صفحه 58 از 232 نخستنخست ... 8484950515253545556575859606162636465666768108158 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط parvin_nrz نمایش پست ها
    تو سایت نشا
    مربوط به کسانی هست که سربازی نرفته اند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz00 نمایش پست ها
    در مورد سوال اول اینکه بعد از ثبت نام در سایت نشا باید بری قسمت درخواست ها و درخواست معرفی نامه به بانک رو بدی که در اون صورت بهت وقت میدن. جتما باید این کار رو بکنی وگرنه در نوبت دهی قرار نمیگیری و به کارات رسیدگی نمیشه.
    موفق باشی
    من ثبت نام کردم تایید نهایی هم کردم ولی بهم کد رهگیری یا چیزی نداد.الان که دوباره میرم مراحل ثبت نام رو انجام بدم میگه کد ملی شما تکراری هست. پس چطوری درخواست نامه به بانک رو بدم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng. University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط parvin_nrz نمایش پست ها
    فکر کنم شلوغه.من صبح وزارت علوم بوده شاید 100 نفر تو صف بودن
    مرسی بالاخره باز شد! یه سئوال دیگه. دوست من الان که ثبت نام کرده بهش برای تیر ماه وقت دادن! خیلی دیر وقت میدن که! اگه کسی نوبتش نشده باشه، میشه بره وزارت علوم به عنوان رزرو کسی که نوبتش شده و نیومده بهش نامه بانک بدن؟

Junior Member

سلام دوستان. یه سوال. این نامه ای که وزارت علوم میده تاریخ داره؟ یعنی حتما باید تا یه زمان مشخصی بریم بانک یا دیگه نامه رو که گرفتیم هروقت خواستیم می تونیم بریم بانک؟ یه سوال دیگه، اشکال نداره اول نامه رو بگیریم بعد بریم اون بانک موردنظر( پاسارگاد) حساب باز کنیم؟ بانک از روی تاریخ نامه گیر نمیده که چرا اول نامه گرفتین بعد حساب باز کردین؟

Junior Member

بچه ها من امروز رفتم این نامه رو گرفتم.من 2 روز پیش رفتم تو سایت نشا ثبت نام کردم.بهم تیر 91 وقت داد.در حالیکه من هفته دیگه پروازمه.صبح امروز ساعت صبح رفتم وزارت علوم و اسممو تو لیست کسانی که می خوان نامه برای ارز بپیرن نوشتم 1 ساعتی طول کشید تا مدارکمو دادم به مسولش و بعد از 3 ساعت نامه رو گرفتم. هر کس می خواد می تونه همین کارو بکنه نوبتش مهم نیست

Junior Member

سلام
    1-من ایران نیستم و برای تمامی امور اداری در تمام ارگانها و سازمانها خصوصی و دولتی به برادرم وکالت نامه تام دادم. اما امروز برادرم که با نامه وزارت علوم و مدارک وکالتنامه به بانک میره بانک بهش میگه که باید وکالت نامه ای بیاری که توش قید شده باشه شما می تونید ارز رو هم دریافت و پرداخت کنید!! آیا راه حلی هست یا باید برگردم و یه وکالت نامه دیگه بدم.
    2- بانک همچنین یه شماره حساب خارج کشور خواسته که پول رو به حسابم واریز کنه اما از اونجا که من در انگلستان هستم و ایران هیچگونه ارتباط بانکی با این کشور نداره، بانک ملی چطوری میتونه به حساب من پول واریز کنه؟ آها یادم افتاد: بانک خارجی(Lloyd) هم به من اعلام کرده که هیچگونه تبادل ارزی با ایران نمیتونم داشته باشم. حالا شما بگید ما چیکار کنیم با این معاون شعبه ارزی بانک ملی شهرستان ...؟
    3- آیا صرافی ها توانایی ارسال ارز رو به حساب من توی انگلستان دارند؟ چجوری؟
    4- اگر خدای ناکرده بانک به ما ارز نداد از کجا میشه ارز ***تهیه کرد؟ و چگونه به انها اعتماد کنیم؟
    با تشکر
    ویرایش توسط میلاد : February 7th, 2012 در ساعت 02:44 PM دلیل: حذف کلمه قاچ اق

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط abcdeng نمایش پست ها
    سلام
    1-من ایران نیستم و برای تمامی امور اداری در تمام ارگانها و سازمانها خصوصی و دولتی به برادرم وکالت نامه تام دادم. اما امروز برادرم که با نامه وزارت علوم و مدارک وکالتنامه به بانک میره بانک بهش میگه که باید وکالت نامه ای بیاری که توش قید شده باشه شما می تونید ارز رو هم دریافت و پرداخت کنید!! آیا راه حلی هست یا باید برگردم و یه وکالت نامه دیگه بدم.
    2- بانک همچنین یه شماره حساب خارج کشور خواسته که پول رو به حسابم واریز کنه اما از اونجا که من در انگلستان هستم و ایران هیچگونه ارتباط بانکی با این کشور نداره، بانک ملی چطوری میتونه به حساب من پول واریز کنه؟ آها یادم افتاد: بانک خارجی(Lloyd) هم به من اعلام کرده که هیچگونه تبادل ارزی با ایران نمیتونم داشته باشم. حالا شما بگید ما چیکار کنیم با این معاون شعبه ارزی بانک ملی شهرستان ...؟
    3- آیا صرافی ها توانایی ارسال ارز رو به حساب من توی انگلستان دارند؟ چجوری؟
    4- اگر خدای ناکرده بانک به ما ارز نداد از کجا میشه ارز قاچاق تهیه کرد؟ به زبان دیگر قاچاقچیان ارز در کجا بیشتر یافت میشوند و چگونه به انها اعتماد کنیم؟
    با تشکر
    بانک همچین یه خورده الکی داره بهت گیر میده. ولی به هر حال . اون وکالت نامه اسمش وکالت نامه ارزی هستش که باید بری سفارت ایران و از اونجا درخواست وکالتنامه ارزی به نام برادرتون بدین.
    برای مورد 2 خوب به بانک شماره حساب بدین چه مشکلی داره؟ اگه اینا میگن ارز رو به حسابت میریزن خوب شاید یه چیزی میدونن دیگه. اگر هم نتونستن بریزن خوب اون وقت مجبور هستن که ارز رو به برادرتون دستی تحویل بدن.
    مورد 3 که خیلی اوکیه. صرافی های توانایی هر کاری که ازشون بخواین رو دارن نگران نباشین.
    4 رو هم ایشالله بانک ارز رو میده :::
    موفق باشین

