صفحه 115 از 246 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط arash20498 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان،
    می خواستم بگم که امروز ویزای بنده تایید شد. البته من در ایران دانشجوی دکتری هستم و برای فرصت مطالعاتی (work visa) اقدام کرده بودم. تاریخ های مرتبط با ویزا به شرح زیر است:
    تاریخ ارائه مدارک به سفارت نیوزلند در تهران 17 ژانویه 2012
    تاریخ رسیدن مدارک به سفارت نیوزلند در دبی 18 ژانویه (ارسال از طریق پست DHL)
    تاریخ اعلام وصول از طرف مامور صدور ویزا 25 ژانویه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    تاریخ تایید ویزا 7 فوریه (اطلاع رسانی از طریق سامانه اداره مهاجرت نیوزلند و نیز ارسال ایمیل شخصی از طرف مامور مربوطه)
    یعنی در مجموع از زمان ارسال مدارک در تهران تا دریافت ویزا حدود سه هفته
    اگر سوالی هست در خدمتم.
    البته من هم یک سوالی از دوستان دارم و آن اینکه چقدر طول می کشد تا لیبل ویزا به سفارت در تهران برسد؟ و هزینه پست را به چه صورتی باید پرداخت کرد آیا باید همانجا به سفارت در تهران بپردازم یا طور دیگر؟ ممنون
    شما خوش شانس بودین که تو دبی بررسی کردن، نفرستادن ولینگنون.
    من هنوز نتونستم فرمولش رو در بیارم که کدوما میره ولینگتون، کدوما دبی بررسی میشه.

Junior Member

با سلام مجدد. رشته من حسابداری بوده و همانطور که میدانید برخی رشته ها را که ظاهرا بی مشکل ؟! باشد را در خود دبی بررسی می کنند و رشته های مشکل دار را به ولیننگتون می فرستند. کارمند سفارت در تهران هم به من همین را گفت اما اضافه کرد که موضوع رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیست بلکه گرایشات شما در مقاطع قبلی هم بررسی می شود که اگر در گرایشی مشکل دار تحصیل کرده باشید ظاهرا باز هم پرونده به ولیننگتون فرستاده می شود. با توجه به تجربه خودم و پست های قبلی دوستان رشته های حسابداری، مدیریت و حقوق در دبی بررسی شده اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arash20498 نمایش پست ها
    با سلام مجدد. رشته من حسابداری بوده و همانطور که میدانید برخی رشته ها را که ظاهرا بی مشکل ؟! باشد را در خود دبی بررسی می کنند و رشته های مشکل دار را به ولیننگتون می فرستند. کارمند سفارت در تهران هم به من همین را گفت اما اضافه کرد که موضوع رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیست بلکه گرایشات شما در مقاطع قبلی هم بررسی می شود که اگر در گرایشی مشکل دار تحصیل کرده باشید ظاهرا باز هم پرونده به ولیننگتون فرستاده می شود. با توجه به تجربه خودم و پست های قبلی دوستان رشته های حسابداری، مدیریت و حقوق در دبی بررسی شده اند.
    رشته من هوش مصنوعیٍ، شخصاً که خطری توش نمیبینم ولی ظاهراً اونا اعتقاد دارن 5 ماه باید بررسیش کنن تو ولینگتون !

یعنی ویزای شما هنوز نیامده است؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrad1860 نمایش پست ها
    رشته من هوش مصنوعیٍ، شخصاً که خطری توش نمیبینم ولی ظاهراً اونا اعتقاد دارن 5 ماه باید بررسیش کنن تو ولینگتون !

