام کنم؟
    سلام دوست گرامی
    1- Pre-registration شامل اقداماتی هست که منجر به ارسال پذیرش واسه شما میشه. یعنی مدارکتون بررسی بشه، پذیرش اولیه بشید validate و خودتون هم پذیرش رو accept کنید و .... همینا میشه مراحل اداری
    2- 1 تا 14 فوریه مهلت ثبت نام دانشجویانه یعنی اونایی که میخوان دوره رو شروع کنن تو این تاریخها باید اونجا باشن واسه ثبت نام. متاسفانه اگه اگه اگه نامه پذیرش هم دستتون برسه و اگه اگه اگه اگه اگه این سفارت قبول کنه وقت بده! که نمیده، شما به شروع نمیرسید و باید دیفر کنید واسه سپتامبر.
    خود مسوول پذیرش میگه چکار کنید. ما هم در خدمتیم.
    کلا هم خدا صبر جزیل عنایت بفرماد بهتون...

پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)