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz00 نمایش پست ها
    بانک همچین یه خورده الکی داره بهت گیر میده. ولی به هر حال . اون وکالت نامه اسمش وکالت نامه ارزی هستش که باید بری سفارت ایران و از اونجا درخواست وکالتنامه ارزی به نام برادرتون بدین.
    برای مورد 2 خوب به بانک شماره حساب بدین چه مشکلی داره؟ اگه اینا میگن ارز رو به حسابت میریزن خوب شاید یه چیزی میدونن دیگه. اگر هم نتونستن بریزن خوب اون وقت مجبور هستن که ارز رو به برادرتون دستی تحویل بدن.
    مورد 3 که خیلی اوکیه. صرافی های توانایی هر کاری که ازشون بخواین رو دارن نگران نباشین.
    4 رو هم ایشالله بانک ارز رو میده :::
    موفق باشین
    ممنونم از پاسخ شما. اینکه بانک داره الکی گیر میده که شکی نیست و من در حال بر طرف کردن این گیرها از طریق بازرسی بانک ملی هستم. به محض پیروزی حق بر باطل شما دوستان رو در جریان می گذارم. در مورد وکالت نامه طبق گفته بازرسی خیلی محترم بانک ملی نیازی به وکالت نامه نمی باشد. والدین دانشجو می تواند با در دست داشتن مدارک از بانک ارز دانشجو را دریافت نمایند.
    پیروز باشید

Senior Member nima_AA آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جلوگیری از ضرر و زیان های ناشی از نوسان نرخ دلار

گویا تازه داره یک ذره مشکلات ارز دانشجویی در رسانه ها انعکاس پیدا میکنه

لینک 2 خبر :

نوسانات ارز و مشکلات دانشجویان برای دریافت دلار ادامه دارد

مشکلات دانشجویان خارج برای تهیه ارز دانشجویی

قسمتی از مطالب :

در همین رابطه حسن مسلمی نائینی مدیرکل بورس وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به آمار 80 هزار نفری دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند، گفته بود که در حال حاضر حدود 4 هزار دانشجوی ایرانی خواستار ارز شده‌اند و وزارت علوم فقط می‌تواند در روز پاسخگوی 100 نفر از آن‌ها باشد.

با فرمول این اقایون باید بعد از 1.5 ماه کار همه دوستان انجام بشه ......اما با این سیستم وقت دهی من موندم این عدد 100 نفر در روز را از کجا اوردن؟
    ویرایش توسط nima_AA : February 6th, 2012 در ساعت 04:58 PM
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جلوگیری از ضرر و زیان های ناشی از نوسان نرخ دلار

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_AA نمایش پست ها
    گویا تازه داره یک ذره مشکلات ارز دانشجویی در رسانه ها انعکاس پیدا میکنه

لینک 2 خبر :

نوسانات ارز و مشکلات دانشجویان برای دریافت دلار ادامه دارد

مشکلات دانشجویان خارج برای تهیه ارز دانشجویی

قسمتی از مطالب :

در همین رابطه حسن مسلمی نائینی مدیرکل بورس وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به آمار 80 هزار نفری دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند، گفته بود که در حال حاضر حدود 4 هزار دانشجوی ایرانی خواستار ارز شده‌اند و وزارت علوم فقط می‌تواند در روز پاسخگوی 100 نفر از آن‌ها باشد.

با فرمول این اقایون باید بعد از 1.5 ماه کار همه دوستان انجام بشه ......اما با این سیستم وقت دهی من موندم این عدد 100 نفر در روز را از کجا اوردن؟
    من فکر می کنم یکی از راه های تغییر وضع موجود اینه که خودمون هم یه تلاشی بکنیم . من خودم به تابناک ایمیل زدم و شرایط دانشجوییان خارج از کشور رو براشون گفتم , خلاصه به نظر به جای دست به دعا برداشتن بهتره بچه های این فروم هم یه شکواییه هایی بنویسن و به هرجایی که فکر می کنن موثره, بفرستن . همچنین دوستاتی که مثل من بخت برگشته به ترم تابستون دیفر کردن پذیرششونو (غافل از اینکه وزارت علوم برای ترم تابستان ارز نمی دهد) بهتره برن وزارت و با یه مسئولی , کسی صحبت کنن . انباشت همین صحبت ها و اعتراضاته که باعث میشه آقایون مجبور به انجام یه کارایی بشن