Junior Member azad111 آواتار ها

سلام دوستان عزیز
    رشته من معماری هست. معدل لیسانس 15.5 و معدل ارشد 17.2 هست و 2 سال سابقه کار دارم و یک مقاله در کنفرانس خارجی دارم لطفا من رو راهنمایی کنید که چقدر شانس بورس و فاند دارم
    خیلی ممنون

سلام دوستان.کسی هست واسه ارشد(مهندسی)از نیوزلند فاند گرفته باشه؟نیاز به کمک فوری دارم مرسی منتظرم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید

من از هند پذیرش ارشد در یکی از دانشگاه های نیوزیلند میخواهم بگیرم. میخواستم از تجارب شما دوستان استفاده کرده و بپرسم که آیا نیوزیلند به همراه دانشجو ویزه میده یا نه؟ من میخام باخانمم یکجا اقدام کنم. مشاور که رفتم میگه که اول تو ویزه دانشجوهی بگیر بعد برای ویزای همراه خانمت اقدام کن. من نمیخام ریسک اینو بگیرم که بعد ازین که من ویزه گرفتم ویزای خانمم را رد کنن. دوستان شما چه توسعه میکنید؟ همچنان مشاور که من رفتم میگه که شانس گرفتن ویزای همراه برای همسر برای نیوزیلند نسبت به کانادا بیشتر است آیا درست میگه؟ ممنونم
    با هم مدارکتون رو پست کنید. دو پرونده مجزا هست اما می تونید همزمان اقدام کنید. ویزای خودتون که تایید شد کمتر از یک ماه، ویزای همسرتون هم تایید میشه. در فرم های همسرتون (Work Visa) گزینه Partner of Student Visa Holder رو علامت بزنید. یه فرم هم هست که شما باید پر کنید و بگذارید روی پرونده همسرتون. به این معنی که شما ایشون رو به عنوان همراه معرفی و حمایت میکنید. دقت کنید که انتهای این فرم باید در حضور کنسول (سفارت نیوزلند در تهران) امضا بشه.
    حتما تمام پست های قبل رو بخونید. ریزه کاری زیاد داره ولی شانس ویزای همراه زیاده. اگر هنوز هند هستید برای PCC یا Police Clearance Certificate هم اقدام کنید. از ایران خیلی طول میکشه. من الان 6 ماهه منتظرم. من از سال 2005 تا 2008 هند بودم. البته برای ویزای دانشجویی نیوزلند گواهی عدم سوء پیشینه برای اقامت های زیر 5 سال در کشورهای دیگر نیازی نیست. ولی شما تا آخر عمر ممکنه یه جایی گواهی عدم سوء پیشینه برای زندگی در تمام کشورهایی که سکونت داشته اید رو ازتون تقاضا کنن.

Junior Member

سلام .
    من پذیزش گرفتم از دانشگاه اوکلند و مدارک ویزام و پست کردم. مدارک روز 6 فوریه به دستشون رسیده و آفیسر من امروز میل زد که من آفیسرتم و بررسی کردم فوری نتیجه بهت می گم. و 5 دقیقه بعد ایمیل زده که شما رد شدی برای اینکه هیچ سفر خارجی نرفتی و پاسپورتت خالی و با توجه به شرایط ایرن فکر نکنم که برگردی. تا حالا کسی به همچین چیزی برخورد کرده؟ من باید چه کار کنم؟

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    سلام .
    من پذیزش گرفتم از دانشگاه اوکلند و مدارک ویزام و پست کردم. مدارک روز 6 فوریه به دستشون رسیده و آفیسر من امروز میل زد که من آفیسرتم و بررسی کردم فوری نتیجه بهت می گم. و 5 دقیقه بعد ایمیل زده که شما رد شدی برای اینکه هیچ سفر خارجی نرفتی و پاسپورتت خالی و با توجه به شرایط ایرن فکر نکنم که برگردی. تا حالا کسی به همچین چیزی برخورد کرده؟ من باید چه کار کنم؟
    خیلی متاسفم، میشه بپرسم برای چه رشته و مقطعی پذیرش دارید؟ فاند هم داشتید؟

آفیسر شما کی بود؟ آیا این بررسی در دبی انجام شد یا ولینگتون؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    سلام .