صفحه 62 از 232 نخستنخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

شاید شماها که طهران تشریف دارید راحت باشید ولی در شهرستانها اصلا بانکی قبول نمیکنه که ارز بده...
    در مورد خبر سایت نشا هم از نظر من شعاری بیش نیست مثل همون خبر خوش ارزی هستش...

توی سایت گفته اگر کپی پذیرش دارید ببیرید سفارت تایید کنید!!!!اببخشید مگه سفارت مثل وزارت علومه که راحت بری داخل ....تازه واسه تاییدش اصلا سفارت به کدوم باجش باید مراجعه بشه!!!!؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا واسه یه تاییدیه کپی پذیرش هم 60 یورو میگیرن!!!!! خوب یکی نیست بگه عزیز دل شما که ویزا رو تو پاسپورت میبینی دیگه اصل بودن پذیرش واسه چیه؟؟؟

بعد از اینهمه مسائل بعدم بانک بهت بگه ارز نداریم ....با انصافها اینجوری هوای دانشجو های مملکتتون را دارید؟؟؟؟؟؟انتظار دارید بگردن و به مملکتشون خدمت کنن!!!!!!عجبا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Phylesis نمایش پست ها
    شاید شماها که طهران تشریف دارید راحت باشید ولی در شهرستانها اصلا بانکی قبول نمیکنه که ارز بده...
    در مورد خبر سایت نشا هم از نظر من شعاری بیش نیست مثل همون خبر خوش ارزی هستش...

توی سایت گفته اگر کپی پذیرش دارید ببیرید سفارت تایید کنید!!!!اببخشید مگه سفارت مثل وزارت علومه که راحت بری داخل ....تازه واسه تاییدش اصلا سفارت به کدوم باجش باید مراجعه بشه!!!!؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا واسه یه تاییدیه کپی پذیرش هم 60 یورو میگیرن!!!!! خوب یکی نیست بگه عزیز دل شما که ویزا رو تو پاسپورت میبینی دیگه اصل بودن پذیرش واسه چیه؟؟؟

بعد از اینهمه مسائل بعدم بانک بهت بگه ارز نداریم ....با انصافها اینجوری هوای دانشجو های مملکتتون را دارید؟؟؟؟؟؟انتظار دارید بگردن و به مملکتشون خدمت کنن!!!!!!عجبا
    اول اینکه آمار نشون داده بانک ملی شهرستان یا شعبه استانی بهتر و راحت تر ارز میده من خودم خیلی از دوستام بدون دردسر ارز رو گرفتن.
    قسمت دوم اینکه باید صبر کرد دید چی میشه.
    سفارت رفتن به نظر من از وزارت علوم رفتن راحت تره. نیاز به پیدا کردن باجه نیست شما برو سفارت خیلی راحت راهنمایی میکنن. برای تایید مدارک هیچ پولی هم دریافت نمیکنن مجانی مجانیه.
    شما که شهرستان هستی اوضاع خیلی مناسب تره تهرانی ها خیلی بیشتر باید نگران باشن که بانک ارز نداشته باشه.
    در مورد هوای دانشجو رو داشتن با شما موافق موافق هستم اصلا هوامونو ندارن

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz00 نمایش پست ها
    اول اینکه آمار نشون داده بانک ملی شهرستان یا شعبه استانی بهتر و راحت تر ارز میده من خودم خیلی از دوستام بدون دردسر ارز رو گرفتن.
    قسمت دوم اینکه باید صبر کرد دید چی میشه.
    سفارت رفتن به نظر من از وزارت علوم رفتن راحت تره. نیاز به پیدا کردن باجه نیست شما برو سفارت خیلی راحت راهنمایی میکنن. برای تایید مدارک هیچ پولی هم دریافت نمیکنن مجانی مجانیه.
    شما که شهرستان هستی اوضاع خیلی مناسب تره تهرانی ها خیلی بیشتر باید نگران باشن که بانک ارز نداشته باشه.
    در مورد هوای دانشجو رو داشتن با شما موافق موافق هستم اصلا هوامونو ندارن
    اقای شهروز من اول بهتون تبریک میگم که موفق شدید ارز رو بگیرین ولی ظاهرا پست قبلی منو نخوندین...من خودم در بانک ملی شعبه مرکزی بودم. بمن گفت خیلی از دانشجو ها شعبه ما رو معرفی کردن ولی ما ارز نداریم...همشون مجبور شدن دوباره شعبه را عوض کنن که کار پر دردسری هست!!

