-----------------------
God Knows The Best
تشکر بابت پاسختون. مگر اینطور نیست که در صورت پذیرفته شدن توسط یه شرکتی , اونا ویزای کار برای شخص درخواست می دن؟
ارسال مدارك : 2010/12/01 ....فايل نامبر کبک : 2011/3/24....سی اس کیو : 2013/10/23....فایل نامبر فدرال : 2013/12/19....مدیکال : 2014/2/10
پاس ریکوءست : 2014/3/31
ممنون. با توجه به آگاهی و تجربیاتتون، آیا شرایط کاری برای فردی با مشخصاتی که ذکر کردم ( البته ویزای کار ندارم) مطلوبه ؟ و میشه روی این موضوع حساب کرد ؟
ارسال مدارك : 2010/12/01 ....فايل نامبر کبک : 2011/3/24....سی اس کیو : 2013/10/23....فایل نامبر فدرال : 2013/12/19....مدیکال : 2014/2/10
پاس ریکوءست : 2014/3/31
-----------------------
God Knows The Best
سلام دوستان
من 2 چیز متفاوت درباره کار دانشجویی در مالزی شنیدم :
1 - دانشجو اجازه کار در مالزی رو نداره
2 - دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتونن کار کنن
دوستان با توجه به اینکه من میخوام واسه Ph.D زمین شناسی مهندسی اقدام کنم،هزینه های دانشگاه و زندگی رو به چه شکلی باید تامین کنم؟ لطفاً راهنمایی کنین دوستان، با هزینه شخصی امکان تحصیل 3 ساله در مالزی خیلی سخته،با توجه به هزینه هایی که دوستان در قسمت های مختلف فروم مطرح کردن
به نوعی هر دو درست هست.
قانون کلی : دانشجو اجازه کار در مالزی نداره و باید ویزای کار داشته باشه.
قوانین جانبی که فقط در مطبوعات دیدم و اجرا شدنش رو در اطرافیانم ندیدم: اداره مهاجرت چندین بار اعلام کرد که دانشجوهای تحصیلات کمیلی با مراجعه به این اداره و درخواست ویزای کار پارت تایم. این اجازه بهشون داده میشه. و بار دیگه اعلام شد که برنامه ای برای ارائه تحصیلات وجود داره.
اما یکی از دوستان بنده که دکترا میخوند ، و کار هم پیدا کرد، ازش ویزای کار خواستن و نتونست ارائه بده. البته دنبالش هم نرفت.
اطلاعات بنده در این حد بود.
موفق باشید
-----------------------
God Knows The Best
سلام
می خواستم بدونم برا کسی که لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از یه دانشگاه خوب و با سابقه کاری دو سال مرتبط با رشته و اینکه انگلیسیش هم عالی باشه در سطح advanced باشه، ایه امکان کار در مالزی هست؟ و چه مدارکی لازم هستش؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
شدیدا به شماره تماس یکی از پزشکان عزیزی که از ایران فارغ التحصیل شده و در مالزی مشغول طبابت هستند نیازمندیم!
دوست عزیز، زیاد روش حسابی باز نکنید... منم ادبیات انگلیسی خوندم، 7 سال هم سابقه کار دارم. ولی...
دوستان میگن تو موسسات زبانی که تو مجلات ایرانیتبلیغ میکنن شاید بشه کار گیر آورد... ولی راستش من 2بار زنگ زدم جوابی نگرفتم.
به هرحال ناامید نباشید... کار نشد نداره... ولی از اولش که بیاید عملی نیست...حداقل باید یه 3-4 ماهی بگذره خودتون روال زندگی اینجا دستتون بیاد، و هزینه هاتون تعدیل شه... بعدش شروع کنید دنبال کار بگردید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)