صفحه 114 از 246 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124164214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

كسي اطلاع داره پيكآپ ويزا از تهران حتما نياز به حضور صاحب ويزا داره يا ديگران هم مي تونن با همراه داشتن پاسپورت متقاضي، ويزا رو دريافت كنن؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    صنایع علم و صنعت

نقل قول نوشته اصلی توسط Raahnamaaee نمایش پست ها
    اول اینکه الان برای باز کردن حساب ارزی باید دلار به بانک تحویل بدهید که طبیعتاً باید از بازار آزاد و با نرخ زیاد تهیه شود در حالیکه وقتی صورتحساب انگلیسی حساب ریالی خود را از بانک می گیرید، بانک ارزش دولتی دلار را در ترجمه خود ذکر می کند که در این صورت ارزش دلاری موجودی شما بالا محاسبه می شود. بنابراین همان حساب ریالی بهتر است
    دوستان یک مشکل دیگم اینه که یکی از بچه ها حساب ارزی تو بانک باز کرد وقتی خواست پولش رو ورداره دلار نداشتن بجاش معادل ریالی رو با نرخ دولتی دادن کلی ضرر کرد. حواستون باشه!!

Junior Member

من سعی میکنم تا جایی که میدونم، راهنماییت کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط atena85 نمایش پست ها
    بالاخره 1144 تا پست رو خوندم
    سلام به همه و ممنون از دوستانی که واقعا اطلاعات خوبی رو اینجا گذاشتن. چند تا نکته رو من هنوز جواب نگرفتم و میتونه سوال خیلی از افرادی باشه که دارن در مورد نیوزلند تحقیق میکنن.

من واسه PHD یکی از دانشگاه های اوکلند میخوام اپلای کنم. این ترم واحدهای ارشدم تموم میشه و فقط پایان نامه میمونه که حدودا ۶ ماه درگیرش هخواهم بود. معدل ارشدم بدون پایان نامه حدود ۱۸.۵ و کارشناسیم حدود ۱۴.۶ بوده و فعلا فقط یه مقاله کنفرانسی خارجی دارم. زیاد نمیخوام رو مقاله ژورنال واسه پذیرشم حساب کنم چون ممکنه جور نشه هرچند که تلاشم رو خواهم کرد، مگه اینکه بدونم واقعا خیلی تاثیر خواهد داشت. ارشد IT میخونم و کاردانی و کارشناسیم هم کامپیوتر بوده (سخت افزار) و ۵ سال سابقه کار مرتبط با کامپیوتر دارم که۳ سال و نیمش بیمه داشته. به نظر خودم رزومه کاریم خوبه و مهارتها و تخصصم هم توی لیست مهاجرت کاری هست. حتی تا ۱۲ ماه دیگه هم اگه کارام (پذیرش و ویزا و فارغ التحصیلی ارشد و ...)جور بشه که برم خیلی خوب میشه و از الان تصمیم گرفتم پیگیری کنم که مثل خیلی از دوستان تا حد ممکن به مشکل ویزا و اینا نخورم و به موقع به همه کارها برسم.

۱- با توجه به اینکه امتیازهای من برای مهاجرت ظاهرا به ۱۰۰ نمیرسه از طریق تحصیل میخوام وارد کشور بشم. آیا این امکان وجود داره که مثلا حدود ۱ سال بعد از شروع دکترا درخواست اقامت بدم و آیا این مسئله مشکلی برای ویزا به وجود نمیاره؟ ضمن اینکه در مصاحبه برای ویزای تحصیلی باید ثابت کنیم که قصد برگشت داریم!
    نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگه به 100 هم میرسید میرفتی تو پول. توی 2 سال اخیر کمتر از 125 از پول در نیومدن. واسه همین بهتره بری اونجا. بعد 1 سال 10 امتیاز میگیری که بازم کافی نیست ولی اگه صبر کنی و بعد از گرفتن مدرک دکترات، احتمالش زیاد میشه.
    ویزای تحصیلی مصاحبه نداره، باید مدارکی بفرستی که نشون میده برمیگردی، تا ویزاتو بدن ( مثل سند خونه، پیشنهاد کار ، ... )

۲- هنوز IELTS ندارم. از الان چیکار میتونم بکنم؟ دنبال پذیرش اصلا باشم فعلا یا بذارم IELTS رو بگیرم و بعد شروع کنم (حدود ۴ ماه دیگه)؟
    اول IELTS رو بگیر. حداقل یه نمره ای که بهت کاندیشنال آفر بدن.