شما روی چه حسابی میفرمایید بانکهای شهرستان ارز دارن.اتفاقا کارمند مربوطه به من گفت از من نصیحت برو یه شعبه توی تهران معرفی کن!!اینجا ارز گیرت نمیاد!!!!از همه مهمتر به من گفت حتی اگه ارزم داشتیم روی قبل از عید حساب نکن چرا شو بمن نگفت در ضمن برای اطمینان بهم گفت حتی د ر حد از مسافرتی هم نداریم.....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها
    اقای شهروز من اول بهتون تبریک میگم که موفق شدید ارز رو بگیرین ولی ظاهرا پست قبلی منو نخوندین...من خودم در بانک ملی شعبه مرکزی بودم. بمن گفت خیلی از دانشجو ها شعبه ما رو معرفی کردن ولی ما ارز نداریم...همشون مجبور شدن دوباره شعبه را عوض کنن که کار پر دردسری هست!!

شما روی چه حسابی میفرمایید بانکهای شهرستان ارز دارن.اتفاقا کارمند مربوطه به من گفت از من نصیحت برو یه شعبه توی تهران معرفی کن!!اینجا ارز گیرت نمیاد!!!!از همه مهمتر به من گفت حتی اگه ارزم داشتیم روی قبل از عید حساب نکن چرا شو بمن نگفت در ضمن برای اطمینان بهم گفت حتی د ر حد از مسافرتی هم نداریم.....
    ممنون
    شاید شهرستان شما اینجوری باشه
    من دوستانم از مشهد. سمنان . گرگان. خیلی راحت گرفتن خیلی رازی بودن.
    خدا کنه این قضیه نوبت ها هم درست باشه که مردم یکم خوشحال بشن.
    امیدوارم مشکل بچه های شهر شما هم سریع حل بشه. بعضی از بانک ها تو تهران هم وعده بعد از فروردین رو دادن. ولی کلا باید پیگیری کرد. قبل از رفتن به وزارت علوم باید حتما با بانک صحبت کرد که اگه گفت ارز ندارم یا اینکه برو 1 ماه دیگه بیای همون روز که آدم میخواد بره نامه رو بگیره سریع اسم شعبه رو عوض کنه برای یه بانک دیگه.
    تو ایران بدون هماهنگی هیچ کاری نباید کرد قانون نداریم متاسفانه. اگه هماهنگی کنی تازه شاید موفق بشی اگر نه که دیگه هیچ. من خودم الان 1 هفته بود با ایران در تماس بودم و دنبال بانک های مختلف میگشتم که خوشبختانه همون بانک موجود در نامه قبول کرد ارز رو بده ولی به بانک های دیگه هم مراجعه کرده بودند خانوادم.

ما که هنوط ویزامون نیومده تو سایت نشا ثبت نام کرده بودیم الآن چی میشه اونوقت ؟ یه کارشون مثل آدم نیست، نه به اون 6 ماه نه به این 20 روز !

Senior Member ahmadlove آواتار ها

این که اعلام کردن سیاستشون بر تک نرخی کردن قیمت ارز خواهد بود احتمال اینکه ارز دانشجویی حذف بشه در ماههای اینده خواهد بود درسته؟
    به نظرتون اونطوری بهتر نیست؟ یعنی دیگه نیاز به این همه مدرک از دانشگاه و ثبت نام تو سایت و ... نیست. میشه رفت ارز مورد نیاز رو از صرافی خرید! البته اگر بشه و بتونن که چشمم اب نمیخوره!
    انتخاب هدف. پیدا کردن راههای موجود. بررسی هرکدوم از راهها. انتخاب یک راه. و رسیدن به هدف.

