كسي اطلاع داره پيكآپ ويزا از تهران حتما نياز به حضور صاحب ويزا داره يا ديگران هم مي تونن با همراه داشتن پاسپورت متقاضي، ويزا رو دريافت كنن؟
كسي اطلاع داره پيكآپ ويزا از تهران حتما نياز به حضور صاحب ويزا داره يا ديگران هم مي تونن با همراه داشتن پاسپورت متقاضي، ويزا رو دريافت كنن؟
من سعی میکنم تا جایی که میدونم، راهنماییت کنم.
نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگه به 100 هم میرسید میرفتی تو پول. توی 2 سال اخیر کمتر از 125 از پول در نیومدن. واسه همین بهتره بری اونجا. بعد 1 سال 10 امتیاز میگیری که بازم کافی نیست ولی اگه صبر کنی و بعد از گرفتن مدرک دکترات، احتمالش زیاد میشه.
ویزای تحصیلی مصاحبه نداره، باید مدارکی بفرستی که نشون میده برمیگردی، تا ویزاتو بدن ( مثل سند خونه، پیشنهاد کار ، ... )
اول IELTS رو بگیر. حداقل یه نمره ای که بهت کاندیشنال آفر بدن.
۲- هنوز IELTS ندارم. از الان چیکار میتونم بکنم؟ دنبال پذیرش اصلا باشم فعلا یا بذارم IELTS رو بگیرم و بعد شروع کنم (حدود ۴ ماه دیگه)؟
تا پارسال حدودا 40 تومن تو حسابت میبود، کافی بود ولی الان با تغییر قیمت دلار فکر کنم باید بکنیش 50-55 تومن.
۳- پیشنهاد شما چی هست که دنبال پذیرش بدون فاند باشم و بعد از یک سال تقاضای فاند کنم؟ آیا امکانش هست یا باید از همون اول پذیرش با فاند بگیرم؟ (کلا حدود ۴۰ میلیون پس انداز دارم و خودمم تنها هستم و فکر کنم فقط از عهده هزینه های یک سال بتونم بر بیام). کدوم حالت واسه ویزا راحت تره؟
من رو این کار کردم، همه شرکت ها میگن تو فلان تاریخ واسه مصاحبه اینجا باش. که ویزا نمیدن به ما که واسه مصاحبه بریم.
۴- هدف من اول از همه استرالیا بود که متاسفانه نه با Skill worker جور در میومد وضعیتم و نه پول تحصیل و هزینه های وحشتناکش رو دارم. بعد یه کم اروپا رو سرچ کردم ولی اونجا هم بیشتر دانشگاه ها یا پولی شده یا اینکه جاهای خوبی واسه زندگی نیست و یا زبونای عجیب غریب دارن که من حاضر نیستم یاد بگیرم.به نظرتون اگه نشه فاند گرفت دیگه چه جایگزینهایی با هزینه هایی همین حدود وجود داره که از نیوزلند بهتر باشه؟
۵- اونجا مثل قبلنای استرالیا نیست که بشه Job Offer جور کرد و خلاصه از یه راه هایی پرومنده Skill worker رو بشه پیش برد؟
بهترین راه گرفتن یه فول آفر . آیلتس رو بگیر، اپلای کن.
مرسیببخشید طولانی شد
--------
یه درخواست اضافه :
کسی فیلدهای محاسبه امتیاز رو که تو سایت مهاجرت نوشته اطلاع داره همشون چیه؟ خیلیهاشو متوجه نشدم!لینکی سراغ دارید توضیح داده باشه؟
موفق باشی
سلام خدمت همه دوستان،
می خواستم بگم که امروز ویزای بنده تایید شد. البته من در ایران دانشجوی دکتری هستم و برای فرصت مطالعاتی (work visa) اقدام کرده بودم. تاریخ های مرتبط با ویزا به شرح زیر است:
تاریخ ارائه مدارک به سفارت نیوزلند در تهران 17 ژانویه 2012
تاریخ رسیدن مدارک به سفارت نیوزلند در دبی 18 ژانویه (ارسال از طریق پست DHL)
تاریخ اعلام وصول از طرف مامور صدور ویزا 25 ژانویه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
تاریخ تایید ویزا 7 فوریه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
یعنی در مجموع از زمان ارسال مدارک در تهران تا دریافت ویزا حدود سه هفته
اگر سوالی هست در خدمتم.
البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون
سلام خسته نباشید
من از هند پذیرش ارشد در یکی از دانشگاه های نیوزیلند میخواهم بگیرم. میخواستم از تجارب شما دوستان استفاده کرده و بپرسم که آیا نیوزیلند به همراه دانشجو ویزه میده یا نه؟ من میخام باخانمم یکجا اقدام کنم. مشاور که رفتم میگه که اول تو ویزه دانشجوهی بگیر بعد برای ویزای همراه خانمت اقدام کن. من نمیخام ریسک اینو بگیرم که بعد ازین که من ویزه گرفتم ویزای خانمم را رد کنن. دوستان شما چه توسعه میکنید؟ همچنان مشاور که من رفتم میگه که شانس گرفتن ویزای همراه برای همسر برای نیوزیلند نسبت به کانادا بیشتر است آیا درست میگه؟ ممنونم
[QUOTE=arash20498;630154،
البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون[/QUOTE]
لیبل رو هم دی-اچ-ال میکنن و نهایتا دو سه روزه میرسه و از سفارت باهاتون تماس میگیرن (تلفن یا ای-میل یا گاهی هر دو) و هزینه رو به بهشون در تهران موقع پیک آپ ویزا پرداخت میکنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)