۳- پیشنهاد شما چی هست که دنبال پذیرش بدون فاند باشم و بعد از یک سال تقاضای فاند کنم؟ آیا امکانش هست یا باید از همون اول پذیرش با فاند بگیرم؟ (کلا حدود ۴۰ میلیون پس انداز دارم و خودمم تنها هستم و فکر کنم فقط از عهده هزینه های یک سال بتونم بر بیام). کدوم حالت واسه ویزا راحت تره؟

تا پارسال حدودا 40 تومن تو حسابت میبود، کافی بود ولی الان با تغییر قیمت دلار فکر کنم باید بکنیش 50-55 تومن.

۴- هدف من اول از همه استرالیا بود که متاسفانه نه با Skill worker جور در میومد وضعیتم و نه پول تحصیل و هزینه های وحشتناکش رو دارم. بعد یه کم اروپا رو سرچ کردم ولی اونجا هم بیشتر دانشگاه ها یا پولی شده یا اینکه جاهای خوبی واسه زندگی نیست و یا زبونای عجیب غریب دارن که من حاضر نیستم یاد بگیرم. به نظرتون اگه نشه فاند گرفت دیگه چه جایگزینهایی با هزینه هایی همین حدود وجود داره که از نیوزلند بهتر باشه؟

۵- اونجا مثل قبلنای استرالیا نیست که بشه Job Offer جور کرد و خلاصه از یه راه هایی پرومنده Skill worker رو بشه پیش برد؟
    من رو این کار کردم، همه شرکت ها میگن تو فلان تاریخ واسه مصاحبه اینجا باش. که ویزا نمیدن به ما که واسه مصاحبه بریم.

مرسی ببخشید طولانی شد

--------
    یه درخواست اضافه :
    کسی فیلدهای محاسبه امتیاز رو که تو سایت مهاجرت نوشته اطلاع داره همشون چیه؟ خیلیهاشو متوجه نشدم!لینکی سراغ دارید توضیح داده باشه؟
    بهترین راه گرفتن یه فول آفر . آیلتس رو بگیر، اپلای کن.
    موفق باشی

Junior Member

سلام خدمت همه دوستان،
    می خواستم بگم که امروز ویزای بنده تایید شد. البته من در ایران دانشجوی دکتری هستم و برای فرصت مطالعاتی (work visa) اقدام کرده بودم. تاریخ های مرتبط با ویزا به شرح زیر است:
    تاریخ ارائه مدارک به سفارت نیوزلند در تهران 17 ژانویه 2012
    تاریخ رسیدن مدارک به سفارت نیوزلند در دبی 18 ژانویه (ارسال از طریق پست DHL)
    تاریخ اعلام وصول از طرف مامور صدور ویزا 25 ژانویه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    تاریخ تایید ویزا 7 فوریه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    یعنی در مجموع از زمان ارسال مدارک در تهران تا دریافت ویزا حدود سه هفته
    اگر سوالی هست در خدمتم.
    البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون

Junior Member

سلام خسته نباشید

من از هند پذیرش ارشد در یکی از دانشگاه های نیوزیلند میخواهم بگیرم. میخواستم از تجارب شما دوستان استفاده کرده و بپرسم که آیا نیوزیلند به همراه دانشجو ویزه میده یا نه؟ من میخام باخانمم یکجا اقدام کنم. مشاور که رفتم میگه که اول تو ویزه دانشجوهی بگیر بعد برای ویزای همراه خانمت اقدام کن. من نمیخام ریسک اینو بگیرم که بعد ازین که من ویزه گرفتم ویزای خانمم را رد کنن. دوستان شما چه توسعه میکنید؟ همچنان مشاور که من رفتم میگه که شانس گرفتن ویزای همراه برای همسر برای نیوزیلند نسبت به کانادا بیشتر است آیا درست میگه؟ ممنونم

