با سلام مجدد. رشته من حسابداری بوده و همانطور که میدانید برخی رشته ها را که ظاهرا بی مشکل ؟! باشد را در خود دبی بررسی می کنند و رشته های مشکل دار را به ولیننگتون می فرستند. کارمند سفارت در تهران هم به من همین را گفت اما اضافه کرد که موضوع رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیست بلکه گرایشات شما در مقاطع قبلی هم بررسی می شود که اگر در گرایشی مشکل دار تحصیل کرده باشید ظاهرا باز هم پرونده به ولیننگتون فرستاده می شود. با توجه به تجربه خودم و پست های قبلی دوستان رشته های حسابداری، مدیریت و حقوق در دبی بررسی شده اند.
سلام دوستان عزیزرشته من معماری هست. معدل لیسانس 15.5 و معدل ارشد 17.2 هست و 2 سال سابقه کار دارم و یک مقاله در کنفرانس خارجی دارم لطفا من رو راهنمایی کنید که چقدر شانس بورس و فاند دارمخیلی ممنون
سلام دوستان.کسی هست واسه ارشد(مهندسی)از نیوزلند فاند گرفته باشه؟نیاز به کمک فوری دارم مرسی منتظرم
با هم مدارکتون رو پست کنید. دو پرونده مجزا هست اما می تونید همزمان اقدام کنید. ویزای خودتون که تایید شد کمتر از یک ماه، ویزای همسرتون هم تایید میشه. در فرم های همسرتون (Work Visa) گزینه Partner of Student Visa Holder رو علامت بزنید. یه فرم هم هست که شما باید پر کنید و بگذارید روی پرونده همسرتون. به این معنی که شما ایشون رو به عنوان همراه معرفی و حمایت میکنید. دقت کنید که انتهای این فرم باید در حضور کنسول (سفارت نیوزلند در تهران) امضا بشه.
حتما تمام پست های قبل رو بخونید. ریزه کاری زیاد داره ولی شانس ویزای همراه زیاده. اگر هنوز هند هستید برای PCC یا Police Clearance Certificate هم اقدام کنید. از ایران خیلی طول میکشه. من الان 6 ماهه منتظرم. من از سال 2005 تا 2008 هند بودم. البته برای ویزای دانشجویی نیوزلند گواهی عدم سوء پیشینه برای اقامت های زیر 5 سال در کشورهای دیگر نیازی نیست. ولی شما تا آخر عمر ممکنه یه جایی گواهی عدم سوء پیشینه برای زندگی در تمام کشورهایی که سکونت داشته اید رو ازتون تقاضا کنن.
سلام .
من پذیزش گرفتم از دانشگاه اوکلند و مدارک ویزام و پست کردم. مدارک روز 6 فوریه به دستشون رسیده و آفیسر من امروز میل زد که من آفیسرتم و بررسی کردم فوری نتیجه بهت می گم. و 5 دقیقه بعد ایمیل زده که شما رد شدی برای اینکه هیچ سفر خارجی نرفتی و پاسپورتت خالی و با توجه به شرایط ایرن فکر نکنم که برگردی. تا حالا کسی به همچین چیزی برخورد کرده؟ من باید چه کار کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)