Member royalfalcon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadlove نمایش پست ها
    این که اعلام کردن سیاستشون بر تک نرخی کردن قیمت ارز خواهد بود احتمال اینکه ارز دانشجویی حذف بشه در ماههای اینده خواهد بود درسته؟
    به نظرتون اونطوری بهتر نیست؟ یعنی دیگه نیاز به این همه مدرک از دانشگاه و ثبت نام تو سایت و ... نیست. میشه رفت ارز مورد نیاز رو از صرافی خرید! البته اگر بشه و بتونن که چشمم اب نمیخوره!
    سیاست تک نرخی الان انجام شده، و قیمت دلار در صرافی ها بر اساس تابلوشان 1260 تومان است، اما فروشی انجام نمی شه و اگر بخواهید باید از دلالان با نرخ 1800 بگیرید.
    "I have a dream"

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جلوگیری از ضرر و زیان های ناشی از نوسان نرخ دلار

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_pooya نمایش پست ها
    من فکر می کنم یکی از راه های تغییر وضع موجود اینه که خودمون هم یه تلاشی بکنیم . من خودم به تابناک ایمیل زدم و شرایط دانشجوییان خارج از کشور رو براشون گفتم , خلاصه به نظر به جای دست به دعا برداشتن بهتره بچه های این فروم هم یه شکواییه هایی بنویسن و به هرجایی که فکر می کنن موثره, بفرستن . همچنین دوستاتی که مثل من بخت برگشته به ترم تابستون دیفر کردن پذیرششونو (غافل از اینکه وزارت علوم برای ترم تابستان ارز نمی دهد) بهتره برن وزارت و با یه مسئولی , کسی صحبت کنن . انباشت همین صحبت ها و اعتراضاته که باعث میشه آقایون مجبور به انجام یه کارایی بشن
    Omid-pooya عزیز
    واقعا درسته که برای پذیرش ترم تابستان ارز نمی دهند؟ من بورس هستم ولی می خوام یه مقدار پول همراهم داشته باشم.( منظورم اینه که همین اولش که می خوام از کشور خارج بشم، می خوام پول همراهم باشه). با این حساب یعنی نمی تونم به وزارت علوم درخواست بدم؟
    مرسی

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جلوگیری از ضرر و زیان های ناشی از نوسان نرخ دلار

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها
    Omid-pooya عزیز
    واقعا درسته که برای پذیرش ترم تابستان ارز نمی دهند؟ من بورس هستم ولی می خوام یه مقدار پول همراهم داشته باشم.( منظورم اینه که همین اولش که می خوام از کشور خارج بشم، می خوام پول همراهم باشه). با این حساب یعنی نمی تونم به وزارت علوم درخواست بدم؟
    مرسی
    شما درخواست رو بدید دوست عزیز . شاید یک فرجی شد . اما در حال حاضر طبق قانونی که دارند برای ترم تابستان موظف نیستند که ارز بدهند . شما که بورس هم هستی , فکر کنم به مشکلات بیشتری برخورد کنی . به هر حال نگران نباشید , با 1500 دلار ارز مسافرتی فکر می کنم برای یک ماه اول مشکلی نخواهید داشت .

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها

توجه کنید که منظور از بانک شعبه مرکزی، منظور به بانک مرکزی هر شهر نیست، منظور بانک مرکزی استان شماست که در مرکز استان قرار داره. مثلا من نمیتونم از بانک مرکزی شهرستان قائمشهر در مازندران ارز بگیرم، باید برم بانک مرکزی ساری یا کسی که تو رامسره، اونم باید بیاد ساری. لیست کامل بانکها در سوالات متداول وجود داره. اگر به اون بانک مراجعه کردید و ندادن، کارشون قانونی نیست. بگید کدوم استانید تا براتون پیگیری کنم.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه