صفحه 56 از 232 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263646566106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

با سلام
    مثل اینکه گرفتاریهای دانشجوها در مورد گرفتن ارز تمامی نداره. بعد از زحمت فراوانی که برای گرفتن نامه وزارت کشیدیم الن باید با بانکها و قوانین دست و پا گیرشون دست و پنجه نرم کنیم. قبل از قانون جدید نامه وزارت رو به نام هر بانکی که شعبه ارزی بود میگرفتیم با هماهنگی ارز رو همون روز بهمون میدادن یا نهایت چند روز الافی داشت اما الان که فقط چند شعبه بانک ملی رو اعلام کردن برای گرفتن ارز اونا هم برای خودشون وقت میدن. بانک ملی شعبه پاسداران پنجشنبه تلفنی گفت که الان نامتونو بیارین برای فروردین 91 بهتون وقت میدن. بانکهای خصوصی هم زیاد تفاوتی نمیکنن. یکی از شعب بانک پاسارگاد برای دریافت ارز میگه باید نامتونو بفرستیم امور بین الملل تا بررسی بشه و جوابش حداقل یک هفته طول میکشه و تضمینی هم نیست. همچنین میگن که تمام شعبه های بانک پاسارگاد همینطورین. آخه اینا اصلا به فکر ما هستن یا نه؟ کسی که این هفته پرواز داره ارز یه هفته دیگه یا چند ماه دیگه به چه دردش میخوره؟ این همه خرج رو وقتی میرسه اونجا چطور جبران کنه؟ تازه میگین که خرید ارز آزاد قاچاقه! آخه این قوانین رو که میذارین به عواقبش و مشکلاتی که پیش میاد هم فکر میکنید؟
    دوستان برای کسی که دوشنبه این هفته پرواز داره و هنوز هم نتونسته ارز بخره توصیه ای دارین؟ کسی مورد مشابه داره؟ راه حلی به فکر کسی میرسه؟
    با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haliloo نمایش پست ها
    با سلام
    مثل اینکه گرفتاریهای دانشجوها در مورد گرفتن ارز تمامی نداره. بعد از زحمت فراوانی که برای گرفتن نامه وزارت کشیدیم الن باید با بانکها و قوانین دست و پا گیرشون دست و پنجه نرم کنیم. قبل از قانون جدید نامه وزارت رو به نام هر بانکی که شعبه ارزی بود میگرفتیم با هماهنگی ارز رو همون روز بهمون میدادن یا نهایت چند روز الافی داشت اما الان که فقط چند شعبه بانک ملی رو اعلام کردن برای گرفتن ارز اونا هم برای خودشون وقت میدن. بانک ملی شعبه پاسداران پنجشنبه تلفنی گفت که الان نامتونو بیارین برای فروردین 91 بهتون وقت میدن. بانکهای خصوصی هم زیاد تفاوتی نمیکنن. یکی از شعب بانک پاسارگاد برای دریافت ارز میگه باید نامتونو بفرستیم امور بین الملل تا بررسی بشه و جوابش حداقل یک هفته طول میکشه و تضمینی هم نیست. همچنین میگن که تمام شعبه های بانک پاسارگاد همینطورین. آخه اینا اصلا به فکر ما هستن یا نه؟ کسی که این هفته پرواز داره ارز یه هفته دیگه یا چند ماه دیگه به چه دردش میخوره؟ این همه خرج رو وقتی میرسه اونجا چطور جبران کنه؟ تازه میگین که خرید ارز آزاد قاچاقه! آخه این قوانین رو که میذارین به عواقبش و مشکلاتی که پیش میاد هم فکر میکنید؟
    دوستان برای کسی که دوشنبه این هفته پرواز داره و هنوز هم نتونسته ارز بخره توصیه ای دارین؟ کسی مورد مشابه داره؟ راه حلی به فکر کسی میرسه؟
    با تشکر
    سلام
    این قانون جدیدی که میگی کجاست؟ اگه میشه لینکشو بزار.
    اگه این چیزی که میگی تو همه شعبه های بانک ملی باشه یعنی دانشجوهارو حواله بدن به فروردین از نظر عقلی یکم سخته باورش. اینا خودشون تو آخرین بخشنامه گفتن که روزارنه به 250 نفر نامه جهت مراجعه به بانک میدن. خوب تمام این 250 تا دانشجو از تهران که نیستن. اگه بگیم 200 نفر از تهران باشن. بعدش اگه بگیم 15 تا شعبه اعم از بانک های مختلف تو تهران ارز رو بخوان به دانشجو بده تقریبا هر بانک 13 نفر در روز. اگه اینا الان بخوان وقت فروردین 91 رو بدن یعنی هر بانکی الان نزدیک 400-600 نفر تو لیست انتظار داره؟ خوب اگه متوسط این رو در 15 ضرب کنیم یه چیزی در حدود 7500 نفر میشه. اصلا تا به حال این مقدار نامه جهت دریافت ارز تو این یه ماه اخیر از وزارت علوم صادر شده؟
    واقعا که قانون های مملکتمون رو باید با طلا نوشت و به تمام جهان صادر کرد. اون موقع هستش که جهان گلستان میشه. الن که ایران خودمون گلستان هست.
    ویرایش توسط shahrooz00 : February 3rd, 2012 در ساعت 04:39 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz00 نمایش پست ها
    سلام
    این قانون جدیدی که میگی کجاست؟ اگه میشه لینکشو بزار.
    دوست عزیز اگه محتویات این فروم رو مطالعه کنی اطلاعات خوبی گیرت میاد. مشکل دیگه اینجاست که حتی قانون جدید در بسیاری از موارد التزامی به اجرا ندارد.

Junior Member

اگرچه این امارها یکم منطقی نیست اما درسته. در مراجعه ای که به وزارت علوم داشتم یکی از کارمندا میگفت تا الان 15000 نفر ثبت نام کردن و اگه این رو در نظر داشته باشیم که ظرفیت روزانه وزارت برای صدور نامه 100 نفر باشه تاریخی که الان برای مراجعه در تیرماه میدن درست درمیاد.
    http://iranscholarship.msrt.ir/news/...10-17-05-02-54

Junior Member

این لینک که مال دی ماه هست. لینک جدید میگه که روزی به 250 نفر رو نامه میدن.
    ولی من هنوز هیچ بخشنامه ای که بگه فقط به یه تعداد بانک مشخص باید رجوع کرد ندیدم تا به حال. این چند شعبه بانک ملی که میگی اعلام کردن رو من میگم . این الان کجا میشه دید؟

Junior Member

مهم نیست که الان وزارت به چند نفر نامه میده مهم اینه که الن ثبت نام کنی برای خرداد و تیرماه 91 بهت وقت میدن. جلوی در همونجایی که تو وزارت نامه ارز میدن یه فهرستی از شعب بانک ملی چسبونده که شامل شعب بانک ملی مرکزی شهرستانها و چند شعبه تهران هست. من خودم به یکیشون (شعبه پاسداران) زنگ زدم گفت که الن نامتو بیاری ارز رو فروردین 91 بهت میتونیم بدیم. در مورد بانکهای خصوصی هم سلیقه ای است. مثلا بانک پاسارگاد میگه که نامتو باید بفرستیم امور بین الملل که بررسی بشه و حداقل یه هفته طول میکشه جوابش بیاد و ارز رو برامون بفرستن که بهت بدیم.
    وزارت نامه رو به نام هر بانکی که میخوای صادر میکنه اما باید از قبل هماهنک کنی که حتما اون بانک بهت ارز بده وگرنه تو وزارت یه اطلاعیه دیگه هست که نامه رو فقط برای هر ترم به اسم یه بانک میده و اگه بانک بهتون ارز نداد به اونا ربطی نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz00 نمایش پست ها
    این لینک که مال دی ماه هست. لینک جدید میگه که روزی به 250 نفر رو نامه میدن.
    ولی من هنوز هیچ بخشنامه ای که بگه فقط به یه تعداد بانک مشخص باید رجوع کرد ندیدم تا به حال. این چند شعبه بانک ملی که میگی اعلام کردن رو من میگم . این الان کجا میشه دید؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Embedded and Intelligent Systems Halmstad University

سلام و ممنون از همه اطلاعات خيلي از اطلاعات استفاده كردم اما يه جاهايي كيج شدم بذيرش من ارديبهشت ٩١ مياد و من إز خوندن اين اطلاعات فهميدم كه بأيد شهريه دانشكاه رو اول واريز كنيم بعد دنبال ارز دولتي باشيم درسته؟ خوب حالا اين مقدارو از كجا بخريم؟ و وقتي با اين ارز ازاد اكه تازه بشه بيدا كرد حواله كني يه بار ضرر كردي ديكه درسته؟ سوال بعدي اينه كه اكه الان واسه ٥ ماه ديكه وقت مي دن اكه من ارديبهشت ٩١ اقدام كنم فكر كنم درسم تموم شه نوبتم ميشه يعني بأيد بي خيال بشم؟ ارز هم كه هنوز به نرخ ١٢٢٦ عرضه نميشه!!

