در این بخش نیوزلند؛ شما اولین کسی هستید که درخواستتان رد شده است یا حداقل اعلام کرده است که رد شده است. راستش را بخواهید در مورد چگونگی پیشنهاد شغلی من اطلاع دقیقی ندارم ولی به نظرم باید هر مدرکی که نشان دهد که شما برخواهید گشت ارائه کنید. منظورم از روابط فامیلی، تعلقات خانوادگی که نشان بدهد شما به برگشت علاقمندید. من اگر جای شما بودم دوباره با تکمیل مدارک محکمتر درخواست مجدد می دادم البته به نظرم بد نیست اول ایمیل بزنید و بگویید که من مدارک تکمیلی دارم که شاید لازم باشد دوباره درخواست من بررسی شود! شاید قبول کنند که مدارک تکمیلی را فقط بفرستید
ولی به نظر من این جوری نیست چون مطمئن هستم که اونها با ما تعارف ندارند و حرفشون رو می زنند اگر دلیل رشته ایشون بوده اون رو می گفتن که نگفتن به نظر من فقط دلایلی که برای
ریجکت شدن گفتن شما مدارک رو برای اون دلایل جور کنید و نباید چیز اضافه ای بدید چون خودش باعث شک و تردید میشه!
به هرحال این نظر شخصی منه!
من هم با نظر شما موافقم.در واقع ایرادایی که گرفته شده بیشتر مربوط به دلایل بازگشت به ایران و انتخاب نیوزیلند هستند که میشه با یه sop و incentive to return قوی راضیشون کرد.به هر حال هر برای هر کسی وابستگی های غیر از روابط خانوادگی وجود داره که میتونه فردو مجاب به برگشتن کنه.به نظر من در این مورد باید مواردی قید بشه که خاص همین فرد باشه تا بتونه آفیسرو مجاب کنه. آوردن روابط خانوادگی به عنوان دلیلی واسه بازگشت خوبه ولی کافی نیست چون این مساله رو همه عنوان میکنن و من فکر میکنم چون دلیل قانع کننده دیگه ای ذکر نشده آفیسر پرونده ازشون اثبات روابط خانوادگیو درخواست کرده.
در کل این مساله خیلی مهمه که sop و incentive to return خاص باشند یعنی هر کسی در مورد اینکه چرا نیوزیلندو انتخاب کرده،چرا این رشته رو انتخاب کرده و ...دلایل خاص خودشو بگه و در مورد اونا توضیح بده.
به نظر منم میشه با مدارک کامل و توضیحات قوی دوباره افدام کرد.
به امید موفقیت برای همه دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)