صفحه 117 از 246 نخستنخست ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167217 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,161 تا 1,170 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

Question پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    مرسی از راهنماییت. کلاً عجیب نیست که انقدر زود منو رد کردن؟ بعد من روابط فامیلی قوی رو چه جوری باید نشون بدم؟ و اینکه از یه شرکتی بخوام برام بنویسه که از من می خواد که وقتی برگشتم اونجا کار کنم؟ مال و املاک داخل کشور ندارم.
    من رفتم تو بخش آمریکا گشتم. پیدا کردم سه تا فرم. فقط اینا همشون گفتن که بهتره از دانشگاه جاب آفر بگیریم، یعنی من اگه از یه شرکت خصوصی کوچیک بگیرم فایده نداره؟ اگه دو تا جاب آفر بگیرم ممکنه شک بر انگیز باشه یا خوبه؟ مرسی که جوابمو می دی.
    سوالامو چسبوندم بهم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    مرسی از امیدی که بهم دادی.من خیلی نا امیدم واسه کار پیدا کردن.اخه میگن باید سابقه کار داشته باشی وگرنه باید برگردی بعد از تحصیل.این 1ساله researchهست یا course work ؟ اخه استرالیا اگه بخای اقامت بگیری باید حتما 2ساله بخونی و اگه 1ساله بخونی فایده نداره و مجبوری برگردی؟الان شما خودتون اونجایین؟
    نه من اونجا نیستم ، همین دیروز به صورت مسخره ای ویزام ریجکت شد. اما نگران نباشید شدنی است.

نه من اونجا نیستم ، همین دیروز به صورت مسخره ای ویزام ریجکت شد. اما نگران نباشید شدنی است.
    اامیدوارم هرچه سریعتر مشکلتون حل شه.شما اطلاع ندارین که course work دارن یا نه؟

Junior Member

1 سال وقت می دن کار پیدا کنی. بعدش هم می تونی کار کنی یعنی ویزا کار بگیری. اگر منظورت course work در دانشگاه است اونو نمی دونم.

Junior Member

1 سال وقت می دن کار پیدا کنی. بعدش هم می تونی کار کنی یعنی ویزا کار بگیری. اگر منظورت course work در دانشگاه است اونو نمی دونم.

در این بخش نیوزلند؛ شما اولین کسی هستید که درخواستتان رد شده است یا حداقل اعلام کرده است که رد شده است. راستش را بخواهید در مورد چگونگی پیشنهاد شغلی من اطلاع دقیقی ندارم ولی به نظرم باید هر مدرکی که نشان دهد که شما برخواهید گشت ارائه کنید. منظورم از روابط فامیلی، تعلقات خانوادگی که نشان بدهد شما به برگشت علاقمندید. من اگر جای شما بودم دوباره با تکمیل مدارک محکمتر درخواست مجدد می دادم البته به نظرم بد نیست اول ایمیل بزنید و بگویید که من مدارک تکمیلی دارم که شاید لازم باشد دوباره درخواست من بررسی شود! شاید قبول کنند که مدارک تکمیلی را فقط بفرستید
    من رفتم تو بخش آمریکا گشتم. پیدا کردم سه تا فرم. فقط اینا همشون گفتن که بهتره از دانشگاه جاب آفر بگیریم، یعنی من اگه از یه شرکت خصوصی کوچیک بگیرم فایده نداره؟ اگه دو تا جاب آفر بگیرم ممکنه شک بر انگیز باشه یا خوبه؟ مرسی که جوابمو می دی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Raahnamaaee نمایش پست ها
    در این بخش نیوزلند؛ شما اولین کسی هستید که درخواستتان رد شده است یا حداقل اعلام کرده است که رد شده است. راستش را بخواهید در مورد چگونگی پیشنهاد شغلی من اطلاع دقیقی ندارم ولی به نظرم باید هر مدرکی که نشان دهد که شما برخواهید گشت ارائه کنید. منظورم از روابط فامیلی، تعلقات خانوادگی که نشان بدهد شما به برگشت علاقمندید. من اگر جای شما بودم دوباره با تکمیل مدارک محکمتر درخواست مجدد می دادم البته به نظرم بد نیست اول ایمیل بزنید و بگویید که من مدارک تکمیلی دارم که شاید لازم باشد دوباره درخواست من بررسی شود! شاید قبول کنند که مدارک تکمیلی را فقط بفرستید
    مرسی از راهنماییتون. امیدوارم که برای کسه دیگه ای این اتفاق نیفته و من اولی و آخری باشم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in IS-uni of Auckland

من فکر می کنم دلیلش بیشتر رشته شما بوده باشه. رشته انرژی تو شرایطی که کشور ما الان داره شاید دلیل این موضوع بوده. واسه همین پیشنهاد می کنم که همراه مدارک جدیدتون یک صفحه از سیلابس مستری که گرفتید و درس هاش و اینها هم بگذارید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Raahnamaaee نمایش پست ها

ولی به نظر من این جوری نیست چون مطمئن هستم که اونها با ما تعارف ندارند و حرفشون رو می زنند اگر دلیل رشته ایشون بوده اون رو می گفتن که نگفتن به نظر من فقط دلایلی که برای
    ریجکت شدن گفتن شما مدارک رو برای اون دلایل جور کنید و نباید چیز اضافه ای بدید چون خودش باعث شک و تردید میشه!

به هرحال این نظر شخصی منه!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Dena نمایش پست ها
    ولی به نظر من این جوری نیست چون مطمئن هستم که اونها با ما تعارف ندارند و حرفشون رو می زنند اگر دلیل رشته ایشون بوده اون رو می گفتن که نگفتن به نظر من فقط دلایلی که برای
    ریجکت شدن گفتن شما مدارک رو برای اون دلایل جور کنید و نباید چیز اضافه ای بدید چون خودش باعث شک و تردید میشه!

به هرحال این نظر شخصی منه!
    من هم با نظر شما موافقم.در واقع ایرادایی که گرفته شده بیشتر مربوط به دلایل بازگشت به ایران و انتخاب نیوزیلند هستند که میشه با یه sop و incentive to return قوی راضیشون کرد.به هر حال هر برای هر کسی وابستگی های غیر از روابط خانوادگی وجود داره که میتونه فردو مجاب به برگشتن کنه.به نظر من در این مورد باید مواردی قید بشه که خاص همین فرد باشه تا بتونه آفیسرو مجاب کنه. آوردن روابط خانوادگی به عنوان دلیلی واسه بازگشت خوبه ولی کافی نیست چون این مساله رو همه عنوان میکنن و من فکر میکنم چون دلیل قانع کننده دیگه ای ذکر نشده آفیسر پرونده ازشون اثبات روابط خانوادگیو درخواست کرده.
    در کل این مساله خیلی مهمه که sop و incentive to return خاص باشند یعنی هر کسی در مورد اینکه چرا نیوزیلندو انتخاب کرده،چرا این رشته رو انتخاب کرده و ...دلایل خاص خودشو بگه و در مورد اونا توضیح بده.
    به نظر منم میشه با مدارک کامل و توضیحات قوی دوباره افدام کرد.
    به امید موفقیت برای همه دوستان