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط shelerance_f نمایش پست ها
    سلام و ممنون از همه اطلاعات خيلي از اطلاعات استفاده كردم اما يه جاهايي كيج شدم بذيرش من ارديبهشت ٩١ مياد و من إز خوندن اين اطلاعات فهميدم كه بأيد شهريه دانشكاه رو اول واريز كنيم بعد دنبال ارز دولتي باشيم درسته؟ خوب حالا اين مقدارو از كجا بخريم؟ و وقتي با اين ارز ازاد اكه تازه بشه بيدا كرد حواله كني يه بار ضرر كردي ديكه درسته؟ سوال بعدي اينه كه اكه الان واسه ٥ ماه ديكه وقت مي دن اكه من ارديبهشت ٩١ اقدام كنم فكر كنم درسم تموم شه نوبتم ميشه يعني بأيد بي خيال بشم؟ ارز هم كه هنوز به نرخ ١٢٢٦ عرضه نميشه!!
    سلام، اگر گرفتن ویزای شما منوط به پرداخت شهریه هستش بله مثل نروژ (به هر حال ضرره ولی خوب وقتی میتونید با نرخ 1226 ارز بگیرید بعدا به دردتون میخوره)، اما اگر نیست میتونید قبل از پرداخت بگیرید. لازم نیست تا اون موقع صبر کنید. به صورت صوری (مثل آپلود صفحه خالی) در سایت نشا ثبت نام کنید و وقت بگیرید ، هر وقت مدارکتون آماده شد در سایت جایگزین کنید. ارز مسافرتی، دانشجویی و بیماران توسط بانکها به نرخ 1226 ارائه میشه.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

Junior Member

سلام دوستان،
    من امروز به سایت نشا رفتم که ثبت نام کنم ولی سایت پایین بود و این پیغام رو می داد که: "استفاده از سامانه تا اطلاع ثانوي امکام پذير نمي باشد"
    کسی اطلاعی داره که چه مشکلی پیش اومده؟ کلا سامانه متوقف شده یا اینکه این یه ایراد موقتی هست؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره سریع در میون بذاره.

Junior Member

با سلام
    من یه چند وقتیه یه سوالاتی خیلی ذهنم رو درگیر کرده.
    در حال حاضر صرافی ها دیگه ارز نمیفروشن اگر هم ارز بفروشن خوب به قیمت 1226 نمیفروشن و در اون صورت میشه گفت باید آزاد خرید کرد. اگه ارز رو آزاد خریداری کنیم خوب هیچ رسیدی بهمون تحویل داده نمیشه چون اگه اینا بخواهند رسید تحویل بدن باید مقدار و مشخصات و قیمت فروش رو تو سامانه ای که بانک مرکزی اعلام کرده ثبت کنن. پس میشه گفت رسید بی رسید. این تا اینجای مطلب.
    خوب حالا گیرم ارز رو از بازار آزاد تهیه کردیم. بعد از اون با خبر هایی که اخیرن شده خروج ارز بدون داشتن مدرک قاچاق محسوب شده اخیرن و در حال حاضر بازرسی بدنی هم دیگه داره شروع میشه که بیش از حد 5000 دلار ارز خارج نکنیم. اینم تا اینجای قضیه.
    و باید این رو هم در نظر داشته باشیم که خود بانک ها هم ارز بهمون نمیفروشن و اون هم از صرافی ها. پس فعلا فقط از طریق ارز دانشجویی میشه ارز بدون قاچاق تهیه کرد. که اون هم همه خودمون میدونیم کلی مشکل داره. البته اگه ارز دانشجویی رو هم بگیریم بیش از 5000 نمیتونی خارج کنیم و من یکی اینجا موندم ببینم پس باقی ارزی که میدن رو چیکار کنیم مثلا بعضی ها بالای 10000 دلار ارز دانشجویی بهشون تعلق میگیره که احتمالا میتونن 5000 تا خارج کنن باقیشم دوباره برن به خود بانک مرکزی بفروشن دیگه
    حالا اونایی که شهریه دانشگاه و زندگی در سال باید روی هم رفته بیش از 50000 دلار هزینه کنن اون بدبختا باید این وسط چیکار کنن؟ 1- ارز رو از کجا بیارن که قاچاقچی نشن. 2- ارز دانشجوییشون رو چجوری از ایران خارج کنن که دوباره قاچاقچی نشن. 3- اگه خاک دیگه اعم از هر نوعی شما عزیزان میدونین به من هم بگین که من همون خاک رو بر سرم کنم.