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

[QUOTE=arash20498;630154،

البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون[/QUOTE]

لیبل رو هم دی-اچ-ال میکنن و نهایتا دو سه روزه میرسه و از سفارت باهاتون تماس میگیرن (تلفن یا ای-میل یا گاهی هر دو) و هزینه رو به بهشون در تهران موقع پیک آپ ویزا پرداخت میکنید.

رشته شما چی هست؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط arash20498 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان،
    می خواستم بگم که امروز ویزای بنده تایید شد. البته من در ایران دانشجوی دکتری هستم و برای فرصت مطالعاتی (work visa) اقدام کرده بودم. تاریخ های مرتبط با ویزا به شرح زیر است:
    تاریخ ارائه مدارک به سفارت نیوزلند در تهران 17 ژانویه 2012
    تاریخ رسیدن مدارک به سفارت نیوزلند در دبی 18 ژانویه (ارسال از طریق پست DHL)
    تاریخ اعلام وصول از طرف مامور صدور ویزا 25 ژانویه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    تاریخ تایید ویزا 7 فوریه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    یعنی در مجموع از زمان ارسال مدارک در تهران تا دریافت ویزا حدود سه هفته
    اگر سوالی هست در خدمتم.
    البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

واقعا نمی دونم مشاورها چه جوری اطلاعات می دن. حتما با هم اقدام کنید. به همسر دانشجو همزمان ویزا می دن و ویزای کار هم می دن.

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید

من از هند پذیرش ارشد در یکی از دانشگاه های نیوزیلند میخواهم بگیرم. میخواستم از تجارب شما دوستان استفاده کرده و بپرسم که آیا نیوزیلند به همراه دانشجو ویزه میده یا نه؟ من میخام باخانمم یکجا اقدام کنم. مشاور که رفتم میگه که اول تو ویزه دانشجوهی بگیر بعد برای ویزای همراه خانمت اقدام کن. من نمیخام ریسک اینو بگیرم که بعد ازین که من ویزه گرفتم ویزای خانمم را رد کنن. دوستان شما چه توسعه میکنید؟ همچنان مشاور که من رفتم میگه که شانس گرفتن ویزای همراه برای همسر برای نیوزیلند نسبت به کانادا بیشتر است آیا درست میگه؟ ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه

شاخص اصلی در اینجا معدل لیسانس است برای اسکالرشیپ. اگه معدلتون به خصوص لیسانس، 16 به بالا باشه حتما می گیرید و از 14 پایین تر باشه حتما نمی گیرید. ولی معدل 15 هم کیس هایی بودن که گرفتن و هم کیس هایی که نگرفتن. اپلای کنید. با توجه به اینکه اپلای هزینه زیادی هم نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط utm.nano نمایش پست ها
    سلام
    با شرایط زیر به نظر شما چقدر شانس گرفتن بورس از دانشگاه های نیوزیلند وجود داره:
    لیسانس شیمی از دانشگاه تبریز با معدل 15
    فوق لیسانس شیمی از دانشگاه تربیت معلم تهران با معدل 18
    آیلتس 7/5
    یک مقاله ای اس ای
    4 کنفرانس خارجی

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط soudiz نمایش پست ها
    مرسی بچه ها..خیلی لطف کردید...من بازم سوال دارم؟!
    برای اثبات ازدواج بچه هایی که زوج بودن رفتن غیر از عکس و حساب مشترک مالی و سند ازدواج دیگه چی دادن؟!
    مهمترین چیز آدرس مشترک است. دو تا قاکتور یا قبض که به اسم دو تاتون اومده و آدرستون توش مشخصه. یا اجاره نامه ای که اسم دو نفر توش باشه.