صفحه 116 از 246 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط Raahnamaaee نمایش پست ها
    آفیسر شما کی بود؟ آیا این بررسی در دبی انجام شد یا ولینگتون؟
    بررسی در دبی بوده، تازه فرستادم. آفیسرم هم Nada Fayed بوده.

دلیل رد کردنم هم این و زده :

In deciding this, account is taken of all the information provided including, but not limited to:

·The reason given for your proposed to study in New Zealand.
    ·The strength of your family ties in Iran your current country of residence, and New Zealand (if any).
    ·The nature of your financial, personal, employment and other commitments in Iran.
    ·Any circumstances that may discourage you from returning to Iran your current country of residence at the expiry of any visa.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lida_a86 نمایش پست ها
    خیلی متاسفم، میشه بپرسم برای چه رشته و مقطعی پذیرش دارید؟ فاند هم داشتید؟
    برای مستر و رشته انرژی، نه فاند نداشتم. خودم هم متاسفم اما نا امید نیستم می خوام دوباره بفرستم. کاره اشتباهیه؟

Junior Member

بچه ها کمکم کنید من باید چه کار کنم الان؟ چی به مدارکم اضافه کنم دوباره برای ویزا اپلای بفرستم؟

شما باید مدارک کافی برای برگشت به ایران نشان دهید؛ روابط فامیلی قوی، مال و املاک داخل کشور، پیشنهاد شغلی برای بعد از فارغ التحصیلی و هر گونه مدرکی که نشان دهد شما بعد از فارغ التحصیلی برخواهید گشت. فکر کنم پستهای خوبی در بخش تحصیل در آمریکا در مورد این مدارک باشد. به نظرم مدارکتان را تکمیل کنید و اپلای کنید (توکل به خدا)
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    بچه ها کمکم کنید من باید چه کار کنم الان؟ چی به مدارکم اضافه کنم دوباره برای ویزا اپلای بفرستم؟

Junior Member

Unhappy پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

شما باید مدارک کافی برای برگشت به ایران نشان دهید؛ روابط فامیلی قوی، مال و املاک داخل کشور، پیشنهاد شغلی برای بعد از فارغ التحصیلی و هر گونه مدرکی که نشان دهد شما بعد از فارغ التحصیلی برخواهید گشت. فکر کنم پستهای خوبی در بخش تحصیل در آمریکا در مورد این مدارک باشد. به نظرم مدارکتان را تکمیل کنید و اپلای کنید (توکل به خدا)
    مرسی از راهنماییت. کلاً عجیب نیست که انقدر زود منو رد کردن؟ بعد من روابط فامیلی قوی رو چه جوری باید نشون بدم؟ و اینکه از یه شرکتی بخوام برام بنویسه که از من می خواد که وقتی برگشتم اونجا کار کنم؟ مال و املاک داخل کشور ندارم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    کسی نیست واقعا؟
    ببین اینا فاند نمی دن معمولاً یه سری ثبت نام دارنبرای اسکالرشیپ که خیلی هم تعدادش کم و رقابت زیاد هست. باید بری اونجا و بعد اقدام کنی مثلاً ترم اول معدلت خوب بشه. اما چون دوران ارشد اونجا 1 سال هست فکر نکنم چیز خاصی دستتو بگیره. باز هم منتظر جواب بقیه بچه ها باش.

Junior Member

من رفتم تو بخش آمریکا گشتم. پیدا کردم سه تا فرم. فقط اینا همشون گفتن که بهتره از دانشگاه جاب آفر بگیریم، یعنی من اگه از یه شرکت خصوصی کوچیک بگیرم فایده نداره؟ اگه دو تا جاب آفر بگیرم ممکنه شک بر انگیز باشه یا خوبه؟ مرسی که جوابمو می دی.

ببین اینا فاند نمی دن معمولاً یه سری ثبت نام دارنبرای اسکالرشیپ که خیلی هم تعدادش کم و رقابت زیاد هست. باید بری اونجا و بعد اقدام کنی مثلاً ترم اول معدلت خوب بشه. اما چون دوران ارشد اونجا 1 سال هست فکر نکنم چیز خاصی دستتو بگیره. باز هم منتظر جواب بقیه بچه ها باش.
    مرسی.شما مطمئن هستی 1ساله هست؟تمام رشته ها؟من مهندسی برق قدرت میخونم.خرج 1سال تحصیل و زندگی چقدر میشه به دلار؟بعد 1سال اقامت نمیدن و باید برگردم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    مرسی.شما مطمئن هستی 1ساله هست؟تمام رشته ها؟من مهندسی برق قدرت میخونم.خرج 1سال تحصیل و زندگی چقدر میشه به دلار؟بعد 1سال اقامت نمیدن و باید برگردم؟
    آره مطمئنم البته بستگی به رشته و دانشگاهتم داره ( من خودم هم برق الکترونیک هستم) ... برای اینترنشنال ها 1 ساله است وگرنه می شه 2 ساله خوند. بعد 1 سال به دانشجویان مستر و دکترا راحت اجازه کار می دن و می تونید یه مدت دنبال کار بگردید و بعد ویزا کار بگیرید. بعد کار هم میشه واسه اقامت اقدام کرد.
    خرج دانشگاه واسه مهندسی سالی 30000 تا 35000 دلار نیوزاند هست البته برای مستر برای دکترا خیلی ارزون و سالی 5000 تا 6000 دلار نیوزلند هست.
    خرج زندگی هم ماهی 1500 تا 2000 دلار هست، ابته شاید با 1200 هم بتونید زندگی کنید.

آره مطمئنم البته بستگی به رشته و دانشگاهتم داره ( من خودم هم برق الکترونیک هستم) ... برای اینترنشنال ها 1 ساله است وگرنه می شه 2 ساله خوند. بعد 1 سال به دانشجویان مستر و دکترا راحت اجازه کار می دن و می تونید یه مدت دنبال کار بگردید و بعد ویزا کار بگیرید. بعد کار هم میشه واسه اقامت اقدام کرد.
    خرج دانشگاه واسه مهندسی سالی 30000 تا 35000 دلار نیوزاند هست البته برای مستر برای دکترا خیلی ارزون و سالی 5000 تا 6000 دلار نیوزلند هست.
    خرج زندگی هم ماهی 1500 تا 2000 دلار هست، ابته شاید با 1200 هم بتونید زندگی کنید.
    مرسی از امیدی که بهم دادی.من خیلی نا امیدم واسه کار پیدا کردن.اخه میگن باید سابقه کار داشته باشی وگرنه باید برگردی بعد از تحصیل.این 1ساله researchهست یا course work ؟ اخه استرالیا اگه بخای اقامت بگیری باید حتما 2ساله بخونی و اگه 1ساله بخونی فایده نداره و مجبوری برگردی؟الان شما خودتون اونجایین؟