سلام دوستان. یه سوال. این نامه ای که وزارت علوم میده تاریخ داره؟ یعنی حتما باید تا یه زمان مشخصی بریم بانک یا دیگه نامه رو که گرفتیم هروقت خواستیم می تونیم بریم بانک؟ یه سوال دیگه، اشکال نداره اول نامه رو بگیریم بعد بریم اون بانک موردنظر( پاسارگاد) حساب باز کنیم؟ بانک از روی تاریخ نامه گیر نمیده که چرا اول نامه گرفتین بعد حساب باز کردین؟
بچه ها من امروز رفتم این نامه رو گرفتم.من 2 روز پیش رفتم تو سایت نشا ثبت نام کردم.بهم تیر 91 وقت داد.در حالیکه من هفته دیگه پروازمه.صبح امروز ساعت صبح رفتم وزارت علوم و اسممو تو لیست کسانی که می خوان نامه برای ارز بپیرن نوشتم 1 ساعتی طول کشید تا مدارکمو دادم به مسولش و بعد از 3 ساعت نامه رو گرفتم. هر کس می خواد می تونه همین کارو بکنه نوبتش مهم نیست
سلام
1-من ایران نیستم و برای تمامی امور اداری در تمام ارگانها و سازمانها خصوصی و دولتی به برادرم وکالت نامه تام دادم. اما امروز برادرم که با نامه وزارت علوم و مدارک وکالتنامه به بانک میره بانک بهش میگه که باید وکالت نامه ای بیاری که توش قید شده باشه شما می تونید ارز رو هم دریافت و پرداخت کنید!! آیا راه حلی هست یا باید برگردم و یه وکالت نامه دیگه بدم.
2- بانک همچنین یه شماره حساب خارج کشور خواسته که پول رو به حسابم واریز کنه اما از اونجا که من در انگلستان هستم و ایران هیچگونه ارتباط بانکی با این کشور نداره، بانک ملی چطوری میتونه به حساب من پول واریز کنه؟ آها یادم افتاد: بانک خارجی(Lloyd) هم به من اعلام کرده که هیچگونه تبادل ارزی با ایران نمیتونم داشته باشم. حالا شما بگید ما چیکار کنیم با این معاون شعبه ارزی بانک ملی شهرستان ...؟
3- آیا صرافی ها توانایی ارسال ارز رو به حساب من توی انگلستان دارند؟ چجوری؟
4- اگر خدای ناکرده بانک به ما ارز نداد از کجا میشه ارز ***تهیه کرد؟ و چگونه به انها اعتماد کنیم؟
با تشکر
ویرایش توسط میلاد : February 7th, 2012 در ساعت 02:44 PM دلیل: حذف کلمه قاچ اق
بانک همچین یه خورده الکی داره بهت گیر میده. ولی به هر حال . اون وکالت نامه اسمش وکالت نامه ارزی هستش که باید بری سفارت ایران و از اونجا درخواست وکالتنامه ارزی به نام برادرتون بدین.
برای مورد 2 خوب به بانک شماره حساب بدین چه مشکلی داره؟ اگه اینا میگن ارز رو به حسابت میریزن خوب شاید یه چیزی میدونن دیگه. اگر هم نتونستن بریزن خوب اون وقت مجبور هستن که ارز رو به برادرتون دستی تحویل بدن.
مورد 3 که خیلی اوکیه. صرافی های توانایی هر کاری که ازشون بخواین رو دارن نگران نباشین.
4 رو هم ایشالله بانک ارز رو میده :::![]()
موفق باشین
ممنونم از پاسخ شما. اینکه بانک داره الکی گیر میده که شکی نیست و من در حال بر طرف کردن این گیرها از طریق بازرسی بانک ملی هستم. به محض پیروزی حق بر باطل شما دوستان رو در جریان می گذارم. در مورد وکالت نامه طبق گفته بازرسی خیلی محترم بانک ملی نیازی به وکالت نامه نمی باشد. والدین دانشجو می تواند با در دست داشتن مدارک از بانک ارز دانشجو را دریافت نمایند.
پیروز باشید
گویا تازه داره یک ذره مشکلات ارز دانشجویی در رسانه ها انعکاس پیدا میکنه
لینک 2 خبر :
نوسانات ارز و مشکلات دانشجویان برای دریافت دلار ادامه دارد
مشکلات دانشجویان خارج برای تهیه ارز دانشجویی
قسمتی از مطالب :
در همین رابطه حسن مسلمی نائینی مدیرکل بورس وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به آمار 80 هزار نفری دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل میکنند، گفته بود که در حال حاضر حدود 4 هزار دانشجوی ایرانی خواستار ارز شدهاند و وزارت علوم فقط میتواند در روز پاسخگوی 100 نفر از آنها باشد.
با فرمول این اقایون باید بعد از 1.5 ماه کار همه دوستان انجام بشه ......اما با این سیستم وقت دهی من موندم این عدد 100 نفر در روز را از کجا اوردن؟
ویرایش توسط nima_AA : February 6th, 2012 در ساعت 04:58 PM
زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت میدهد.
باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاحشده » ماست. « آنتونی رابینز »
من فکر می کنم یکی از راه های تغییر وضع موجود اینه که خودمون هم یه تلاشی بکنیم . من خودم به تابناک ایمیل زدم و شرایط دانشجوییان خارج از کشور رو براشون گفتم , خلاصه به نظر به جای دست به دعا برداشتن بهتره بچه های این فروم هم یه شکواییه هایی بنویسن و به هرجایی که فکر می کنن موثره, بفرستن . همچنین دوستاتی که مثل من بخت برگشته به ترم تابستون دیفر کردن پذیرششونو (غافل از اینکه وزارت علوم برای ترم تابستان ارز نمی دهد) بهتره برن وزارت و با یه مسئولی , کسی صحبت کنن . انباشت همین صحبت ها و اعتراضاته که باعث میشه آقایون مجبور به انجام یه کارایی بشن
علاقه مندی ها (Bookmarks)